Να σε στείλουμε βρε πασάκα μου τότε, για να μη μου στεναχωριέσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έχω κι εγώ κόλλημα με την αλεπού αλλά δεν έχω τίποτα με τη φάτσα της πάνω !
Φτωχή η αγορά στην Κρήτη ρε γαμώτ !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σε στείλουμε βρε πασάκα μου τότε, για να μη μου στεναχωριέσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έχω κι εγώ κόλλημα με την αλεπού αλλά δεν έχω τίποτα με τη φάτσα της πάνω !
Φτωχή η αγορά στην Κρήτη ρε γαμώτ !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Το 50άρι φοράω !Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Να σε στείλουμε βρε πασάκα μου τότε, για να μη μου στεναχωριέσαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το 50άρι φοράω !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
@ Cpt. Haddock: έχω δοκιμάσει και τα συγκεκριμένα μοντέλα το Νο μου είναι πάντα το 54, απλή κάποια μπουφάν μου κάθονται καλύτερα από άλλα.
Βασικά εδώ που τα λέμε τα cordura (λογικό θα μου πείτε) μου κάθονται πάντα καλύτερα και τελικά μάλλον cordura θα πάρω για πρώτο μπουφάν και στο μέλλον βλέπουμε.
@ adam_tsouk: το κόλλημα με την dainese δεν είναι τυχαίο – είναι πολύ καλή εταιρεία και έχει φοβερό design. Δοκίμασα και άλλες εταιρείες αλλά προτιμώ dainese. Ένα spidi που δοκίμασα δεν ήταν άσχημο ήταν και σε κάπως καλύτερη τιμή αλλά τίποτα το φοβερό και μου φαινόταν κατώτερο από το dainese. οπότε για μια μικρή σχετικά οικονομική διαφορά δεν το σκέφτομαι καθόλου, θα κάνω το γούστο μου.![]()
Μπορείτε να μού πείτε πού είναι η αποθήκη που λέτε;Θέλω να πάρω γάντια...
Για ρίξε μια ματιά εδώ .Αρχικά δημιουργήθηκε από 916
Μπορείτε να μού πείτε πού είναι η αποθήκη που λέτε;Θέλω να πάρω γάντια...
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Ψάχνεις κάποιο συγκεκριμένο..;;Αρχικά δημιουργήθηκε από drade
Ρε παιδιά ψάχνω για μπουφανάκι dainese και φυσικά θέλω να το πάρω απο το ίντερνετ δίοτι εδω Θεσ/νίκη τα έχουν πανάκριβα. Αλλα στις ιστοσελίδες που κοιταω (τα γνωστά site που προτείνονται στο forum) λίγα μοντέλα έχουν και ακόμα λιγότερα νούμερα!!!!
τι γίνεται!?!?!?!
τελικά παρήγγειλα από ΜΟTOCARD.
Dainese Gator (μαύρο) = 430?
Dainese Back Protection G 2 = 50?
άντε τώρα κράνος από Αμέρικα (shoei X spirit)