Παιδια για το καρμπυρατερ δεν μου ειπατε, αν ηταν αυτο, δε επρεπε να σβηνει και με νεκρα?
Ενας, μου ειπε οτι το μειγμα δεν ειναι σωστο και πως οταν πηγαινω γρηγορα μπαινει περισσοτερος αερας απ'οτι χρειαζεται και δεν γινεται καυση.
Παιδια για το καρμπυρατερ δεν μου ειπατε, αν ηταν αυτο, δε επρεπε να σβηνει και με νεκρα?
Ενας, μου ειπε οτι το μειγμα δεν ειναι σωστο και πως οταν πηγαινω γρηγορα μπαινει περισσοτερος αερας απ'οτι χρειαζεται και δεν γινεται καυση.
Όπου βλέπεις αστεράκια, εννοεί ότι οι αριθμοί αυτοί αλλάζουν(είναι κάτι σαν μεταβλητές - Μπορεί στη θέση τους να έχει οποιονδήποτε αριθμό) γιατί οι κάτοχοι είναι πολλοί. Εσύ κοίτα αν ταιριάζουν τα συγκεκριμένα ψηφία με τα ψηφία του δικού σου αρ. πλαισίου.Αρχικά δημιουργήθηκε από gregpktm
Δεν μπορω να καταλαβω πως διαβαζουν το VIN Number και επισης Launch Date ειδα οτι γραφει 24/10/2005.
λ.χ για τη παρακάτω καταχώρηση:
9C2MC35A*4R700010 to 9C2MC35A*4R700540
Το παραπάνω σημαίνει ότι τα προβληματικά έχουν αριθμό πλαισίου μεγαλύτερο από
9C2MC35A*4R700010(αρχή) και μικρότερο από 9C2MC35A*4R700540(τέλος).
Επομένως αν ο δικός σου είναι 9C2MC35A*4R700541, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είναι μεγαλύτερος από το τελευταίο αρ πλαισίου(τέλος). Αν όμως είναι 9C2MC35A*4R700538, τότε ίσως και να υπάρχει πρόβλημα.
Στο αστεράκι παραπάνω στο δικό σου αρ. πλαισίου μπορεί να έχει ένα αριθμό(π.χ 5).
Βεβαιότητα δεν έχω για το αν ευσταθούν αυτά που ανέφερα, απλά τα λέω για να είσαι υποψιασμένος σε περίπτωση που κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ με το ίδιο μηχανάκι, έχει τα ίδια συμπτώματα.
Πάντα όρθιοι
Αν έχει φίλτρο βενζίνης άλλαξέ το και κάνε μια δοκιμή μπας κι είσαι τυχερός ΄και γλυτώσεις το καρμπ.
Τώρα για το καρμπυρατέρ αν νομίζεις ότι θα τα καταφέρεις λύστο και καθάρισέ το.
Τι να προσέξεις:
Να μην σπάσει - κλωτσήσει - στραβώσει τίποτα.
Οσα -σαν- βιδάκια δεν είναι σφηγμένα, να μετρήσεις γυρνώντας τα πόσες βόλτες ακόμα θέλουν για να σφίξουν για να τα ξαναβιδώσεις το ίδιο. (προσοχή και με ακρίβεια γιατί είναι οι ρυθμίσεις).
Να θυμάσαι κάθετί που βγάζεις ακριβώς από που το έβγαλες.
Να είσαι ήρεμος και να έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Oκ, ευχαριστω προς το παρον. Θα ξαναενημερωσω μολις εχω εξελιξεις γιατι αρχιζει και η εξεταστικη τωρα και εχω πηξει.