Ακομα κανενας?Αρχικά δημιουργήθηκε από pass
κανενας φιλος που να το εχει στην κατοχη του?![]()
![]()
Ακομα κανενας?Αρχικά δημιουργήθηκε από pass
κανενας φιλος που να το εχει στην κατοχη του?![]()
![]()
Παιδιά εγώ το έχω εδώ και περίπου 3 βδομάδες (1600 χλμ)!.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ακομα κανενας?![]()
Απίστευτος κινητήρας, δεν είχα honda ποτέ αλλά τώρα...
Οι εντυπώσεις γρήγορα-γρήγορα:
Υπερ:
- Φοβερή ροπή εώς τις 7000, κατάλληλο για πόλη. Δεν το έχω ανοίξει παραπάνω για να σας πω πως πάει μέχρι τα κόκκινα.
- Ηλεκτρικός κινητήρας, πας με μια ταχύτητα. (γαμάτος ήχος!!
![]()
)
- Ευκολοδήγητο, δεν παθαίνεις κράμπες σε χέρια κα πόδια
- Αραια service, απ ότι είδα στο manual, αλλαγή λαδιών προτείνει κάθε 12.000!!!!
Κατά:
- Ψιλο-βαρύ, ειδικά στις μανούβρες με μικρή ταχύτητα ΠΡΟΣΟΧΗ!
- Κατανάλωση, αλλά το συγκρίνω με το προηγούμενο μου μηχ. χτζ 660 μονοκύλινδρο, καμμία σχέση!
- Μεχρι στιγμής δεν βρίσκω κάτι άλλο που με χαλάει
Και μερικές φωτό:
http://img54.imageshack.us/img54/4913/img0447fc1.jpg
http://img71.imageshack.us/img71/1842/img0449tu1.jpg
http://img71.imageshack.us/img71/3411/img0452hl7.jpg
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, και νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή, αν λάβει κανείς υπόψη και την συγκριτικά χαμηλή τιμή.![]()
Καλοτάξιδο να είναι!
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Είναι τρελά μηχανήματα, τα μεγάλα της Honda. Ο ξάδερφος μου στην Αυστραλία είχε το CB1300 και του έλεγε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή, να αλλάζει μπουζιά κάθε 40.000χλμΑυτός τα άλλαζε κάθε 25.000 αλλά λέμε τώρα ...
Καλοτάξιδη και προσεχέ την στην πόλη με τους τρελούς και τους ταλαίπωρους αυτής της ζωής.![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντα όρθιοι
Καλορίζικο και καλοτάξιδο !!Αρχικά δημιουργήθηκε από efot
Παιδιά εγώ το έχω εδώ και περίπου 3 βδομάδες (1600 χλμ)!.
Κουκλάρα είναι !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ παιδιά , να' σται καλα.
Μακη, το πίσω φτεράκι θα το χτυπήσω και γω!
Ζήλεψα από την δικιά σου![]()
![]()
![]()
Θέλει λίγο ψάξιμο για να σιγουρευτείς οτι κάνει και στο 1000άρι σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από efot
Ευχαριστώ παιδιά , να' σται καλα.
Μακη, το πίσω φτεράκι θα το χτυπήσω και γω!
Ζήλεψα από την δικιά σου![]()
![]()
![]()
Σίγουρα πάντως για το 1000άρι βγάζει και η Honda σαν αξεσουάρ και είναι ομορφότερο αν και ακριβούτσικο, γύρω στα 250 ευρώ νομίζω αλλά είναι έτοιμο να τοποθετηθεί και το παίρνεις και στο χρώμα της μοτοσυκλέτας σου !
Έχω φίλο με 1000άρι και το έχει γεμίσει με αξεσουάρ από τη Honda, το έχει κάνει κούκλα !
Θα προσπαθήσω να το φωτογραφίσω να πάρεις μια ιδέα, καλό θα είναι να ζητήσεις απο την αντιπροσωπεία ένα προσπέκτους με τα αξεσουάρ του δικού σου, βγάζει αρκετά σε αντίθεση με το 600άρι το δικό μου που δεν του δίνει σχεδόν τίποτα.![]()
Ψάξε το, μη βιαστείς και θα με θυμηθείς !
Και πάλι καλοτάξιδο !!
![]()
![]()
![]()
Να σε καλα,να χαιρεσε το μηχανακι σου.
Οι Photo απαιχτες.
Πηγα να το δω σημερα αλλα δεν υπηρχαν κομματια.
Οσο για τα υπερ και τα κατα,καπως ετσι τα φανταζομουνα.
Η καταναλωση μπορεις να υπολογισεις ποσο περιπου ειναι?
Η σταση οδηγησης ειναι αρκετα ψηλα?
Εχει γκαζι 1000?
Παντως ειναι πανεμορφο.![]()
το πήρά βόλτα πρόσφατα...δε θα σχολιάσω γιατί θα επαναλάβω τα ίδια σχετικά με ροπή κτλ κτλ...
το μηχανημα μαμαει...απλα....
ασε τους άλλους να φωναζουν , αν βγάλουν τις παρωπίδες, ότι είναι χόντα είναι μάπα , παλιομοδίτικο κτλ...μεχρι και τα κτμ λέει ο άλλος είναι εργαλεία...![]()
![]()
δε λέω ότι μονο τα χόντα είναι καλά...είναι μέσα στις δυο - τρεις κορυφαίες εταιρίες και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος όπως και η ποικιλία, ο καθένας παίρνει ότι γουστάρει..
τα παίρνω στο κρανίο όμως όταν κρίνουν κάτι χωρίς να γνωρίζουν..
α!!! και κάποιος είπε ότι δεν έχουν μεταπωλητική αξία...![]()
κοιταξτε λίγο την αγορά μεταχειρισμένων..φιλικά πάντα
![]()
οντως πολυ ωραια μηχανη, ισως ειναι η επομενη μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από efot
Παιδιά εγώ το έχω εδώ και περίπου 3 βδομάδες (1600 χλμ)!.
Απίστευτος κινητήρας, δεν είχα honda ποτέ αλλά τώρα...
Οι εντυπώσεις γρήγορα-γρήγορα:
Υπερ:
- Φοβερή ροπή εώς τις 7000, κατάλληλο για πόλη. Δεν το έχω ανοίξει παραπάνω για να σας πω πως πάει μέχρι τα κόκκινα.
- Ηλεκτρικός κινητήρας, πας με μια ταχύτητα. (γαμάτος ήχος!!
![]()
)
- Ευκολοδήγητο, δεν παθαίνεις κράμπες σε χέρια κα πόδια
- Αραια service, απ ότι είδα στο manual, αλλαγή λαδιών προτείνει κάθε 12.000!!!!
Κατά:
- Ψιλο-βαρύ, ειδικά στις μανούβρες με μικρή ταχύτητα ΠΡΟΣΟΧΗ!
- Κατανάλωση, αλλά το συγκρίνω με το προηγούμενο μου μηχ. χτζ 660 μονοκύλινδρο, καμμία σχέση!
- Μεχρι στιγμής δεν βρίσκω κάτι άλλο που με χαλάει
Και μερικές φωτό:
http://img54.imageshack.us/img54/4913/img0447fc1.jpg
http://img71.imageshack.us/img71/1842/img0449tu1.jpg
http://img71.imageshack.us/img71/3411/img0452hl7.jpg
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, και νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή, αν λάβει κανείς υπόψη και την συγκριτικά χαμηλή τιμή.![]()
διαφορετικα οργανα αν ειχε θα ηταν σουπερ...
το δικο σου με ABS ειναι?
Ναι, με ABS, και για 700 € παραπάνω νομίζω αξίζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
..το δικο σου με ABS ειναι?
Για την κατανάλωση δεν το έχω υπολογίσει ακόμα, αλλά μιλάω πάντα συγκριτικά με την κατανάλωση μονοκύλινδρου, γι αυτό μου κακοφάνηκε λίγο. Το ύψος σέλας δεν είναι πολύ ψηλά (περίπου 800 mm +- 15), δηλαδή αν ανεβάσεις την σέλα πάει περίπου γύρω στα 815. Εγώ πάντως έχω βολευτεί στη μεσαία θέση και έχω ύψος 1.87. Ροπή χίλια έχει και με το παραπάνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Η καταναλωση μπορεις να υπολογισεις ποσο περιπου ειναι?
Η σταση οδηγησης ειναι αρκετα ψηλα?
Εχει γκαζι 1000?
Για τελικές δεν ξέρω ακόμα, αλλά μεταξύ ενός μοτερ που αποδίδει ψηλά και ενός που αποδίδει στη μεσαία περιοχή, εγώ επιλέγω το δεύτερο. Είναι πιο χρήσιμο...
makis thanks, θα το ψάξω.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σίγουρα πάντως για το 1000άρι βγάζει και η Honda σαν αξεσουάρ και είναι ομορφότερο αν και ακριβούτσικο, γύρω στα 250 ευρώ νομίζω αλλά είναι έτοιμο να τοποθετηθεί και το παίρνεις και στο χρώμα της μοτοσυκλέτας σου !
Ευχαριστω πολυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από efot
Ναι, με ABS, και για 700 € παραπάνω νομίζω αξίζει.
Για την κατανάλωση δεν το έχω υπολογίσει ακόμα, αλλά μιλάω πάντα συγκριτικά με την κατανάλωση μονοκύλινδρου, γι αυτό μου κακοφάνηκε λίγο. Το ύψος σέλας δεν είναι πολύ ψηλά (περίπου 800 mm +- 15), δηλαδή αν ανεβάσεις την σέλα πάει περίπου γύρω στα 815. Εγώ πάντως έχω βολευτεί στη μεσαία θέση και έχω ύψος 1.87. Ροπή χίλια έχει και με το παραπάνω...
Για τελικές δεν ξέρω ακόμα, αλλά μεταξύ ενός μοτερ που αποδίδει ψηλά και ενός που αποδίδει στη μεσαία περιοχή, εγώ επιλέγω το δεύτερο. Είναι πιο χρήσιμο...
Σε μπελαδες μπηκαμε.![]()
σας παρακαλω πολυ μην βαζετε στο στοματακι σας σε τετοια ποστ τη λεξη κτμ.Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
το πήρά βόλτα πρόσφατα...δε θα σχολιάσω γιατί θα επαναλάβω τα ίδια σχετικά με ροπή κτλ κτλ...
το μηχανημα μαμαει...απλα....
ασε τους άλλους να φωναζουν , αν βγάλουν τις παρωπίδες, ότι είναι χόντα είναι μάπα , παλιομοδίτικο κτλ...μεχρι και τα κτμ λέει ο άλλος είναι εργαλεία...![]()
![]()
δε λέω ότι μονο τα χόντα είναι καλά...είναι μέσα στις δυο - τρεις κορυφαίες εταιρίες και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος όπως και η ποικιλία, ο καθένας παίρνει ότι γουστάρει..
τα παίρνω στο κρανίο όμως όταν κρίνουν κάτι χωρίς να γνωρίζουν..
α!!! και κάποιος είπε ότι δεν έχουν μεταπωλητική αξία...![]()
κοιταξτε λίγο την αγορά μεταχειρισμένων..φιλικά πάντα
![]()
τα κτμ ειναι αλλη ιστορια..και καμια σχέση δεν εχουνε με μηχανακια τυπου cb-f.
λοιπον να ξερουμε και τι λεμε....και να μη συγρκινουμε πουτσες με βουρτσες.
το πηρα και εγω επιτελους...παιδια, η μηχανη ειναι πολυ καλη! θα σας πω εντυπωσεις μολις του κανω το πρωτο σερβις.
το κακο σ'αυτη τη χωρα ειναι οτι οσοι ξερουν πως να την κυβερνησουν ειναι πολυ απασχολημενοι οδηγωντας ΤΑΧΙ η κουρευοντας μαλλια...