Η πιστα στις Σερρες απο οσο γνωριζω ειναι καθημερινα ανοιχτη για το κοινο.Δεν πραγματοποιουνται oργανωμενα Track Days.Απλα παιρνεις ενα τηλ για να επιβεβαιωσεις οτι δεν θα εχει καποιο αλλη δραστηριοτητα.
Η πιστα στις Σερρες απο οσο γνωριζω ειναι καθημερινα ανοιχτη για το κοινο.Δεν πραγματοποιουνται oργανωμενα Track Days.Απλα παιρνεις ενα τηλ για να επιβεβαιωσεις οτι δεν θα εχει καποιο αλλη δραστηριοτητα.
Ευχαριστω πολυ,πραγματικα με καλυψατε.Για την ακριβεια θα παω αυτη την Δευτερα γιατι ειμαι σε αδεια και δεδομενης της απειριας μου πιστευω οτι ειναι καλυτερα να παω καθημερινη οπου θα ειναι μεσα λιγοτερες μηχανες και θα εχω μεγαλυτερη ελευθερια χωρου.Ευχαριστως εαν καποιος ειναι διαθεσιμος να παμε παρεα.![]()
![]()
και εγω για τοτε ψηνομαιΑρχικά δημιουργήθηκε από takistrigonis
Παιδιά ψήνωμαι και εγώ για Σέρρες τον Σεπτέμβριο μετά τις 11 του μηνός που θα έχω πληρωθεί. Να δοκιμάσω το νέο μου μηχανάκι gsxr600 06 και παίζει νάρθει και ένας κολλήτός με R1 04
απλά ενημερώστε όταν είναι γιατί μόνος μέχρι τισ Σέρρες είναι πολλύ βαρετά και ψηλοεπικίνδινα, το λέω αυτό γιατί έχω πάει Σέρρες πάνω από 10-12 φορές οι τρείς(3) ήτανε με παρέα.
Αυτά.
πιο πριν δεν μπορω λογω δουλειας
για κανονιστε![]()
![]()