Εδώ μπορούν να δηλώνουν ποιοι θέλουν να έρθουν,
όποιοι ξέρουν ποια είναι η ποιο όμορφη απο τις δυο διαδρομές που έχουμε επιλέξει σε αυτό εδώ το ποστ ...
και άλλα διάφορα...
Εδώ μπορούν να δηλώνουν ποιοι θέλουν να έρθουν,
όποιοι ξέρουν ποια είναι η ποιο όμορφη απο τις δυο διαδρομές που έχουμε επιλέξει σε αυτό εδώ το ποστ ...
και άλλα διάφορα...
εκ μεταφοράς...
![]()
Εαν μπορέσω (λόγω των γνωστών προβλημάτων μου) θα ήθελα να έρθω τουλάχιστον ως την Τρίπολη
Να δω και το γλυκό και ξυρισμένο![]()
:a07: αγόρι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βέβαια θα πρέπει να συμβιβάσετε εκείνο το peak 170 χ.α.ω, δεν τα φτάνει η γριά..![]()
(στις ευθείες γιατί στις στροφές ΣΑΣ ΕΧΩ!![]()
)
Αν είναι πρόβλημα, let me know
![]()
![]()
![]()
ΥΓ. Γιατί όχι Κυριακή;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε ΠΑΠΑΡΟΒΙΤΣ, τώρα το είδα
2/9 έχει το Σάββατο!!!
:hypnotize![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
διοτι την κυριακη........σσσσσσσσσσ δεν το λεμεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εκ μεταφοράς...
ΥΓ. Γιατί όχι Κυριακή;
:a13:
αλλα την δευτερα θα ειμαστε καπως έτσι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Εντάξει αυτό θα τα βρούμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βέβαια θα πρέπει να συμβιβάσετε εκείνο το peak 170 χ.α.ω, δεν τα φτάνει η γριά.. :
θα πηγαίνεις όπως πήγαινες Γερμανία όμως εεε?![]()
Γιατί όπως προείπε ο φίλτατος div400 έχουμε "άλλα κόλπα" την Κυριακή που θα τα μάθουν μόνο όσοι έρθουν μαζί μας το Σάββατο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΥΓ. Γιατί όχι Κυριακή;![]()
![]()
![]()
Βάλε το χεράκι σου moderator μου και κάνε ότι μπορείς...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε ΠΑΠΑΡΟΒΙΤΣ, τώρα το είδα
2/9 έχει το Σάββατο!!!
Αν έρθει και ο καπετάνιος και εσύ δεχθείς καμιά προσφορά... τότε δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Μην ανησυχείς θα σε περιμένω εγώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σε βλέπω αποφασιστικό γενικά οπότε...![]()
![]()
Όσο έχουμε χρόνο θα προσπαθούμε να βγάλουμε και περισσότερες...Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Το καλό που σας θέλω....να βγάλετε καμια 100ρια φωτογραφίες...να εχουμε να θαυμάζουμε.![]()
Κοίτα, η γριά ταξιδεύει στα 150-155 κοντερίσια - σχετικά- άνετα (άντε και στα 160).
Έχει και καινούρια λαστιχάκαι και δισκόπλακες![]()
Το πολύ πολύ όπου θέλετε εσείς ανοίγετε και βρισκόμαστε παρακάτω.
Ούτως ή άλλως η δική μου συμμετοχή εξαρτάται όπως ξέρεις από πολλούς παράγοντες![]()
Θα επικοινωνήσω με τη διεύθυνση (δεν είμαι mod στις βόλτες καρντιά μου) για την αλλαγή ημερομηνίας
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Θέλω πληροφορίες και γνώμες!!! την Α1 διαδρομή (Α1. Τρίπολι - Λεβίδι - Καλύβια) ή την Β1 (Τρίπολι - Μεγαλόπολη - Διμιτσάνα - Βυτίνα - Βλαχερνά)???
![]()
Τι φωνάζεις ρε;![]()
![]()
Την Α1 !!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Κοίτα, η γριά ταξιδεύει στα 150-155 κοντερίσια - σχετικά- άνετα (άντε και στα 160).
Έχει και καινούρια λαστιχά και και δισκόπλακες![]()
Το πολύ πολύ όπου θέλετε εσείς ανοίγετε και βρισκόμαστε παρακάτω.
![]()
![]()
![]()
Τέλεια σε θεωρώ δεδομένο απο την μεριά μου...
και όλοι όποιοι μπορούν να πάνε έως 140-150(όπου μπορούν και το επιτρέπουν οι συνθήκες-κάγκουρες δεν είμαστε...) μόνο και μόνο για να μην κουράσουν στα κομμάτια Εθνικής τους υπόλοιπους...![]()
Ευχαριστώ που με έβγαλες από τη δύσκολη θέση να εξηγώ γιατί δεν έρχομαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
![]()
![]()
Τέλεια σε θεωρώ δεδομένο απο την μεριά μου...
και όλοι όποιοι μπορούν να πάνε έως 140-150(όπου μπορούν και το επιτρέπουν οι συνθήκες-κάγκουρες δεν είμαστε...) μόνο και μόνο για να μην κουράσουν στα κομμάτια Εθνικής τους υπόλοιπους...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ευχαριστώ που με έβγαλες από τη δύσκολη θέση να εξηγώ γιατί δεν έρχομαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εμμμ αμα ειχες μαθει να βαζεις και τριτη κατι θα καναμε και για σένα αλλα.........
μη μασας ρε λεωνιδα
αν θες σου δινω το diversion εως τα 130-140 μια χαρα θα σε παει.... αλλα οχι δικαβαλος οκ?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Γιατί όπως προείπε ο φίλτατος div400 έχουμε "άλλα κόλπα" την Κυριακή που θα τα μάθουν μόνο όσοι έρθουν μαζί μας το Σάββατο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wacko:
![]()
θα με σκάσετε ρε κανάγιες...
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Λαμπρούκο, άπαιχτο το πόστακι σου στις συναντησεις!
απο τα πιό ευανάγνωστα προγράμματα!
πολύ καλός επίσης ο υπολογισμός της κατανάλωσης!![]()
το λοιπόν, ένεκα εξεταστικής, και επειδή γεράσαμε και επιτέλους πρέπει να αρχίσουμε να ασφαλιζόμεθα μπάς και πάρουμε καμμια σύνταξη της προκοπής
δεν είμαι σίγουρος αν θα εχω φθασει σε σημείο της ύλης για να μπορώ να ξεμυτήσω και το σάββατο!
θα σας ενημερώσω παρασκευή βράδυ!
αν έρθω πάντως θα διανυκτερεύσω εις την Πάτραν!
καλά το κυριακάτικο δε το χάνω με τίποτις!
επίσης προτείνω και εγώ διαδρομή 1, η 2 ειναι πιό γρήγορη, αλλά πολλές νταλίκες εκεί στις φουρκέτες μπου κατηφορίζουν Μεγαλόπολη ρε γαμώτο!
ο μέσα δρομος είναι πολύ όμορφος, συνίστανται χαμηλές ταχύτητες πάντως ειδικά κοντά στην Κλειτορία (όνομα και αυτό)
μένουμε σε επαφή!![]()
Λαμπρο, επειδη η διαδρομη περναει απο το χωριο μου (Δαφνη) και ξερω καλα τα μερη εκει γυρω, μπορω να σου πω με σιγουρια: Α1!
Η διαδρομη ειδικα απο Καλυβια/Καλαβρυτα και μετα ειναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!
Θελω και φωτο απο το γνωστο ...αεροπλανο!![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
εμμμ αμα ειχες μαθει να βαζεις και τριτη κατι θα καναμε και για σένα αλλα.........![]()
![]()
![]()
![]()
δεν κατάλαβα το πνεύμα σας φίλτατε