ξερει κανενας πως αλλαζουμε την ζελατινα με κανω καμια λαλαλκια και το σπασω?
ξερει κανενας πως αλλαζουμε την ζελατινα με κανω καμια λαλαλκια και το σπασω?
Σπας την παλια με κατι βαρυ (το σφυρι των manowar απο το avatar ειναι μια χαρα),
αλλα με προσοχη μην γδαρεις το κρανος, αφαιρεις τα κοματακια που τυχων θα
εχουν απομηνει, και τοποθετεις (με απαλες κινησεις) την καινουρια!!!
![]()
μaλ@kaaaaaaaaaa που να το φανταστω.Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
Σπας την παλια με κατι βαρυ (το σφυρι των manowar απο το avatar ειναι μια χαρα),
αλλα με προσοχη μην γδαρεις το κρανος, αφαιρεις τα κοματακια που τυχων θα
εχουν απομηνει, και τοποθετεις (με απαλες κινησεις) την καινουρια!!!
![]()
ευχαριστω![]()
![]()
:a04: :a04:![]()
Φίλε αν έχει κανένα κατάστημα με αραι στη γειτονιά σου, πήγαινε να στη κάνει άλλος τη δουλειά. Τα Arai σε αυτό τον τομέα υστερούν και υπάρχει μικρή πιθανότητα να κάνεις τη ζημιά.Κάποιος γνωστός μου την έπαθε με ένα chaser.
![]()
Πάντα όρθιοι
τοσο χαλιαΑρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Φίλε αν έχει κανένα κατάστημα με αραι στη γειτονιά σου, πήγαινε να στη κάνει άλλος τη δουλειά. Τα Arai σε αυτό τον τομέα υστερούν και υπάρχει μικρή πιθανότητα να κάνεις τη ζημιά.Κάποιος γνωστός μου την έπαθε με ένα chaser.
![]()
![]()
το κοβω να πληρωνω για να αλλαξω την ζελατινα γιατι η γειτονια μου ειναι η Λαρισα και δυστυχως ολα πληρωνονται
![]()
![]()
Το κακό είναι ότι αν σπάσει ένα λεπτό πλαστικάκι που έχει το "αυτί" στα πλάγια, δεν στέκεται η ζελατίνα στη θέση τηςκαι πας για αλλαγή όλου του αφτιού. Το κόστος δεν είναι πολύ μεγάλο (Περίπου 30-40 ?) αλλά γιατί να γίνει...
Πάντα όρθιοι
1 . δυσκολα σπανε(τα κουμπωματα) ,πρεπει να εισαι και πολυ μαλακας για να τα καταφερεις....
2. για να βγαλεις την υπαρχουσα..... ανοιγεις την ζελατινα και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σηκωνεις τα 2 αυτακια και μετα απο την μεση την τραβας προς τα πανω
3. για την νεα ζελατινα ΠΡΩΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ και μετα την αλλη χωρις να πειραξεις τα κουμπωματα ......ουσιαστικα με ενα χερι δλδ
η δουλεια ειναι 5-10 δευτερολεπτα
COPRENDE????????
επειδη ειμαι λιγο μαλακας και φοβαμαι μην τα σπασω.Δεν εχω καταλαβει ακριβως το no2.μπορεις να βγαλεις καμια fotoΑρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
1 . δυσκολα σπανε(τα κουμπωματα) ,πρεπει να εισαι και πολυ μαλακας για να τα καταφερεις....
2. για να βγαλεις την υπαρχουσα..... ανοιγεις την ζελατινα και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σηκωνεις τα 2 αυτακια και μετα απο την μεση την τραβας προς τα πανω
3. για την νεα ζελατινα ΠΡΩΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ και μετα την αλλη χωρις να πειραξεις τα κουμπωματα ......ουσιαστικα με ενα χερι δλδ
η δουλεια ειναι 5-10 δευτερολεπτα
COPRENDE????????
Μου μυρίζει παραλαβή από Bajaron Κώστα...????![]()
![]()
![]()
Κι εγώ είχα τόσες μέρες απορία πώς να βγαίνει η ζελατίνα, αλλά περίμενα μήπως το ρωτήσει κανείς πριν πάρω την καινούρια... :rotflmao: :rotflmao: