Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: αλλαγη ζελατινας arai

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Εγώ πάντως τα κατάφερα ήδη με τη βοήθεια και των φωτογραφιών του sakisdani750... η αλήθεια είναι ότι χέστηκα μόλις έφτασε τέρμα πάνω το ένα "τσιγκελάκι" γιατί νόμιζα ότι έσπασε...

Ελπίζω να μπαίνει το ίδιο εύκολα... :rotflmao: :rotflmao:

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Όταν αγοράσατε το κράνος δεν είχε κάποιο βιβλιαράκι, που να λέει πληροφορίες??
    Επίσης, (συνηθως) πάνω στις ζελατίνες υπάρχει ένα αυτοκόλλητο και δείχνουν πως βγάζεις και βάζεις μια ζελατίνα(τουλάχιστον στα KBC δείχνουν).

Μπράβο που βάλετε φώτο και δείχνετε τον τρόπο.

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Όταν αγοράσατε το κράνος δεν είχε κάποιο βιβλιαράκι, που να λέει πληροφορίες??
    Επίσης, (συνηθως) πάνω στις ζελατίνες υπάρχει ένα αυτοκόλλητο και δείχνουν πως βγάζεις και βάζεις μια ζελατίνα(τουλάχιστον στα KBC δείχνουν).

Μπράβο που βάλετε φώτο και δείχνετε τον τρόπο.
    Πάω κι εγώ ο καημένος πριν κανένα 2μηνο σε μερικά μαγαζιά... είπα να πάρω το Arai από Ελλάδα, να έχει και Αγγλικές οδηγίες... αλλά μου ζητούσαν 800? και είπα τελικά να το πάρω στη μισή τιμή, αλλά με γιαπωνέζικες...

Πολύ ακριβό το αγγλικό μελάνι ρε γμτ...

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες, γιατί είναι πολύ χρήσιμες.

Πραγματικά όμως, αυτά τα Arai είναι λίγο περίεργα σε αυτό το τομέα. Έχω δει SHOEI και NOLAN που απασφαλίζουν την ζελατίνα σε 2''. Τέλος πάντων !!
    Πάντα όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες, γιατί είναι πολύ χρήσιμες.

Πραγματικά όμως, αυτά τα Arai είναι λίγο περίεργα σε αυτό το τομέα. Έχω δει SHOEI και NOLAN που απασφαλίζουν την ζελατίνα σε 2''. Τέλος πάντων !!
    Και στα shark η διαδικασία είναι γελοία.

2 κουμπάκια σε κάθε πλευρά πατάς και κλακ βγήκε η ζελατίνα
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Έχω και εγώ Arai φίλε και δυστυχώς δεν είναι τόσο απλή η κίνηση, όσο φαίνεται. Το πρόβλημα περισσότερο εντοπίζεται τη στιγμή που βάζεις τη ζελατίνα. Το γεγονός ότι δεν βλέπεις εσωτερικά το μηχανισμό αλλά τη τοποθετείς στο περίπου και "πιέζεις " τόσο τη ζελατίνα όσο και το μηχανισμό του αυτιού είναι λίγο ψυχοφθόρο.
    Πάντα όρθιοι

Καλά, εγώ αύριο θα πάω από ένα μαγαζί πάντως να το κοιτάξει κάποιος, γιατί δεν έχει μπει καλά η ζελατίνα μου φαίνεται...

Πώς γίνεται να ανοιγοκλείνει κανονικά, αλλά το κούμπωμα τις ζελατίνας (αυτό που έχει μπροστά-αριστερά, για να μην ανοίγει) να κουμπώνει πιο δύσκολα απ'ότι πριν? Λογικό δεν είναι να το έχω στραβοβάλει?

Τεσπα... βαριέμαι να το σκεφτώ και πολύ, θα βγω καμιά βολτίτσα στη δροσιά γιατί έχω πήξει μέσα στο σπίτι...

Αν κινείται ελεύθερα πάνω κάτω και φαίνεται ότι εφαρμόζει σωστά(λίγο πριν κλήσει) στο μαύρο λαστιχάκι(που έχει για να μην μπαίνει νερό) που έχει γύρω γύρω στο άνοιγμα του προσώπου, τότε είσαι εντάξει. Το ότι είναι σκληρό το κούμπωμα, είναι φυσιολογικό γιατί έχεις βάλει καινούργια ζελατίνα. Θα γίνει λίγο πιο μαλακό το κούμπωμα μετά από αρκετά ανοιγοκλησίματα της ζελατίνας.
    Πάντα όρθιοι

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    η δουλεια ειναι 5-10 δευτερολεπτα

COPRENDE????????
    Πραγματικα τον ειδα να το κανει σ'αυτο τον χρονο.

Αυτο που πιστευω οτι φοβιζει ειναι οτι καθ'ολη την συντομη διαδικασια ακουγονται κατι ΚΛΑΚ,ΚΛΟΥΚ,που νομιζεις οτι σπανε διαφορα.
    Φανηκε παντως απιστευτα απλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Αν κινείται ελεύθερα πάνω κάτω και φαίνεται ότι εφαρμόζει σωστά(λίγο πριν κλήσει) στο μαύρο λαστιχάκι(που έχει για να μην μπαίνει νερό) που έχει γύρω γύρω στο άνοιγμα του προσώπου, τότε είσαι εντάξει. Το ότι είναι σκληρό το κούμπωμα, είναι φυσιολογικό γιατί έχεις βάλει καινούργια ζελατίνα. Θα γίνει λίγο πιο μαλακό το κούμπωμα μετά από αρκετά ανοιγοκλησίματα της ζελατίνας.
    Όχι, εγώ προσωπικά το δοκίμαζα απλά για να δω πώς μπαινοβγαίνει η ζελατίνα... την ίδια ξαναέβαλα πάνω στο κράνος, γι αυτό μου φάνηκε περίεργο το ότι κουμπώνει πιο δύσκολα τώρα...

εχω βαλει τα κλαματα απο την συγκινηση.παιδια τι να πω κερναω σουβλακια.το κρανος δεν μου ηρθε ακομη γιατι δεν υπηρχε κατω.
    μου ηρθε η ζελατινα ομως και ειχα μεγαλη απορια
    ευχαριστω

Παλαιό μέλος
    δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να βάλω την νέα ζελατίνα την αρχική την έβγαλα εύκολα αλλα στο να βάλω παιδεύομαι ώρα και tpt. το manual δεν είναι κατατοπιστικό καθόλου. δηλαδή άντε τώρα πρέπει αν τρέχω σε κατάστημα αράι να μου αλλάξει ζελατίνα? δεν πάμε καλά.....
    GSXR 600 K6

A.I.R.P. Το avatar του/της pissaman
    Affiliate

Re: αλλαγη ζελατινας arai

Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    ξερει κανενας πως αλλαζουμε την ζελατινα με κανω καμια λαλαλκια και το σπασω?
    Αν βρεθείς από τα μέρη μου, έλα να στην αλλάξω εγώ!

Σε λίγο θα σου στείλω και το email που λέγαμε!
    Do You Ride? Ανταλλακτικά Μοτο
    Τα πάντα είναι εφικτά! Είναι απλά θέμα χρόνου και χρήματος!
    Videos

Re: Re: αλλαγη ζελατινας arai

Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
    Αν βρεθείς από τα μέρη μου, έλα να στην αλλάξω εγώ!

Σε λίγο θα σου στείλω και το email που λέγαμε!
    αν μπειτε στο σαιτ(το αμερικανικο μου φαινεται) της αραι εχει βιντεο για αυτο το πραγμα. και εγω τα ιδια ζορια τραβαγα αλλα μολις συνηθησεις τους ηχουσ δε θα δυσκολευσαι τοσο

Re: Re: Re: αλλαγη ζελατινας arai

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    αν μπειτε στο σαιτ(το αμερικανικο μου φαινεται) της αραι εχει βιντεο για αυτο το πραγμα. και εγω τα ιδια ζορια τραβαγα αλλα μολις συνηθησεις τους ηχουσ δε θα δυσκολευσαι τοσο
    Σωστός! Κι εγώ την έχω βγάλει 2-3 φορές εδώ και 2-3 μήνες που έχω το κράνος και έχω συνηθίσει πλέον τα κρατς και κρουτς... την πρώτη φορά είχα πάει να λιποθυμίσω!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγη εσωτερικου σφουγγαριου σε Arai ή οχι?
    από Aviador στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2012, 19:19
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 11:12
  3. Αλλαγή ζελατίνας σε Cbf 600
    από Saranos στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 23:07
  4. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4