Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: xenon

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Δες λίγο αυτό το link:ΕΔΩ
    Δεν παιζει το link...
    Be safe... Nomatter what...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dj_Zed
    Δεν παιζει το link...
    εμεένα δειχνει να παίζει κανονικά.
    Τεσπα.....μεσες ακρες τις ιδιες πληροφοριες θα πάρεις κιαν μπεις στο site (www.xenonhellas.gr) και πας στις "Συχνες Ερωτήσεις"

Πάντως για το πως δουλευει ακαριαία το σινίαλο της μεγάλης σκαλας...στειλε mail στον Χρηστο....και θα σου απαντήσει λεπτομερώς.ΕΙναι πολύ εξυπερετικό παιδί.

Παντως μην εχεις αμφιβολία για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό του.Πανω απο 15 μηχανακια απο τη λεσχη εχουν βάλει xenon εκει + 2-3 φίλοι μου.Στα στέλνει αντικαταβολή στο σπιτι σου,σε συσκευασία που και ελεφαντας να την πατήσει δεν σπαει,μέσα σε 24 ώρες....και σου δινει και το κινητό του για να τον "πρίξεις" με οτι ερωτήσεις έχεις κατσα την τοποθέτηση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    εμεένα δειχνει να παίζει κανονικά.
    Τεσπα.....μεσες ακρες τις ιδιες πληροφοριες θα πάρεις κιαν μπεις στο site (www.xenonhellas.gr) και πας στις "Συχνες Ερωτήσεις"

Πάντως για το πως δουλευει ακαριαία το σινίαλο της μεγάλης σκαλας...στειλε mail στον Χρηστο....και θα σου απαντήσει λεπτομερώς.ΕΙναι πολύ εξυπερετικό παιδί.

Παντως μην εχεις αμφιβολία για την ποιότητα και τον επαγγελματισμό του.Πανω απο 15 μηχανακια απο τη λεσχη εχουν βάλει xenon εκει + 2-3 φίλοι μου.Στα στέλνει αντικαταβολή στο σπιτι σου,σε συσκευασία που και ελεφαντας να την πατήσει δεν σπαει,μέσα σε 24 ώρες....και σου δινει και το κινητό του για να τον "πρίξεις" με οτι ερωτήσεις έχεις κατσα την τοποθέτηση.

+1
    ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ο φιλος απο την Πατρα.Σε λιγοτερο απο 24 ωρες ειχα το πακετακι με τις 2 λαμπες στα χερια μου με 267ευροπουλα,χωρις καμμια αλλη επιβαρυνση και με ορεξη να μου απαντησει σε οτι ερωτησεις ηθελα.Αυριο τα βαζω:smilea: και αν θελετε σας λεω εντυπωσεις
    www.kawasaki-bikers.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    ΠΑΙΔΙΑ μπορειται να μου δωσετε το τηλ του παιδιου απο την πατρα να μηλισω και εγω μαζι του!!!
    γιατι αυτα με τις αγορες απο το ιντερνετ δεν τα παω και πολυ....
    το παιδι εχει μαγαζι στην πατρα??
    εγινα suzukakios

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    και κατι αλλο zilmer αυτο το πακετο που σου εστειλε τι κατασκευης ειναι??? μηπως ειναι προελευσεως κινας??
    δεν ξερω γιαυτο εξαρχης λεω οτι δεν θελω να θιξω το παλικαρι απο την πατρα!
    εσυ z750 εχεις? μια χαρα τα τοποθετησες? ταιριαξαν μεσα στο φαναρι? και ποσα kelvin einai 6000k? η 4300?
    εγινα suzukakios

Λιγο καθυστερημένα απαντάω αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!
    Εγώ τις πήρα 190€ για την ακρίβεια απο Ιαπωνία.Σε μια εβδομάδα τις παρέλαβα και είναι 8000 Κelvin.Στην τιμή συμπεριλαβάνονται και τα μεταφορικά που σημαίνει κανά 150άρι για τις λάμπες ήτοι 75 η μια.Τις πέρασα μόνος μου και χωρίς να έχω καμμιά ηλεκτρολογική ιδέα!
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

.Με κουράσατε.Πάω βόλτα Το avatar του/της br492
    Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    Λιγο καθυστερημένα απαντάω αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!
    Εγώ τις πήρα 190€ για την ακρίβεια απο Ιαπωνία.Σε μια εβδομάδα τις παρέλαβα και είναι 8000 Κelvin.Στην τιμή συμπεριλαβάνονται και τα μεταφορικά που σημαίνει κανά 150άρι για τις λάμπες ήτοι 75 η μια.Τις πέρασα μόνος μου και χωρίς να έχω καμμιά ηλεκτρολογική ιδέα!
    Για δώσε πληροφορίες θέλω να βάλω και εγώ

κανω copy to apo to kawasaki-bikers που εγραψα http://www.kawasaki-bikers.gr/module...r=asc&start=15
    τωρα για 8000 kelvin που λεει ο φιλος δεν πρεπει να ειναι αλλα αν δεν ειναι και ειναι 6500 ειναι οριακο για το Ζ-εγω εχω το 750s και δεν ξερω αν εχουν διαφορα στσ ηλεκτρικα με το γυμνο... ριξε μια ματια στο θρεντ και οτι χρειατεις εδω ειμαστε ελπιζω να βοηθησ
    www.kawasaki-bikers.gr

Tα κέλβιν είπαμε δεν παίζουν ρόλο συμβατότητας!Οποιος βάλει Xenon μπορεί να βάλει όσα κέλβιν γουστάρει!

Φίλε μου δεν έχω πληροφορίες να σου δώσω.Εμένα μου τα πήρε άλλος κι έτσι δεν έχω e-mail για να σου δώσω Σόρρυ!
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    Tα κέλβιν είπαμε δεν παίζουν ρόλο συμβατότητας!Οποιος βάλει Xenon μπορεί να βάλει όσα κέλβιν γουστάρει!

!
    καλα ντε μια κουβεντα ειπαμε
    www.kawasaki-bikers.gr

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. H.id Xenon
    από suzuki_k5 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2006, 15:15
  2. xenon
    από donalnd στο forum BMW
    Απαντήσεις: 19