Καλα ολα αυτα αλλα.......
..........για ποια νεα γενια μιλατε ;
Αν δεν το εχετε καταλαβει η νεα γενια ειμαστε και εμεις 25-35 και οχι μονο οι φοιτητες και τα σχολιαροπαιδα.
Ετσι μια παρατηρηση..
keep going![]()
Καλα ολα αυτα αλλα.......
..........για ποια νεα γενια μιλατε ;
Αν δεν το εχετε καταλαβει η νεα γενια ειμαστε και εμεις 25-35 και οχι μονο οι φοιτητες και τα σχολιαροπαιδα.
Ετσι μια παρατηρηση..
keep going![]()
Keep on rocking in a free world !!!
![]()
Σωστός!!!
![]()
![]()
eimai 21 tyxainei na exw ena mini cooper tou 74 to original parakalw kai ena honda innova loipon ti esti mhxanobios ti esti mhxanh kai ola auta den tha sas pw ta kserete kai einai fysiologiko efoson briskomaste oloi edw s auto to site.... paidia den eimai driver den eimai fainomeno den eimai tipota diaforetiko apo olous esa oi opoioi kserete thn mageia tou ditroxou kai kathe fora pou anebeneis sth sela apla ftiaxnei h diathesh sou me to pou pathseis th miza kai akouseis auto ton yperoxo mpaso hxo arxizeis na xamogelas ..... koumpwnei h prwth kai ksekinas kai tote to myalo sou adeiazei niwtheis monadika npernas ta 100 kai niwtheis thn adrenalinh sou na mpainei stous koftes ola auta se kanoun na niwtheis pra gmatika eleutheros auto pragmatika pou leipei apo auth thn shmerinh rhmadiasmenh koinwnia....
13 xronwn epiasa to prwto mou moto sta xeria den diabaza kan ta biblia mou to mono pou me endiefere htan na mathainw gia ta ditroxa latrepsa to athlhma latrepsa thn texnologia ematha gia tous v gia ta papia gia ta tetrakylindra eixa to biblio ths istorias kai egw diabaza apo mesa kryfa to moto gia ta katwrthomata tou doohan kai tou foggy phra sta 16 mou ena wr 250 tetraxrono kryfa apo tous goneis mou krybomoun gia kana mhna meta mou to poulhsan th bolepsa me ena honda innova to opoio ematha na to lynw kai na to denw me kleista ta matia to phra apo ton antiproswpo kai wspou na paw spiti mou ebgala podies kathreptes ekopsa kolosia kai paraggeila th motosport thn opoia me th bohtheia enos kopidiou thn ekana na kanei san xt me remus ebala allous diskous elathria ena ekkentroforaki takegawa to opoio me ebgale aproproswpo kai meta ena keihin 28 poios eip oti den pane ta papia loipon douleua kai to xartziliki mou phgaine sto papi mou htan oloos mou o kosmos ekana oti hthela eniwtha kyrios tou eautou mou eniwtha kapoios elafrwsa to valnti allaksa kampana milousa me diagrammata rophs kai xronismous diametrous kai apostaseis sto kefali mou eixa pistonia strofalous ekentroforous kanonika motorhead.... ksafnika kabalhsa ena smr 450 husqvarna kserete trelthika arxise to pai na mou fainete podhlata parempiptwntos eixa balei stoixhma diadromh me ena sv 650 kai egw me to honadaki kai an exeis to theo sou to kerdisa tou eipa oti den thelw na tou parw ta 200 euro pou balame stoixhma alla na poulhsei to mhxanaki giati tha skotwthei ..... loipamai otan blapw paidia pou odhgoun podhlata kai ksafnika agorazoun r6 perimene re file egw eimai malakas pou to paw laou laou...... ksefyga ligo asto auto allo thema paidia
loipon lete gia xeiragwghsh kai elexo poses fores me exei kinigisei mpatsos ths gamo epilekths omadas z kai na me arxizei sta kanthlia oxi gia kranos oxi gia diplwma alla gia thorybo kai o karagkiozhs na pernei katw to mhxanaki sto tmhma kai na mhn exei o mlkas oute ntesibelometro gia na metrhsei..... ante gamhtheite mia fora mekleidwsane giati milhsa asxhma kai tou eipa grapse me gia oti theleis k a r a g k i oz h den sou plhrwnw tipota. twra thelw na parw mhxanh exw balei sto mati ena mt 03 den einai poly dynato alla ekselissete paidia sorry gia th flyaria alla mhxanh einai eleutheria einai kati pou sou dinei monadikes apolauseis goustarw oxi na poulhsw mourh h na to paiksw kapoios goustarw na foraw to mp3 to kranos mou kai to mpoufan na anebenw sth mhxanh mou na bgainw ethnikh kai na trabaw hia thessalonikh apla epeidh to goustarw apla epeidh mou aresei na odhgw apla epeidh niwthw teleia kai kaneis ma kaneis den mporewi na mou to parei auto kaneis den mporei na aggiksei auto pou niwthw kai an baloun tsipakia h psifisoun nomous yparxoun kapoia eilikrina filotima paidia sta synergeia pou niwthoun akribws opws egw oi opoioi tha kseperasoun ta tsipakia kai tha kanoun auth mas thn apolaussh monadikh...... euxaristw poly kai gamw olous autous pou den mporoun na katalaboun kapoia pragmata o kathenas einai eleutheros na zhsei opws thelei..... anaferwmenos stis gamw kameres kykolforias.....![]()
ntantoum ....o xiwths!!!!