Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
Ισως να εχεις δικιο για την πεμπτη κ εκτη αλλα για τις πρωτες 2 θα ηθελα λιγο πιο κοντες! Δεν ειναι μαμακια να μη σηκωνει τον μπροστινο τροχο ουτε με πρωτη ενα μηχανακι που εχει 150 αλογα???![]()
Αν θα μπορούσα να επιλέξω αυτό που θα ήταν ιδανικό ΓΙΑ ΜΕΝΑ, θα έλεγα ότι θα μου ταίριαζε καλύτερα περίπου ένα 6-7% κοντύτερες 1η-2α, ένα 3-4% κοντύτερη 3η (όχι γιατί είναι μακριά αλλά για να μην υπάρχει μεγάλο κενό μετά το κόντυμα της 2ας), ίδιες 4η και 5η, και περίπου κατά 5% μακρύτερη 6η....Αλλά δυστυχώς δεν το σχεδίασα εγώ ...ούτε ζήτησαν την γνώμη μου....![]()
Είναι καθαρά θέμα σε τι διαδρομές κινείσαι και με πιο οδηγικό στύλ...
Πιστεύω ότι οι σχέσεις του κιβωτίου έχουν καθαρά σπορτίβικο προσανατολισμό (κυρίως για έξω από την πόλη), και αν εξαιρέσεις τα πολύ κλειστά κομμάτια που καμμιά φορά όντως ενοχλεί η μακριά 1η (αλλά "εξοικονομεί" ζωή στο πίσω λάστιχο...), κατά τα άλλα η κλιμάκωση των σχέσεων βοηθάει πολύ να έχεις πάντα δύναμη και να μην χάνεις καθόλου φόρα στις αλλαγές όταν πραγματικά οδηγείς γρήγορα το μηχανάκι....Όπως πολλά πράγματα πάνω στο FZ1, έτσι κι αυτές δείχνουν τον καλύτερο ευατό τους στην γρήγορη οδήγηση ...
Τώρα αν κάποιοι ενοχλούνται επειδή εξ' αιτίας τους δεν σηκώνεται εύκολα σούζα ή δεν γράφει "γλυκά" παντηλίκια ανοίγοντας το γκάζι με 1η και 40 έξω από τις καφετέριες, αυτό είναι ΑΛΛΟ θέμα και δεν αφορά την γρήγορη οδήγηση...![]()
![]()
![]()