Καλημερα.
Καιρο ειχα να την παθω και να που σημερα η στουκα μου χτυπησε την πορτα(μηχανη).
Πηγαινα σε κεντρικο δρομο με καμια 60 χλμ και δεξια μου που υπηρχε STOP ειχε σταματησει ενα αμαξι και περιμενε,διπλα ακριβως μια βεσπα σταματημενη.Επηδει παντα κοβω ταχυτητα σε τετοιες περιπτωσεις πεφτω στα 30χλμ και κορναρω,με αναμμενα φωτα κιολας.Και εκει που θελω 3 μετρα να περασω η βεσπα ξεκιναει.
Δεν το πιστευα.
Το αποτελεσμα σταματησα πανω του ακριβως στο κεντρο της βεσπας πεσαμε και 2 κατω.
Στην αρχη απο τα νευρα μου πεταξα το κρανος στα χωραφια και δεν ηξερα τι να κανω,απο το αντιθετο ρευμα ειχαν σταματησει αυτοκινητα και μας κοιταζαν.
Αφου περασαν μερικα λεπτα,συνηλθα σηκωσα πρωτα το μηχανακι μου(κακως)επρεπε να ειχα σηκωσει πρωτα τον αλλο οδηγο.
Μετα σηκωσα το παιδι που στην αρχη ειχε γινει μια μαζα με την βεσπα,αλλα ευτυχως δεν ειχε χτυπησει.
ΜΟυ ζητησε συγνωμη και καλεσαμε αστυνομια.
Σε 30 λεπτα ηρθε το ασθενοφωρο και αφου περιμεναμε 2 ωρες φια την τροχαια βαρεθηκαμε και φυγαμε.
Φωναξα ενα φορτηγο πηρε το μηχανακι του και εγω εφυγα με το δικο μου.
Θα μου πειτε γιατι δεν περιμενα?
Την εχω πατησει καποιες φορες αλλα επηδει το παιδι ηταν μηχανοβιος και φερθηκε γενικως καλα,απλα εκανα αυτην την επιλογη και περιμενω να μου κανει δηλωση.
Η ζημια μου πρεπει να ειναι γυρω στα 1000 με 1500 ευρω.
Γαμωτο και σημερα ερχοταν ενας απο Ικαρια να δει το R1 μου.
Δεν μπορουσα τουλαχιστον να ειχα το zephyr.
Αφου δεν χτυπησαμε παλι καλα.
Το νου σας η κακια στιγμη κρυβεται ακριβως εκει που δεν την περιμενεις να στε καλα.
![]()