Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
δε μαθαινεις εσυ με τιποτα
κατσε να σε βοηθησω λιγο
........................
Καλημέρα και πάλι!
ΟΚ για τα Ιαπωνικά (κι εγώ τέτοιο έχω.. ).με καλυτερο σε ολες τις κατηγοριες το Ζ της καβασακι
Τώρα από Ευρώπη μεριά, έχουμε KTM (Αυστρία), που σπανε
Husaberg/Husqvarna (Σουηδία) που σπανε
και CCM (Μ.Βρετανία).
που σπανε ???????????
Έχω δεί ΠΑΡΑ πολλά KTM, λιγότερα Husaberg, ίσως ακόμα λιγότερα Husqvarna και ελάχιστα CCM...λογω ασχετοσυνης δε παιρνουν καβασακι και τρων τα μουτρα τους
Μόδα ο συντελεστής βαρύτητας της στατιστικής αλλά νομίζω τα CCM τα μ@μ@νε όλα....? εκτος απο τα καβασακι
Βέβαια όταν το αγοράσεις με το καλορίζικο σου πετάνε και ρίζι για την παντρια... δεν ηξερες δε ρωταγες? ας επαιρνες Ζ
για να δουμε τωρα
καλυτερα δεν ειναι ???????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κλεβεις εκκλησιες !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
TOOOORA H SOSTH DIAMAXI![]()
Σε λιγο θα μου βαλεις και το ΧΤ του 81 η κανενα ΧR 06 !
![]()
![]()
![]()
![]()
E TI NA VALO?? PSAXNO NA VRO VARADERO SE XOMATODROMO ALLA DEN YPARXEI TIPOTA STO WEBΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Κλεβεις εκκλησιες !!!![]()
Σε λιγο θα μου βαλεις και το ΧΤ του 81 η κανενα ΧR 06 !
![]()
![]()
![]()
![]()
TO POIO KONTINO POU VRIKA EINAI POU EINNAI DYO PARKARISMENA SE MIA KAFETERIA DIPLA APO MIA PLATIA ME POLY PRASINO
ESY NA PAS NA KANEIS DIKIA SOU DIAMAXI GIA STREET OPOU THA EXEIS NA PEIS KAI DYO LOGIAΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
Δε το εθεσες σωστα δεν εγραψες πουθενα την λεξη kawasaki h το γραμμα Ζ οπωτε μην περιμενεις 100 απαντησεις μια δυο και αυτες απο τον δουκα ολες και ολες
:rotflmao:![]()
GIA TO OFFROAD DEN SE PERNEI... TO TELAYTAIO TO EVGALE H MAMA KAVASO PRIN APO 15 XRONIA KAI TO VGAZEI AKOMA (KLX) POIO PRIN KAMIA DEKARIA (SYNOLO 25) EVGALE ENA ON-OFF POY TO VGAZEI AKOMA (KLR650)
KAI TORA TELAYTAIA EVGALE ENA KATHAROAIMO TETRAXRONO (KXF250) ME DANIKA PAPARIA (SXEDIASMOS SUZUKI)
OPOTE OTAN MILANE GIA XOMA EXEIS EKEI STHN PRASINI ETIARIA THA APANTATE..... "POIO XOMA? TI EINAI AUTO??"
EYTYXOS POU ANANEONETE AUTOKOLITA STA MOTOCROSS TA DIXRONA DILADIS
το κουρασες φιλε κατεμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
E TI NA VALO?? PSAXNO NA VRO VARADERO SE XOMATODROMO ALLA DEN YPARXEI TIPOTA STO WEB
TO POIO KONTINO POU VRIKA EINAI POU EINNAI DYO PARKARISMENA SE MIA KAFETERIA DIPLA APO MIA PLATIA ME POLY PRASINO
δεν ειναι σωστα αυτα που γραφεις γιατι τα κτμ χαλανε.
και 950dimΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
οκ μαζι σου εγω..![]()
Aυτό είναι χτύπημα κάτω από τη μέση....
... #$%^φάλες
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Το μονο που σπαει ειναι οι πετρες οταν περνανε τα Αυστριακα Θαυματα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
το κουρασες φιλε κατεμα...
δεν ειναι σωστα αυτα που γραφεις γιατι τα κτμ χαλανε.
Το καταλαβαινεις,αρκει να αφουγκραστεις τον ανεμο,θα νιωσεις τα vibes,τα ζωα να τρεχουν φοβισμενα,θα νιωσεις τη γη κατω απ’τα ποδια σου να σειεται ωσαν το σεισμο του ’81,και εκει θα ξεπροβαλλει...
![]()
...cause the place seems still alive...
Aυτό είναι χτύπημα κάτω από τη μέση....
Oχι και κατω απ’τη μεση,
παρε ενα direct...
![]()
...cause the place seems still alive...
You BETA believe...