εσύ είσαι ο tsiros... ο άλλος είναι άλλος;![]()
βασικά μην ασχολούμαστε και πολύ μαζί σας και παίρνετε θάρρος![]()
εσύ είσαι ο tsiros... ο άλλος είναι άλλος;![]()
βασικά μην ασχολούμαστε και πολύ μαζί σας και παίρνετε θάρρος![]()
ναι, καλύτερα να μην ασχολείστε, φαίνεται ούτε του τσίρου αρέσει να ασχολούνται μαζί του. Does not play well with others που λένε και στα κογκολέζικα. Εκτός αυτού, χάνεται και η εστίαση στο ζήτημα ανα χείρας (όση υπήρχε).
Τελεία και παύλα, τα περισσότερα μέτρα είναι εισπρακτικά. Αυτό δε θα ήταν και τόσο κακό, στην τελική, αν τα λεφτά, πρώτα πρώτα τα παίρναν από αυτούς που πρέπει και μόνον από αυτούς και τέλος ξοδευόντουσαν εκεί που θα είχε σημασία για τους υπολοίπους.
Να τα παίρνουν από τους επικίνδυνους οδηγούς, αυτούς που προκαλούν ατυχήματα κτλ, και να τα δίνουν για να φτιαχτούν καλύτεροι δρόμοι και σε αυτούς που τρέχουν στα συνεργεία επειδή κάνανε τη ζάντα τους σα pretzel από τις λακούβες.
pretzel:
![]()
Τρεις αποριες εχω ρε παιδια:
1) Τα πρστιμα για υπερβολικη ταχυτητα και αυτοσχεδιους αγωνες ποσο θα πανε αφου τα υπολειπα πηραν double price???
2) Ta γ@μ@να τα ss και να αυτοκινητα πανω απο 100 αλογα γιατι αφηνουν να τα πουλανε τοτε? Με συνχγωρειτε υπαρχει ανθρωπος που θα παρει αμαξι και μηχανη και δεν θα την παει εστω μια φορα να δει μεχρι ποσο παει? Δλδ μην τα πουλατε ρε παιδια...
Η φτιαχτε τους δρομους να μπορεις να τα πας. Την στιγμη που σχεδον πλεον ολα τα αυτοκινητα πανω απο 1600 διακοσαριζουν και για τα μηχανακια μην πω κουβεντα εεε δεν γιενεται ρε φιλε να βαζεις οριο 130 εκει που εχει 10κμ ευθεια!!!!!!!![]()
3) Αμα ξερεις οτι θα σε σταματησουν για κληση ταχυτητας και ενδεχεται να πληρωσεις κανενα χιλιαρικο και να σου παρουν και το διπλωμα θα σταματησεις? Χλωμο το βλεπω για εμενα παντως...
Δυστυχως οι Ελληνες δεν καταλαβαινουν.Τωρα το καλοκαιρι, τι καπέλο,παντόφλα,σορτάκι καί φανελάκι κυκλοφορεί δεν λεγεται.Σέ ολους τους κυβισμούς μοτοσυκλετών!!!!!!!!Τό 95% τών μοτοσυκλετιστών νομιζουν οτι πάνε βόλτα μέ τον γάιδαρο τους......Καί το αίμα χύνεται.Δυστυχώς δεν υπάρχει κυκλοφοριακή αγωγή.'Ας ελπίσουμε οτι θα υπάρξουν αποτελεσματα μέ τά νέα μέτρα...
καλές βόλτες,χωρίς απροόοπτα συνάδελφοι
Συγνώμη...
ο πλασματικός μου φίλος ο Νικόλας εργάζεται κουριεράς και βγάζει 600€ το μήνα. 250€ δίνει στο νοίκι, 50€ σε κοιόχρηστα, 50€ σε τσιγάρα, 150€ για να φάει, και 50€ σε ασφάλειες, βενζίνες, και σέρβις. του τέστιν του μένουν 50€ για καφέ dvd cinema και ο θεός να βάλει το χέρι του αμα πάθει λάστιχο.
ο άμοιρος ένα βράδυ περνάει κόκκινο γιατί ήταν αφηρημένος, πέρα από την λαχτάρα που τρώει αλλα ευτυχώς δεν πέρναγε κανείς, μόνο ένας μπάτσος στη γωνία ήταν και κοίταγε.
έρχεται ο μπάτσος και κόβει την κλίση, 700€
συγνώμη και πάλι, αλλα...
...που την βλέπετε την κοινωνική πρόνοια?
.
Ρε παιδιά ελάτε στα συγκαλά σας, τουλάχιστον δείτε το με σκεπτικισμό, δεν λέμε να ξεσηκωθείτε και να βγείτε στους δρόμους, αλλά για όνομα του θεού, δεν θα το επικροτήσουμε κιόλας. Είναι άκυρο το πρόστιμο αυτό, είναι υπερβολικά μεγάλο. Δεν αντιστιχίζεται με τα ευρωπαικά δεδομένα. αυτά είναι πολιτικά κόλπα για να πείθονται οι συνταξιούχοι και όχι νέοι άνθρωποι και μάλιστα μοτοσυκλετιστές. Έχετε βρεί και την ατάκα του "πόσο κοστίζει η υγεία και το κεφάλι" ε.. εντάξη ρε μάγκες να το βάλουμε το πρόστιμο τότε 100.000€, αφου ή αξία της ζωής είναι υπεράνω χρημάτων.
δλδ δεν σας ενοχλεί που την απόφαση αυτή θα την πάρουν άτομα που δεν μπορει κανείς να τους βάλει κλίση?
Ζητάω ένα τελευταίο συγνώμη για αυτό που θα πώ. αλλά είστε φλώροι, δουλοπρεπείς και ρομποτάκια αμερικάνικων προδιαγραφών. βλέπετε τα κερασάκια και τα περνάτε για παντεσπάνι.
σήμερα παραλίγο να πατήσω 2 πεζούς που περνάγαν το δρόμο μιλώντας στο κινητό, τα περισσότερα ατυχήματα με νεκρούς αφορούν πεζούς. τα ορθολογικά μέτρα ακολουθούν και ορθολογικά κριτήρια, ένα εκ των οποίων είναι και το στατιστικό δεδομένο.
ναι, καλά αποτελέσματα θα φέρει το μέτρο δεν αμφιβάλλει κανείς, τέτοια καλά αποτελέσματα θα φέρει και το πρόστιμο στη μή χρήση προφυλακτικού που θα συνοδεύεται και απο μέτρο αστυνόμευσης εν τη κρεβατοκάμαρα. ε... αφού καλό θα μας κάνει, ας τους πάρουμε και καμιά πίπα, μην τυχόν και έχει τρύπα το προφυλακτικό.... για το καλό μας δλδ...
χαϊβάνια...
Ο φίλος σου ο κουριεράς μπορεί εκεί που πάει σπίτι του αφηρημένος να σκοτώσει κανέναν... αλλά κρίμα το παιδί με τα 50 που του περισσεύουν τι να του κάνουμε..
Εσάς κύριε πόσα σας περισσεύουν το μήνα για καφέδες;
...τι; 30 ευρώ;
Παρακαλώ αφήστε 5 ευρώ πρόστιμο για το κόκκινο που περάσατε και την επόμενη φορά να είστε πιο προσεκτικός!
μα τι άλλο θ'ακούσουμε...
Θάνος..
ο άμοιρος ένα βράδυ περνάει κόκκινο γιατί ήταν αφηρημένος, πέρα από την λαχτάρα που τρώει αλλα ευτυχώς δεν πέρναγε κανείς, μόνο ένας μπάτσος στη γωνία ήταν και κοίταγε.
Κι αν περνουσε το παιδι σου;;
Τι θα’λεγες;ε;
...cause the place seems still alive...
Και αν σου λέω εγώ πέρναγε κάποιος εκείνη τη στιγμή και τον σκότωνε πέφτοντας πάνω του? Και μάλιστα αν το θύμα ήταν το δικό σου παιδί? Τότε τι?Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Κι αν περνουσε το παιδι σου;;
Τι θα’λεγες;ε;
Δεν δικαιολογείται καμιά στιγμή αφηρημάδας στο δρόμο!
Γιατί πρέπει να είμαστε ελαστικοί με τις παρανομίες δηλαδή και μάλιστα αυτές που είναι επικίνδυνες για τους υπόλοιπους που κυκλοφορούν στους δρόμους.
Στο κάτω κάτω δεν είναι φόροι που θα τους πληρώσουμε έτσι κι αλλιώς. Αν παρανομήσεις όμως θα πληρώσεις.
Οπότε είναι απλό! Μην παρανομήσεις για να μην τη φας την κλήση!
Στην Ευρώπη έχουν ακόμη μεγαλύτερα πρόστιμα!
Τους βγήκες σε κακό?
Δεν νομίζω.
Βέβαια παίζει ρόλο και η σαφώς ανώτερη παιδεία που έχουν πάνω στο θέμα της οδηγικής συμπεριφοράς. Αλλά σίγουρα και τα πρόστιμα είναι ένας παράγοντας.
Ύμαρτον μεγάλε πολιτικάντη!Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
Συγνώμη...
...
Ρε παιδιά ελάτε στα συγκαλά σας, τουλάχιστον δείτε το με σκεπτικισμό, δεν λέμε να ξεσηκωθείτε και να βγείτε στους δρόμους, αλλά για όνομα του θεού, δεν θα το επικροτήσουμε κιόλας. Είναι άκυρο το πρόστιμο αυτό, είναι υπερβολικά μεγάλο. Δεν αντιστιχίζεται με τα ευρωπαικά δεδομένα. αυτά είναι πολιτικά κόλπα για να πείθονται οι συνταξιούχοι και όχι νέοι άνθρωποι και μάλιστα μοτοσυκλετιστές. Έχετε βρεί και την ατάκα του "πόσο κοστίζει η υγεία και το κεφάλι" ε.. εντάξη ρε μάγκες να το βάλουμε το πρόστιμο τότε 100.000€, αφου ή αξία της ζωής είναι υπεράνω χρημάτων.
δλδ δεν σας ενοχλεί που την απόφαση αυτή θα την πάρουν άτομα που δεν μπορει κανείς να τους βάλει κλίση?
Ζητάω ένα τελευταίο συγνώμη για αυτό που θα πώ. αλλά είστε φλώροι, δουλοπρεπείς και ρομποτάκια αμερικάνικων προδιαγραφών. βλέπετε τα κερασάκια και τα περνάτε για παντεσπάνι.
σήμερα παραλίγο να πατήσω 2 πεζούς που περνάγαν το δρόμο μιλώντας στο κινητό, τα περισσότερα ατυχήματα με νεκρούς αφορούν πεζούς. τα ορθολογικά μέτρα ακολουθούν και ορθολογικά κριτήρια, ένα εκ των οποίων είναι και το στατιστικό δεδομένο.
ναι, καλά αποτελέσματα θα φέρει το μέτρο δεν αμφιβάλλει κανείς, τέτοια καλά αποτελέσματα θα φέρει και το πρόστιμο στη μή χρήση προφυλακτικού που θα συνοδεύεται και απο μέτρο αστυνόμευσης εν τη κρεβατοκάμαρα. ε... αφού καλό θα μας κάνει, ας τους πάρουμε και καμιά πίπα, μην τυχόν και έχει τρύπα το προφυλακτικό.... για το καλό μας δλδ...
χαϊβάνια...
ευχαριστούμε που μας ανοίγεις τα μάτια,
στον ορθολογισμό...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
φυσικά συμφωνώ με τους παραπάνω...και αν και "χαιβάνι" σου εύχομαι να μην σου τύχει κάτι σχετικό...
![]()
ε τότε όσους περνάνε κόκκινο να τους σκοτώνουμε, να κόβουμε στο χέρι και σε όσους πετάνε σκουπίδια κλπ. να βγει και ένας νόμος που να λέει οτι η αφηρημάδα και το λάθος δεν αρμόζουν στην κοινωνία μας και πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά. να βάλουμε και έναν αγκυλωτό σταυρό μέσα στην σημαία.Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Και αν σου λέω εγώ πέρναγε κάποιος εκείνη τη στιγμή και τον σκότωνε πέφτοντας πάνω του? Και μάλιστα αν το θύμα ήταν το δικό σου παιδί? Τότε τι?
Δεν δικαιολογείται καμιά στιγμή αφηρημάδας στο δρόμο!
Γιατί πρέπει να είμαστε ελαστικοί με τις παρανομίες δηλαδή και μάλιστα αυτές που είναι επικίνδυνες για τους υπόλοιπους που κυκλοφορούν στους δρόμους.
Στο κάτω κάτω δεν είναι φόροι που θα τους πληρώσουμε έτσι κι αλλιώς. Αν παρανομήσεις όμως θα πληρώσεις.
Οπότε είναι απλό! Μην παρανομήσεις για να μην τη φας την κλήση!
δεν είχα καταλάβει ότι ανήκω σε μια μειοψηφία ελλατωματικών, που περιβάλλεται από την αρεία φιλή των αλάνθαστων.
Μήπως σας ενοχλεί που εσείς είστε καθόλα νομοταγείς και σας την σπάει που μερικοί δεν είναι? μπηκες εσύ δλδ στο καλούπι και σε ενοχλεί που κάποιοι δεν έχουν μπει, όμοια όπως ενοχλεί τον εργαζόμενο η ζωή του μη εργαζόμενου?
κανεις δεν είπε να προσαρμοστεί το προστιμο στα μέτρα της κάθε τσέπης, οπότε βλακίτσες του τύπου 5€ δεν έχουν λόγο να αναφέρονται παρα μόνο για να δημιουργούν εντυπώσεις, ομοίως και η ειρωνία.
και κάτι ακόμα, το επιχείρημα "του παιδιού σου" καλά θα κάνετε να το αφήσετε για τις νοικοκυρές. είναι αντιφατικό να σηζητάμε απο την μία για το κοινωνικά ορθό και απο την άλλη για το συναισθηματικά ορθό. ειναι κουραστικό σε κάθε συζήτηση να μπαίνει ο παράγοντας "εγω". βγείτε για λίγο από το "εγώ" σας και κοιτάξτε τον κόσμο απο ψηλά., αποφάσεις που αφορούν τους πολλούς δεν κρίνονται με τέτοια κριτήρια.
Αγαπητέ μαρίνο που μέχρι πριν λίγο τίποτα δεν είχαμε να χωρίσουμε, όταν χαρακτηρίζεις χαϊβάνια τους έχοντες αντίθετη γνώμη με τη δική σου, τότε θα περιμένεις να εισπράξεις και την ειρωνία που προκάλεσες.Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
ε τότε όσους περνάνε κόκκινο να τους σκοτώνουμε, να κόβουμε στο χέρι και σε όσους πετάνε σκουπίδια κλπ. να βγει και ένας νόμος που να λέει οτι η αφηρημάδα και το λάθος δεν αρμόζουν στην κοινωνία μας και πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά. να βάλουμε και έναν αγκυλωτό σταυρό μέσα στην σημαία.
δεν είχα καταλάβει ότι ανήκω σε μια μειοψηφία ελλατωματικών, που περιβάλλεται από την αρεία φιλή των αλάνθαστων.
Μήπως σας ενοχλεί που εσείς είστε καθόλα νομοταγείς και σας την σπάει που μερικοί δεν είναι? μπηκες εσύ δλδ στο καλούπι και σε ενοχλεί που κάποιοι δεν έχουν μπει, όμοια όπως ενοχλεί τον εργαζόμενο η ζωή του μη εργαζόμενου?
κανεις δεν είπε να προσαρμοστεί το προστιμο στα μέτρα της κάθε τσέπης, οπότε βλακίτσες του τύπου 5€ δεν έχουν λόγο να αναφέρονται παρα μόνο για να δημιουργούν εντυπώσεις, ομοίως και η ειρωνία.
και κάτι ακόμα, το επιχείρημα "του παιδιού σου" καλά θα κάνετε να το αφήσετε για τις νοικοκυρές. είναι αντιφατικό να σηζητάμε απο την μία για το κοινωνικά ορθό και απο την άλλη για το συναισθηματικά ορθό. ειναι κουραστικό σε κάθε συζήτηση να μπαίνει ο παράγοντας "εγω". βγείτε για λίγο από το "εγώ" σας και κοιτάξτε τον κόσμο απο ψηλά., αποφάσεις που αφορούν τους πολλούς δεν κρίνονται με τέτοια κριτήρια.
Σχετικά με τις βλακίτσες λοιπόν... ό,τι δώσεις, αυτό θα πάρεις...
Όσο για την αφηρημάδα, είναι αποδεκτή στο βαθμό που δεν σκοτώνει. Τα υπόλοιπα που λες είναι γενικώς αφελή.
Αν θέλεις να κάνεις κουβέντα, πριν επιτεθείς, να ανοίγεις αυτιά και να ακούς την αντίθετη γνώμη.
Θάνος..
Ουτε τώρα έχουμε κάτι να χωρίσουμε αγαπητέ μου, σιγά μην σου κρατήσω κακία σε εσένα ή σε κάποιον άλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Αγαπητέ μαρίνο που μέχρι πριν λίγο τίποτα δεν είχαμε να χωρίσουμε, όταν χαρακτηρίζεις χαϊβάνια τους έχοντες αντίθετη γνώμη με τη δική σου, τότε θα περιμένεις να εισπράξεις και την ειρωνία που προκάλεσες.
Σχετικά με τις βλακίτσες λοιπόν... ό,τι δώσεις, αυτό θα πάρεις...
Όσο για την αφηρημάδα, είναι αποδεκτή στο βαθμό που δεν σκοτώνει. Τα υπόλοιπα που λες είναι γενικώς αφελή.
Αν θέλεις να κάνεις κουβέντα, πριν επιτεθείς, να ανοίγεις αυτιά και να ακούς την αντίθετη γνώμη.
θα κάνω μια παρένθεση σχετικά με την αντιπαράθεση και θα ήθελα να μην συνεχιστεί και ξεφύγουμε για άλλη μια φορά από το θέμα, και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο.
Αφενώς δεν ειρωνεύτικα κανέναν, αφετέρου δεν υπονόησα τπτ. έχω κάθε δικαίωμα να σε θεωρώ χαιβάνι και μπουρμά όπως και κάθε δικαίωμα να σου το λέω. Είναι αφελές να απαιτείς απο τον καθένα να συζητάει με τους όρους και το ύφος με το οποίο συζητάς εσύ. αμα σου εξάπτει πάθη το ύφος μου ανεφερε το παρενθετικά χωρις να υποβιβάζεις την επιχειρηματολογία σου και κατεπέκταση και την συζήτηση.
πες μου λοιπόν τώρα, τι το αφελές έχουν οι απόψεις μου?
Παρενθετικά λοιπόν, το ύφος δημιουργεί εντάσεις που στη συνέχεια δίνουν το ανάλογο χρώμα στην κουβέντα. Άν δεν σ'αρέσει, μην το κάνεις. Μην απαιτείς όμως και από τον άλλο να είναι απαθής.Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
Ουτε τώρα έχουμε κάτι να χωρίσουμε αγαπητέ μου, σιγά μην σου κρατήσω κακία σε εσένα ή σε κάποιον άλλο.
θα κάνω μια παρένθεση σχετικά με την αντιπαράθεση και θα ήθελα να μην συνεχιστεί και ξεφύγουμε για άλλη μια φορά από το θέμα, και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο.
Αφενώς δεν ειρωνεύτικα κανέναν, αφετέρου δεν υπονόησα τπτ. έχω κάθε δικαίωμα να σε θεωρώ χαιβάνι και μπουρμά όπως και κάθε δικαίωμα να σου το λέω. Είναι αφελές να απαιτείς απο τον καθένα να συζητάει με τους όρους και το ύφος με το οποίο συζητάς εσύ. αμα σου εξάπτει πάθη το ύφος μου ανεφερε το παρενθετικά χωρις να υποβιβάζεις την επιχειρηματολογία σου και κατεπέκταση και την συζήτηση.
πες μου λοιπόν τώρα, τι το αφελές έχουν οι απόψεις μου?
Λέγοντας τους άλλους χαϊβάνια το μόνο που πετυχαίνεις είναι να μην είσαι αντικειμενικός. Κατά τα άλλα δεν έχει και πολλή σημασία τι πιστεύεις για μένα πάνω στην κουβέντα.
Τώρα γιατί είναι αφελή αυτά που λες...
Γιατί η αφηρημάδα μπορεί και να σκοτώσει. Και αυτή την περίπτωση εξετάζουμε. Το κατά πόσο είναι καλές ή κακές οι προθέσεις του νομοθέτη είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Δεν μπορούμε όμως να συζητάμε για κρατική πρόνοια προς τους παρανομούντες. Πρόνοια είναι η ίδια η αποφυγή της παρανομίας.
Θάνος..