Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: mpatsoi xtipisan moto!!!!!!!!!!!!

σαρδελες με μελι.... Το avatar του/της tassosrr

mpatsoi xtipisan moto!!!!!!!!!!!!

re pedes eidate stis eidiseis to mesimeri gia kati "organa" tou nomou pou paratisan motosikletisti??
    itane sta fanaria tris moto xoris pinakides kai apo piso tous ena peripoliko...anabei prasino feugoun kai to peripoiliko (leei o motosikletistis) xoris na anapsei faro gkazonei,ton prospernaei kai tou kleinei to dromo(tou enos) me apotelesma na pesei...tou zitane ta xartia kai ton paratan ekei kai feugoun xoris na ton grapsoun kai to basikotero oute na kalesoun asthenoforo!!!
    afou pigan ta kanalia gia sinenteuksis k.l.p isxiristikan oti perase to fanari me kokkino kai pos den egine kati tetoio!!!o motosikletistis briskete sto nosokomio me mikrotraumata!

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    μαλλον δεν ακουσες καλα............

οι μηχανες ειχαν πινακιδες,το περιπολικο ηταν απο την απεναντι μερια και μολις τους ειδε εκανε επιτοπου και πηγε καταπανω τους !!!

ο ενας για να το αποφυγει επεσε επανω σε αμαξι που ερχοτανε!!!!!
    μαλακια του μπατσου, θελει ξεσκισμα ο συγκεκριμενος υπαρχουν μαρτυρες και θα τον ξεκολιασουν και καλα θα του κανουν!!!!!!!

του πηρε τα χαρτια και εφυγε μετα ξαναγυρισε του τα εδωσε και ξαναφυγε............αφηνωντας τον στο δρομο......

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    καποτε ειχε σκοτωθει ενας γνωστος μου απο μεθυσμενο αστυνομικο (δεν θυμαμαι εαν ηταν με περιπολικο, πανε χρονια)..

ποτε δεν βγαλαν ακρη....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

μπλα μπλα
    γιατι στη περιπτωση του μπατσου που σκοτωσε εν ψυχρω τον μαθητη απο τη Σερβια, πανω στη Θεσσαλονικη; Ή με τους λεβεντες που παρεσυραν τους πιτσιρικαδες στη Βουλιαγμενης, εγινε τιποτα;

πως το ειπε ο αλλος ο ποιητης.."αθωα στρατιωτακια ακουνητα αμιλητα"

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mbjp

πως το ειπε ο αλλος ο ποιητης.."αθωα στρατιωτακια ακουνητα αμιλητα"
    μερα ή νυχτα? νυχττααααααααα........!!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

σταμπαρεις το μ@#$σκυλο
    και οταν βγει απο το νοσοκομειο με το καλο το παλικαρι, μαζι με φιλους τον βρισκεις και τον κανεις μαυρο στο ξυλο

δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος, αλλα μερικες φορες ρε παιδια σε μερικους μου βγαινει αυτο το συναισθημα

Όταν η πόλη κοιμάται.......

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    σταμπαρεις το μ@#$σκυλο
    και οταν βγει απο το νοσοκομειο με το καλο το παλικαρι, μαζι με φιλους τον βρισκεις και τον κανεις μαυρο στο ξυλο

δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος, αλλα μερικες φορες ρε παιδια σε μερικους μου βγαινει αυτο το συναισθημα

κ μετα οι φιλοι-γνωστοι-συναδερφοι του για να εκδικηθουν, οπου βλεπουν μηχανη την ξαπλωνουν μαζι με τον αναβατη κ παμε απο την αρχη...

για να σοβαρευτουμε λιγο..

Xwris bebaia na dikaiologo thn kinisi tou mpatsou ta palikaria etoimazontousan na kanoun kontra sta fanaria ths boutas.
    Isws kai gi ayto ta mpatsakia mphkan mprosta tous,kinisi bebaia pou tha mporouse na stoixisei kai thn zwh enos palikariou.
    Malon thn eidan amerikanikh katadioksei pou blepoume kai kata kairous stis eidiseis.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    για να σοβαρευτουμε λιγο..
    αν εισουν εσυ ή καποιος φιλος σου που βγηκατε μαζι βολτα
    δε ξερω αν θα εισουν τοσο ψυχραιμος

- αυτο για την κοντρα στα φαναρια στη βουτα δε το ξερω -

kai kontra na itan auti i kinisi apo tous mpatsous einai aparadekti...kai 100% epikindini!
    ate sou leo na itan poio sobaro to xtipima kai na eixe figei to palikari....alla e bebaia...mpatsoi einai..ti na tous kaneis??

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
    αν εισουν εσυ ή καποιος φιλος σου που βγηκατε μαζι βολτα
    δε ξερω αν θα εισουν τοσο ψυχραιμος

- αυτο για την κοντρα στα φαναρια στη βουτα δε το ξερω -

δεν ειμαι ψυχραιμος, απλα προσπαθω να σεβαστω καποιους θεσμους για να εχω κ την απαιτηση να με σεβαστουν κ αυτοι. Αλλιως να κυκλοφορουμε ολοι με τα δικανα κ οποιος μας ενοχλει, η μας κανει κατι να τον ξαπλωνουμε

Κ οταν χτυπησαν τον αδερφο μου [οχι μπατσος αλλα ενας ηλιθιος αλλος μοτοσυκλετιστης] ηθελα να του βγαλω τα αντερα με το ανοιχτηρι της μπυρας αλλα δεν το εκανα. κ καλα εκανα κ δεν το εκανα κ ουτε προετρεψα κανεναν να το "κανονισουμε μεταξυ μας"

Αν μετα απο ολα ομως δεν υπαρξει η σωστη αντιμετωπιση του θεματος απο τους θεσμους, τοτε θα το δω μονος μου.

Η αυτοδικια ποτε δεν ωφελησε μακροπροσθεσμα

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    καποτε ειχε σκοτωθει ενας γνωστος μου απο μεθυσμενο αστυνομικο (δεν θυμαμαι εαν ηταν με περιπολικο, πανε χρονια)..

ποτε δεν βγαλαν ακρη....

λυπάμαι πολύ...

βγάζεις άκρη όμως. μαθαίνεις ποιος είναι και τον καις ζωντανό. όταν μπλέκουν αστυνομίες με διακστήρια δε βγαινει ποτέ άκρη από το νόμο!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    δεν ειμαι ψυχραιμος, απλα προσπαθω να σεβαστω καποιους θεσμους για να εχω κ την απαιτηση να με σεβαστουν κ αυτοι. Αλλιως να κυκλοφορουμε ολοι με τα δικανα κ οποιος μας ενοχλει, η μας κανει κατι να τον ξαπλωνουμε

Κ οταν χτυπησαν τον αδερφο μου [οχι μπατσος αλλα ενας ηλιθιος αλλος μοτοσυκλετιστης] ηθελα να του βγαλω τα αντερα με το ανοιχτηρι της μπυρας αλλα δεν το εκανα. κ καλα εκανα κ δεν το εκανα κ ουτε προετρεψα κανεναν να το "κανονισουμε μεταξυ μας"

Αν μετα απο ολα ομως δεν υπαρξει η σωστη αντιμετωπιση του θεματος απο τους θεσμους, τοτε θα το δω μονος μου.

Η αυτοδικια ποτε δεν ωφελησε μακροπροσθεσμα
    συμφωνω
    και οπως ειπα και πιο πανω, δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος και ουτε το εχω κανει ποτε
    αλλα
    σε ορισμενες περιπτωσεις ομως το εχω σκεφτει........

ego me tin motosikleta mou eimai nomimos 100% ektos apo tin taxitita alla den stamatao oute ston theo ton idio an mou kanoun sima!!!tous antamibo me mia megaloprepi souza!!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  2. poio einai to palikari me to portokali mavro sakidio moto?
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 18:55
  3. αναρτήσεις moto
    από pit-salonika στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 02:15
  4. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43
  5. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…