εμ δεν γινεται να πατε 40 κωλογριες βολτα και να μην τσακωθειτε στο τελος.....ερε muppet show!!!
εμ δεν γινεται να πατε 40 κωλογριες βολτα και να μην τσακωθειτε στο τελος.....ερε muppet show!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
:rotflmao:
![]()
καλα που πήγαμε εμεις τα πιπινακια τις δυο τελευταίες μέρες και έπεσε ο μεσος ορος ηλικιας:rotflmao:
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Δεν υπηρξε κανενας "τσακωμος" μεταξυ των κωλογριων Ευσταθιε ...![]()
Οτι παραπονα υπηρξαν προηλθαν απο την απειρια και την ασυνενοησια και μονο ... :smilea:
Και το χειροτερο ειναι οτι εντονα φανηκαν μολις ΤΩΡΑ, ενω θα επρεπε να ειχαν επιλυθει επι ΤΟΠΟΥ!![]()
μπααααα!!! με σενα δίπλα μου χλωμο το βλεπω..Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αει κοιμησου ρε!:ZZZ:
![]()
παντως εγω που ηρθα και σας ειδα τις τελευταίες μέρες δεν αντιλήφθηκα τίποτα ...
Το κλίμα ηταν αριστο ,και τα φιλαράκια που περίμενα να δω ,αυτα ακριβώς ειδα..εκτός βέβαια απο τα άσπρα μαλλιά του old.
Χωρίς να θέλω να μπλεχτώ ανάμεσα σας (μιας και δεν ήμουν παρών )πιστεύω οτι είναι καλύτερα να τα πείτε απο κοντά αφού ο γραπτός λόγος είναι και εντελώς αναίσθητος....και τις περισσότερες φορες αυτο που θελεις να πεις παρεξηγείτε
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα ειμαι φυσικα, οπως κι ο Γιαννης!
οκ, γιατι γουσταρω να ξαναβγω μαζι του...
και ξερεις πως αν δεν υπηρχαν newbies δε θα αντιδρουσα ετσι.![]()
αν όχι, όλες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
και τις περισσότερες φορες αυτο που θελεις να πεις παρεξηγείτε
![]()
με εσενα ρε μαφία να δώ πότε θα τσουγκρίσουμε κοκα κόλες!![]()
![]()
εγω περιμενα να σε βρω πάνω ..αλλα κοκοκοκο εφυγες νωρις ...εχω και κατι παγωμενες κοκες εδω πάνωΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
αν όχι, όλες!
με εσενα ρε μαφία να δώ πότε θα τσουγκρίσουμε κοκα κόλες!![]()
![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
..αλλα κοκοκοκο εφυγες νωρις ...
πτου πτου πτου
μια στο λαδι μια στο ξυδι, πως το λένε...
κατσε να κουνηθώ απο τη θέση μου!
παιδί πράμα (με περτικαλί μαγιό) με ξέκανες, μπάσε καλό σου!![]()
:rotflmao::rotflmao:
κάποια στιγμή θα τσουκρίσουμε ρε ντόντοκα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
..............................
και ξερεις πως αν δεν υπηρχαν newbies δε θα αντιδρουσα ετσι.![]()
Οταν λενε ομως παλιοτεροι, οτι μια πολυημερη ΔΕΝ ειναι το καλυτερο για ξεκινημα, υπαρχουν παρεξηγησεις και στεναχωριες ...![]()
Πρεπει να καταλαβουν ΟΛΟΙ οτι ΔΕΝ γινεται ομελετα χωρις να σπασεις αυγα ...![]()
eimai mazi souΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οταν λενε ομως παλιοτεροι, οτι μια πολυημερη ΔΕΝ ειναι το καλυτερο για ξεκινημα, υπαρχουν παρεξηγησεις και στεναχωριες ...![]()
Πρεπει να καταλαβουν ΟΛΟΙ οτι ΔΕΝ γινεται ομελετα χωρις να σπασεις αυγα ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
συμφωνω,δεν επρεπε να χωρισουμε,εχω μετανιωσει που εφυγα με τους πρωτους
Δεν καταλαβα που ακριβως συμφωνεις κι εσυ ρε Μητσε?
Ημασταν 13 μηχανες εκεινη την στιγμη και χωριστηκαμε σε 2 ομαδες απο 7 και 6 αντιστοιχα!
Θεωρεις μικρες τις ομαδες για βουνο μηπως?
Ηταν 5:30 η ωρα και (ή επρεπε να) ηξεραν οτι ειχαν μια ωρα δρομο μπροστα τους και νυχτωνε στις 8:10 !!!
Απο 'κει και μετα εκαναν τις επιλογες τους!
Το "δεν καταλαβα πως περασε η ωρα γιατι ηταν πολυ ομορφα", προφανως και ΔΕΝ το δεχομαι σαν δικαιολογια απο ενηλικες!
Συμφωνω στο οτι ο Γιαννης εδωσε γρηγορο ρυθμο στην αρχη.
Οταν ομως ΔΕΝ μπορεις να τον ακολουθησεις, ΜΕΝΕΙΣ ΠΙΣΩ για να του δειξεις οτι πρεπει να κοψει !!!
Οταν χανεις τον πισω σου ΣΤΑΜΑΤΑΣ για να σταματησει κι ο μπροστινος σου !!!
Οσο λοιπον ο Γιαννης ειχε μηχανη πισω του, πηγαινε οπως πηγαινε, οπως θα εκανα κι εγω και καθε αλλος στην θεση του.
Ειδικα οταν μεσα στο βραδυ, ΔΕΝ μπορεις να δεις οτι ο πισω σου ερχεται "κομματια" κι εχει χασει "τ' αυγα και τα πασχαλια" ...