Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Κawasakia ηρεμησε, θα μας περασεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
    Ρε sniper το πρωτο που σκεφτομαι και εγω ειναι αυτο. Αλλα δεν μου παει καρδια να τον αφησω ετσι..Πειθεσαι για κατι οταν το εσωτερικευσεις απο μονος σου και εγω θελω να δωσω του καταλληλο εξωτερικο ερεθισμα ωστε κατι να τον ταραξει και ν αρχησει να ψαχνεται.Ελεγα μεχρι να τον κερασω το πρωτο λεβελ σε CSS η κατι παρομοιο αλλα δεν μου περισσευουν.Το μονο που γινεται ειναι να τον ενημερωνω, αλλα ξερεις πολλοι παρεξηγουνται και νομιζουν οτι τους τσαλακωνεις τον αντρικο-να με το συμπαθιο-εγωισμο. Σκεφτομαι να γινω αποτομος η κακος μπας και βαλει μυαλο. Αλλα δεν ξερω αν το σηκωνει η περισταση. Δεν θελω να γελαμε,να κανουμε πλακες και μια μερα να μου πουνε ξερεις ο Μακης...Θα ειμαι συνυπευθυνος
    Σου αξίζουν συγχαρητήρια για τον ώριμο τρόπο που σκέφτεσαι (δεν ξέρω και πόσο χρονών είσαι!!)
    Η γνώμη μου: μην τον αφήσεις όσο και να σε προσβάλλει, όσο και να σε εκνευρίση. Συζήτα τον καθημερινά, σαν νάναι παιδί σου. Βρες βιβλία και άρθρα απο περιοδικά του χώρου και δόστου τα. Κάντε βόλτες μαζί σε ένα όσο γίνεται καλλίτερα ελεγχόμενο περιβάλλον. Μπορείς να σώσεις την ζωή του.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Portishead κανε ενα καλο και στειλ τα αν μπορεις.Μπορει να μου φανουν χρησιμα για πολλους..Ασε που και σε μενα μπορει να κανουν καλο,γιατι ωγ γνωστον ολοι γλυκαινομαστε απ το δεξι γκριπ
    You 've got mail !!!!

Tatar σ ευχαριστω.Ειμαι παρα κατι 23.Κατι θα κανω.Ψηνομαι πολυ να παρω κανενα βιβλιο σχετικο με τεχνικες ισα ισα για να τριβομαι και να του το βγαλω φωτοτυπιες.Ελπιζω οταν αποκτησω τη δικια μου να ναι ορθιος και να μαθουμε σιγα σιγα σε ελεγχομενο περιβαλλον πολλα χρησιμα
    Καλα χιλιομετρα να χεις και εσυ
    Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Portishead ευχαριστω.Αν και δεν ξερω αν θα κοιμηθω σημερα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Φίλε μου ηρέμησε....

ΚΑταλαβαίνω βέβαια ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας σου θες να βοηθήσεις όλο τον κόσμο.... Και μπράβο σου.... και γι αυτό αλλά και για το γεγονός ότι θες να μάθεις πριν ξεκινήσεις... μακάρι να το κάναμε κι εμείς αυτό κι όχι το ανάποδο.... θα μας είχε κοστίσει λιγότερο

Αλλά..... όταν ο άλλος δεν θέλει από μόνος του να καταλάβει.... του λές ότι είναι να του πεις και τον αφήνεις στην μοίρα του ή στην τύχη του.... Δεν είσαι η μάνα του ούτε η γυναίκα του. Με το ζόρι κιόλας να τον κάνεις να κάνει αυτό που εσύ θες; Θα σε βρίσει στο τέλος κι από την δική του την μεριά θα έχει και δίκιο....

Κάνε εσύ αυτό που πιστεύεις για τον εαυτό σου και άσε τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι νομίζουν.... μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Θα ειμαι συνυπευθυνος
    όχι, δε θα είσαι και δεν είναι συνετό να νοιώσεις έτσι. Να λυπηθείς, ναι, να νοιώθεις ευθύνες, όχι. Πως έχει η ιστορία; Του είπες μία του είπες δύο, τέρμα. Δική του είναι η επιλογή στο πως θα ζήσει τη ζωή του, όχι δική σου.

Να πω και κάτι στεγνό τώρα. Τέτοιοι άνθρωποι, που έχουν προκαλέσει φριχτά ατυχήματα στους εαυτούς τους μα παρ'όλα αυτά δεν συνετίζονται, καλύτερα να φεύγουν από τους δρόμους, γιατί ακόμα και αν δεχθούμε ότι έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν τη ζωή τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διακινδυνεύουν τη ζωή των άλλων.

Δε νοιώθω την παραμικρή συμπόνοια για τον επικίνδυνο αυτού του είδους, μάλλον απέχθεια.

Sniper εχεις δικιο.Καπου εκει ξεκινανε τα ορια της προσωπικης ελευθεριας. Απλα η ζωη εχει πολλες τουμπες, μοναξια και καταληγεις στην αποψη που λες.Φαινεται οτι ειναι σκληρο αυτο που λες αλλα ειναι πραγματικοτητα και μερικες "ευαισθησιες" ειναι δυσκολο να τις κρατησουμε οσο περναν τα χρονια. Πολλες φορες τρομαζω με τη σκληροτητα που βλεπω στον περιγυρο και σε μενα.
    Θα θελα πολυ ν ακολουθησω ενα κωδικα αξιων που εχει προκυψει μετα απο πολλα (και περιλαμβανει σαν φιλοσοφια το αρχικο post) και να μην τον αλλαζω αναλογως των δυσκολιων
    Το βαρυνα πολυ μεσημεριατικα.Οπως και να εχει thanks

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Οταν όλα πάνε καλά ΟΛΟΙ είναι μαζί μια παρέα....

Η μοναξιά της στραβής είναι αβάσταχτη...

σκέψου το λίγο.... αν και αν δεν σου έτυχε δεν μπορει να ξέρεις.....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με "προκαλεις" να σου πω οτι το βιωσα παρα πολυ χοντρα μικρος με κατι σοβαρο και η μοναξια κρατησε για 6 χρονια...Απο τοτε δεν την αντεχω την π@&τανα και την αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι με το αναλογο τιμημα παντα..Σου ευχομαι μακρυα απο τετοια

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    εγω παλι καταλαβα οτι το παληκαρακι ειναι γαμω τα παιδια...

πες του οτι πουλαω το Ζ!

και οτι θα σου ριχνει στ'αφτια....

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Ρε Adam tsouk κανε μια εξηγα. Δεν σε πιανω

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Ρε Adam tsouk κανε μια εξηγα. Δεν σε πιανω

πλακα κανω

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Οκ ρε Μαν!Παντως σε επιταχυνση στροφιλικι και κολοφρενα με mountain εντος πολης θα μετρατε τετραγωνα!!Επαιρνα 50αρια σε κοντρες!Δεν μιλαμε για αστικα λεωφορεια επαρχιας-οχι των Αθηνων. ΣΑΣ ΤΡΩΩ ΡΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΛΙΚ ΛΑΣΤΙΧΑΑΑΑΑΑ! :a44: :a44: :a44:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    πες του λοιπον οτι ειναι οδηγαρα!!!!
    τους εχει ολους (rossi included)!!!!!!!!
    πες του αντι για το Ζ να παρει κατι αλλο ποιο γρηγορο και στο τελος θυμησε του οτι ο καλυτερος αναβατης ειναι ο μαυρος καβαλαρης με το δρεπανι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτος ειναι ο μονος που του ριχνει!!!!!!!

παρολα αυτα και δεδομενου του επαγγελματος μου εχω να πω οτι υπαρχει τροπος να βαλει μυαλο ακομα και μετα απο τον τρακο που περιεγραψες.αν καποια στιγμη (απευχομαι) μεινει παραλυτος...το ξανασυζηταμε...να σαι καλα φιλε!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Burn rubber,not your soul Το avatar του/της Morpheus_X
    Resistman (όχι δε σε λέω με το μικρό αφού δε θες κι ας σε ξέρω 8 χρόνια!!!) καλά τα λες και ξέρεις ότι συμφωνώ, τα έχουμε πει πολλές φορές κατ'ιδίαν!!Μου φαίνεται ότι πρέπει να έρθω κι εγώ από ίντριγκα να το πιάσουμε μαζί στο ψηστήρι το παληκάρι μπας και βάλεi μυαλό!!
    Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θα μας κουφάνει όλους...
    από tifoefs στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2006, 16:26
  2. Δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει.
    από kaps στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2006, 22:26
  3. Θα μας τρελάνουν!!!