Σου αξίζουν συγχαρητήρια για τον ώριμο τρόπο που σκέφτεσαι (δεν ξέρω και πόσο χρονών είσαι!!)Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Ρε sniper το πρωτο που σκεφτομαι και εγω ειναι αυτο. Αλλα δεν μου παει καρδια να τον αφησω ετσι..Πειθεσαι για κατι οταν το εσωτερικευσεις απο μονος σου και εγω θελω να δωσω του καταλληλο εξωτερικο ερεθισμα ωστε κατι να τον ταραξει και ν αρχησει να ψαχνεται.Ελεγα μεχρι να τον κερασω το πρωτο λεβελ σε CSS η κατι παρομοιο αλλα δεν μου περισσευουν.Το μονο που γινεται ειναι να τον ενημερωνω, αλλα ξερεις πολλοι παρεξηγουνται και νομιζουν οτι τους τσαλακωνεις τον αντρικο-να με το συμπαθιο-εγωισμο. Σκεφτομαι να γινω αποτομος η κακος μπας και βαλει μυαλο. Αλλα δεν ξερω αν το σηκωνει η περισταση. Δεν θελω να γελαμε,να κανουμε πλακες και μια μερα να μου πουνε ξερεις ο Μακης...Θα ειμαι συνυπευθυνος
Η γνώμη μου: μην τον αφήσεις όσο και να σε προσβάλλει, όσο και να σε εκνευρίση. Συζήτα τον καθημερινά, σαν νάναι παιδί σου. Βρες βιβλία και άρθρα απο περιοδικά του χώρου και δόστου τα. Κάντε βόλτες μαζί σε ένα όσο γίνεται καλλίτερα ελεγχόμενο περιβάλλον. Μπορείς να σώσεις την ζωή του.