Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 67 από 67

Θέμα: Φωτό διακοπών Κεφαλλονιά

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Αίνος!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Και ξανά περήφανος Αίνος!

Ο Τιγρης δεεεν ανεβηκε στον Αίνο?

Περυσι το (enduro edition) Accent καταφερε κι ανεβηκε μεχρι την κορφη σχεδον (κατω απ' τις κεραιες) ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

καλα ρε Στελλακο,στις Αλυκες φοραγατε μαγιω..????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μπραβο ρε Στελλακο,παντα τετοια!!!
    δλδ να δινεις ενα σκασμο λεφτα για εξοπλισμο και να γινεσαι πουτανα πεφτωντας με 22 χλμ την ωρα....

πλακα κανω.....

το ξερω οτι ηταν με 24χλμ....
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Περυσι το ((enduro edition) Accent καταφερε κι ανεβηκε μεχρι την κορφη σχεδον (κατω απ' τις κεραιες) ...
    Πρόπερσι το 206WRC edition, ανέβηκε στις κεραίες και συνέχισε κατεβαίνοντας τελικά στην Σκάλα

You BETA believe...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Πρόπερσι το 206WRC edition, ανέβηκε στις κεραίες και συνέχισε κατεβαίνοντας τελικά στην Σκάλα

Την ιδια διαδρομη λεμε!

Η ΜΟΝΗ (για μενα) που αξιζε σ' αυτον τον (σχετικο) ξεροτοπο ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Δεν θα συμφωνήσω ως προς το ξερότοπο.
    Πάντως η διαδρομή στον Αίνο είναι πολύ ωραία.

Επίσης ωραία είναι η Άσος και καλύτερη παραλία είναι μάλλον οι Πετανιοί (ο Μύρτος είναι καλός για καρτ-ποστάλ) και η Έμπλιση ΑΝ δεν έχει κόσμο.

Το νότιο τμήμα είναι ολίγον άθλιο.

You BETA believe...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    "Κτίσματα μέσα από το κάστρο. Σε τέτοια μέναν οι κρατούμενοι κυρίως οπαδοί και στελέχη της αρσιτεράς μετά τον εμφύλιο... "

γιατι, θα σε χαλαγε να μεινεις εκει, και να γλιτωσουμε εμεις απο σενα? αν θες, το κανονιζω, εχω και κατι καλα ντοκουμεντα απο κατι φιλους σου!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Μην μου αρχίσετε πάλι τα περί παράθεσης...
    είναι πολλά αυτά που ΅πρέπει΅να απαντήσω (ναι άλλο που δεν θέλω).

Καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για τα πολύ καλά σας λόγια και τα περαστικά σας. Να είστε πάντα καλά.

Καπετάνιε μου όντως αφ υψηλού το φόρτωμα αλλά λεφτά για πλαινές γιοκ... για το μετρό κάνω πως δεν το άκουσα! τόσο χαμηλά με έριξες! πες τίποτε άλλο... καμιά οικοδομή... κανά μεταλλουργείο... το γιαπί το πυλοφόρι το μυστρί...

Για την πτωσούλα:
    Φορούσα: Κράνος και μόνο!
    Μακρύ παντελόνι μεν λινό δε. Μακρύ μπλουζάκι βαμβακερό και φανελάκι από μέσα. Δεν σκίστηκε δεν έπαθε κάτι και βέβαια ούτε εγώ στον κορμό.
    Στα πόδια το λινό φυσικά 0 προστασία ενώ κάτω αθλητικό παπουτσάκι το οποίο επίσις δεν έπαθε τίποτα!!! Αλλά φορούσα καλτσάκι πολύ κοντό εξού και το σημάαδι στα πλάγια.
    Η γυναίκα μου τζιν κράνος μπουφανάκι (όχι μοτό) από πάνω αλλά σαγιονάρες κάτω. Παρόμοιο σημάδι με μένα λίγο πιο βαθύ.
    Ταχύτητα κοντερίσια 50 την στιγμή που τσιμπάω το φρενάκι. Υπολογίζω από το σούρσιμο αλλά και την... ταχύτητα του πεσίματος γύρω στα 40 πραγματική.
    Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αλλά και ότι μου είπαν οι οδηγοί που σταμάτησαν μετά είχε βρέξει εκεί πάνω και ο δρόμος ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ολισθηρός. Δυστυχώς άργησα να το καταλάβω...
    περιποιηθήκαμε αμέσως τα τραύματα με τα του φαρμακείου μας και εν συνεχεία νοσοκομείο για το φόβο των Ιουδαίων. Όλα καλά...

Χρηστάρα μου απ¨οτι κατάλαβες ΔΕΝ φορούσα παρά μόνο το κράνος από προστατευτικά.
    Και για να σε προλάβω ναι το μετάνιωσα και λέω βλακεία μου οκ αλλά ούτε θα το συνεχίσω ούτε θα του κάνω ιδιαίτερη ανάλυση. Διακοπές νησάκι λίγη παραπάνω χαλάρωση κι έγινε. ΟΚ τελείωσε...
    Ο τίγρης έφτασε στον Αϊνο μέχριο και μετά το χωριό άγιος νικόλαος από την πλευρά που πήγαμε. μετά κατηφορίσαμε προς Πόρο αλλά ήταν βαρετά και γυρίσαμε.
    Και ΟΧΙ δεν ήταν η μόνη διαδρομή που άξιζε Χρήστο μου. Έχει μαγευτικά τοπία και το τεράστιο ατού της είναι ότι ξεχνάς μετά από λίγο ότι είσαι σε νησί. Στροφές στροφές στροφές... και κατσίκια κατσίκια κατσίκια...

Τανασάρα μου... στις Αλυκές φορούσαμε μαγιώ γιατί την ώρα που πήγαμε ήταν πήχτρα στα κουνούπια! Άσε που από πάνω είχε βγει μία από ένα σπίτι καικοίταζε περίεργα...
    πάντως έχω και μία φωτό ΔΙΚΗ μου με τη... "χαμομήλα" απέξω εκεί στις αλυκές... αν σε ενδιαφέρει... δεν φαντάζομαι ε...

Εσύ τέλος κ. Bartlal τι έχεις εις βάρος μου;;;;; ντοκουμέντα από φίλους μου κιοόλας...
    ωχ κύριοι!!! οι ρουφιάνοπι ξανάρχονται!!! άντε πάλι με το "ριζοσπάστη" κρυμμένο μέσα στην " Εστία"...

και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια...

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Εκδρομη -μαθημα........Στην Β.Ευβοια (Φωτο προστεθηκαν)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 07:26
  2. Φωτό από την τελευταία Βόλτα ....
    από swtos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 16:11
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2003, 16:05
  4. Εδώ οι καλές φωτό
    από swtos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4