Τι έπαθες ρε? έφυγε καμιά βίδα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Δεν έλεγα τίποτα άλλο;![]()
![]()
![]()
Τι έπαθες ρε? έφυγε καμιά βίδα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Δεν έλεγα τίποτα άλλο;![]()
![]()
![]()
Το έγραψα στα τεχνικά, το πήγαν εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από Nrgman
Τι έπαθες ρε? έφυγε καμιά βίδα?
Tην Τριτη θα παρω την μηχανη μου απο το συνεργείο...
χτύπησε καμπάνα και πάω για αλλαγή...
Πάντως δεν δικαιολογούνται τα προβλήματα σε τοσα πολλα μοντέλα πρεπει να στείλουμε επιστολη διαμαρτυρίας ίσως με την βοηθεια του ΙΝΚΑ
Τι ακριβώς έπαθε η καμπάναΑρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Tην Τριτη θα παρω την μηχανη μου απο το συνεργείο...
χτύπησε καμπάνα και πάω για αλλαγή...![]()
![]()
![]()
Παιδιά εγώ πήγα για σέρβις 12.000 και του είπα για τις ταχύτητες... Μου άλλαξε στην εγγύηση καμπάνα, και κάτι δίσκους στο κιβώτιο και τώρα είναι απίστευτα μαλακές και ωραίες οι ταχύτητες....
Χα! Το πήρα το μωρό...
Σε χρέωσε κάτι; Σε ποιο συνεργείοΑρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Παιδιά εγώ πήγα για σέρβις 12.000 και του είπα για τις ταχύτητες... Μου άλλαξε στην εγγύηση καμπάνα, και κάτι δίσκους στο κιβώτιο και τώρα είναι απίστευτα μαλακές και ωραίες οι ταχύτητες....![]()
Απολύτως τπτ. Το σέρβις των 12.000 κόστισε 105 ? και ότι είχε να κάνει με το κιβώτιο στην εγγύηση.... Σχετικά με το συνεργείο σου το στέλνω σε πμ για λόγους μη διαφήμισης...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Σε χρέωσε κάτι; Σε ποιο συνεργείο![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Απολύτως τπτ. Το σέρβις των 12.000 κόστισε 105 ? και ότι είχε να κάνει με το κιβώτιο στην εγγύηση.... Σχετικά με το συνεργείο σου το στέλνω σε πμ για λόγους μη διαφήμισης...
Gerodim μπορείς να στείλεις και σε μένα pm γιατί με ενδιαφέρει το ζήτημα. Είμαι στα 4000χλμ και μπορεί να αλλάξω καμπάνα στα 6000 του service.
Ευχαριστώ!
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
ΟΚ και εγώ εκεί πάω έτσι κι αλλιώςΑρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Απολύτως τπτ. Το σέρβις των 12.000 κόστισε 105 ? και ότι είχε να κάνει με το κιβώτιο στην εγγύηση.... Σχετικά με το συνεργείο σου το στέλνω σε πμ για λόγους μη διαφήμισης...![]()
105? δεν είναι πολλά (στα 6000 χλμ όμως γιατί μου πήρε 80?)
Δε γράφεις εδώ τα περί service;
Τι κοίταξε / άλλαξε και τιμές αναλυτικά από την απόδειξη;![]()
Δεν τα έχω εύκαιρα τώρα... Θα δω από το σπίτι αν έχω κρατήσει την απόδειξη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ΟΚ και εγώ εκεί πάω έτσι κι αλλιώς![]()
105? δεν είναι πολλά (στα 6000 χλμ όμως γιατί μου πήρε 80?)
Δε γράφεις εδώ τα περί service;
Τι κοίταξε / άλλαξε και τιμές αναλυτικά από την απόδειξη;![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...
Στις αντιπροσωπίες honda, πηγαίνεις με τη μηχανή και την άδεια, βλέπουν τον αριθμό πλαισίου από την άδεια, κοιτάνε στο κομπιούτερ ποια ανταλλακτικά πρέπει να σου αλλάξουν, αφήνεις το τηλέφωνό σου και φεύγεις. Οταν έρθουν, σε παίρνουν τηλ για να κλείσεις ραντεβού για δωρεάν αλλαγή των ανταλλακτικών. Δε γνωρίζω αν πληρώνεις εργατικά, αλλά λογικά όχι.
Το έμαθα από τον Βατίδη Πάτρας.
Σύντομα θα την πάω κι εγώ.
Ισως να μην ξέρουν όλοι οι εξουσιοδοτημένοι τη διαδικασία.
έγραψα και αυτό για να το διαβάσουν όλοι
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!![]()
![]()
![]()
Μήπως το έχει κάνει κανείς αυτό ήδη;
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
Να συμπληρωσω, οτι πρεπει να πας φωτοτυπημενη την αδεια την πρωτη σελιδα του σερβις μανουαλ με τα στοιχεια, και την τελευταια με το τελαιταιο σερβις.
Μπράβο ρε μάγκες, πολύ το χάρηκα. Τουλάχιστον φαίνεται ότι τελικά θα υπάρξει κάποια υποστήριξη από τον Σαρακάκη(έστω και έμμεσα) γιατί είναι απαράδεκτη η μέχρι τώρα συμπεριφορά του ομίλου στα προβλήματα που υφίστανται. Κάλιο αργά παρά ποτέ ...
Πάντα όρθιοι