Ξερει κανεις τιποτα για το συγκεκριμενο γαντακι. Δεν είναι ιδιαιτερα φθηνο αλλα απο αισθηση στο χερι μου μου ειχε φανει πολυ καλο στην εκθεση Μοτο. Με ενδιαφερει αν ειναι όντως χειμερινο (κρυο-βροχη).
http://www.gamoto.gr/product.asp?catid=1659
![]()
Ξερει κανεις τιποτα για το συγκεκριμενο γαντακι. Δεν είναι ιδιαιτερα φθηνο αλλα απο αισθηση στο χερι μου μου ειχε φανει πολυ καλο στην εκθεση Μοτο. Με ενδιαφερει αν ειναι όντως χειμερινο (κρυο-βροχη).
http://www.gamoto.gr/product.asp?catid=1659
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Πήγα κι' εγω να ρωτήσω γι' αυτό στον αντιπρόσωπο εδω στα Χανιά και μου είπε τιμή 150 ευρώ![]()
.
Δεν το 'χε για να το φορέσω αλλα υποθέτω πως απο θέμα κρύο+βροχή θα είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο ! Αυτό που με φοβίζει είναι το κατα πόσο θα παρέχει προστασία σε επικείμενη πτώση μιάς και είναι απο neopren και οχι απο δέρμα+kevlar προστατευτικά.
Μπορεί να κάνω λάθος, διορθώστε με.
Γράψτε εντυπώσεις γιατί τα χεράκια μου δεν την παλεύουν το χειμώνα με τα Colori τα οποία είναι κορυφή σε προστασία για πτώση (δοκιμασμένα με πολλά χ.α.ω) αλλα άχρειστα για βαρύ κρύο+βροχή.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Μαλλον θα πάω να τα παρω την αλλη εβδομαδα αλλα με εβαλες σε σκεψεις με αυτο το neopren. Θα κάνω μια μικρη ερευνα αγορας μιας και χρονος ακομα υπαρχει. Αν τα πάρω θα γραψω εντυπωσεις.
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Το πρωτο 95 Ευρο και το δευτερο 113 Ευρο.
Ετσι για να συγκρινουμε...
![]()
Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΡΩΤΑΣ...
Εεε...συγνώμη αλλα νομίζω πως το thread αφορούσε το Bering Antartica...![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Τα αγόρασα πριν καμιά εβδομάδα. Από αίσθηση στη μηχανή μία χαρά.
Από βροχή και κρύο δεν ξέρω ακόμα. Εμένα μου δίνουν αίσθηση ασφάλειας πάντως.
Νομίζω πως το χειμώνα στα βαριά κρύα θα ανταποκριθούν.
Τα αγόρασα από τον Σαββίδη στην Καλλιθέα ~?110
Έχουν προστατευτικές ενισχύσεις σε παλάμες, κότσια κ.τ.λ., δοκίμασες να τα λούσεις με νερό να δεις αν "πάρουν"
![]()
More input please...
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Το τέστ με νερό κάτω από τη βρύση το πέρασαν δίχως κανένα πρόβλημα.
Τώρα όσο αναφορά από προστασία, το πάνω μέρος του χεριού προστατέυεται, αρκετά καλά θα έλεγα, από πλαστικά προστατευτικά. Η παλάμη καλύπτεται από δέρμα. Ποιο παχύ στο κέντρο της παλάμης ενώ στα δάκτυλα της παλάμης είναι ποιο λεπτό.
Γενικά νομίζω είναι πολύ καλά γάντια. Αν είναι και ζεστά το χειμώνα τότε δεν νομίζω να ζητάει κάποιος περισσότερα από ένα ζευγάρι γάντια.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!
![]()
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Ρε Νικόλα σου είπε σίγουρα αυτή την τιμή ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Πήγα κι' εγω να ρωτήσω γι' αυτό στον αντιπρόσωπο εδω στα Χανιά και μου είπε τιμή 150 ευρώ![]()
![]()
Δεν είναι τεράστια η διαφορά σε σύγκριση με τα 110 ευρώ που τα πήρε ο φίλος digital_aspirin απ΄την Αθήνα ;
40 ευρώ είναι πολύ μεγάλη διαφορά όταν πρόκειται για ένα ποσό γύρω στα 100-150 ευρώ !
![]()
Τα πάμε κι' απο κοντά αλλα να τα ξαναπούμε: Πήγα στον αντιπρόσωπο, εδω στα Χανιά, τον ρώτησα για τα γάντια και αφού άνοιξε τον κατάλογο παραδέχτηκε κι' ο ίδιος πως είναι ακριβά![]()
.
Του ζήτησα αν τα 'χει να τα φορέσω να δω πως είναι, αλλα μου 'πε πως μόνο να τα παραγγείλει (δηλ. να τ' αγοράσω). Την έκανα μ' ελαφρά γιατί ΕΓΩ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ.
Ορκισμένος σιδερόκωλος!