Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Τριπλέτα να βάλω;

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Έχω ακριβός τις βαλίτσες που λές...την ίδια πίσω και αυτές που θές να πάρεις για πλαινές.....

Η πίσω είναι πολύ μεγάλη για πλαινή οπότε ξέχνα το....Κάνω πολλά χιλιόμετρα με τις βαλίτσές + tankbag.

Άποψη μου αν διαθέτεις τα χρήματα είναι πάρε τις πλαινές. Ταξιδεύεις άνετα με 150+ χλμ χωρίς κουνήματα και προβλήματα...Εγώ έχω κάνει ώρες οδήγησης σε ΚΑΤΑΡΑΚΤΏΔΗ βροχή και δεν περνάει ούτε μια παραμικρή σταγόνα....Οι keyless είναι και βολικές γιατί έχουν και το ανοιγμα με τον συνδυασμό και μπορείς να βάλεις/βγάλεις εύκολα μικρα πράγματα σε μία στάση.

Με την τριπλέτα πιστεύω οτι 2 άτομα έχουν τον χώρο για πράγματα για 15 μέρες++. Αν κάνεις μακρινα ταξίδια είναι οτι πρέπει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Με transalp και γω φίλε Trans αλλά επειδή την πήρα μεταχειρισμένη είχε επάνω την τριπλέτα έτοιμη.
    Πίσω έχω την Givi maxia και στο πλάι 2 kappa 40αρες. Οι βάσεις όλως τυχαίως ταιρίαζουν και στις kappa και στην Givi. Όι kappa κουμπώνουν στην βάση της Givi και τουμπαλιν.
    Αυτό που αποκόμισα σαν εμπειρία ειναι ότι για διακοπές δικάβαλο οι πλαινές 40αρες είναι πολύ "λίγες". Εγώ στην θέση σου θα δοκίμαζα τριπλέτα με 52αρες.
    Για την αεροδυναμική που ρωτάς γενικά δεν είναι ότι καλύτερο φορτωμένη τίγκα να χτυπάς 150αρες.. Δεν έχει και τα φοβερά φρένα η transalp για να σταματήσει 250+ κιλά. Σε μένα όμως δεν είχα πρόβλημα αεροδυναμικής.

FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    ΜΟι βάσεις όλως τυχαίως ταιρίαζουν και στις kappa και στην Givi. Όι kappa κουμπώνουν στην βάση της Givi και τουμπαλιν.
    Givi και Kappa είναι είδια εταιρία ουσιαστικά απο ότι εχω διαβάσει σε άλλη συζήτηση. Απλά η Givi είναι η "ακριβή" σειρά. Πάντω εγω σαμάρια kappa έχω στην μικρή μου παιδιά(CBF 250) και έκανα και αρκετά χιλιόμετρα χωρίς πρόβλημα. Για μεγάλα ταξίδια πάντως και τίγκα δε φαίνεται να αντέχουν κακά τα ψέματα. Τριπλέτα καλύτερα. Άσχετο προχτές στο φεστιβάλ μπύρας είδα ss με πλαινές βαλίτσες. Βέλγος ήταν. Τράβηξα φώτο με κινητό.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

To MOTO έχει (ή είχε) ένα πολύ καλό αφιέρωμα με βαλίτσες και σαμάρια.

Νομίζω πως θα μπορέσεις να το βρεις.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τι λαστιχα να βαλω στο Cbr 600f??
    από dankannn στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2006, 19:25
  2. Τι Λαδια Να Βαλω????
    από div400 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2005, 22:02
  3. Τι λάστιχα να βάλω?
    από superfour στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2004, 14:53
  4. Τι τίτλο να βάλω....., Επεσα με 160 χαω....!
    από asmar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 15:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF