Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 123

Θέμα: Μπλόκα!

τί είναι ο "τάκουνας"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τέλος πάντων ... όλοι έχουμε παρανομήσει σε αυτή τη ζωή.

Αλλά κράνος πάντα.... η μάνα μου δεν σηκώνει μαλακίες με αυτό!!!!
    The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Χμμμ μήπως θα πρέπει να μας σταματάνε και για παράνομο ψάρεμα (στολή δύτη!!!! ) τι άλλο θα ακούσουμε σήμερις:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αν δεν βγάζεις με τους μπάτσους μια φορά άκρη, με το λιμενικό δέκα....

Καλά η στολή είναι κυρίως για το κρύο....
    The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    τί είναι ο "τάκουνας"

είναι εξάδελφος του Ευάγγελου...

ποιου Ευάγγελου?

Α....

Ευάγγελος Μαστακουνάς του Αρχι(μί)δη και της (μαστ)Ασπασ-ίας

Δεν είπα ότι είναι τάκουνας όποιος φορά στολή αλλά άν δεν έχει λόγο αφού δεν είναι νόμιμος να πάει πάνω από 120km/h γιατί να την βάλει.Κάτι άλλο έχει στο μυαλό του μάλλον.
    Στη θάλασσα φόρα ότι 8ες αποκλείεται να βρωμάς!
    Έχεις δει μοτοσυκλέτιστή με Varadero κ δερμάτινη στολή?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

:a53: :a53:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Harrys
    Δεν είπα ότι είναι τάκουνας όποιος φορά στολή αλλά άν δεν έχει λόγο αφού δεν είναι νόμιμος να πάει πάνω από 120km/h γιατί να την βάλει.Κάτι άλλο έχει στο μυαλό του μάλλον.
    Στη θάλασσα φόρα ότι 8ες αποκλείεται να βρωμάς!
    Τέσπα!!Harrys άμα δε γουστάρεις μη φοράς
    κράνος οκ??Ούτε στολή δύτη ούτε αστροναύτη ούτε βατραχοπέδιλα δικαιωμά σου!!!! 300 ευρω είναι αυτά!!!!!!! άμα τα έχεις πλήρωνε , έτσι είναι ο νόμος (δε φοράς κράνος) ΠΛΗΡΩΝΕ!!!
    Αν δε σ αρέσει κάνε πορεία διαμαρτυρίας!!!όπως είπε και νωρίτερα κάποιος!!!:smilea:

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Δεν είπα ότι είναι τάκουνας όποιος φορά στολή αλλά άν δεν έχει λόγο αφού δεν είναι νόμιμος να πάει πάνω από 120km/h γιατί να την βάλει.
    η στολή είναι χρήσιμη για πάνω από 120;
    αχαχουχα....

έχεις πέσει με απλό παντελόνι με 40χλμ;

ΝΑΙ !!

Βασίλης aka Uriah Heep στο moto...

Αλλά μοτοσυκλέτες δεν είναι μόνο όσες κυκλοφορούν στην Αθήνα, πηγαίνουμε και λίγο παραέξω.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μοντς καντε τη δουλεια σας ρε....τι ειναι αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα!!!!!!!!!!!!

καγκουρες καντε οτι καταλαβενετε και μη μας σπατε τα @@

αποψεις περι στριταδων,στολων δυτη,τζελ στο μαλι,ιδρωτες γυμναστηριου κλπ κρατηστε τες για το σπιτι σας και αι στο διαλο!!!!

δεν θα πω ποτε κριμα για ατομο που εφαγε τα μουτρα του ακρανοτος!!!!!!!και για να σας προλαβω εχω και φιλους που πηγανε ετσι!!!!!!επιλογη τους και επιλογη σας!!!!εγω χεστηκα!:a36: :a36:

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Και για να έχουμε και λίγη τροφή για σκέψη, πόσοι έχετε καταλάβει γιατί (στη θεωρία, έστω) το κράτος κόπτεται τόσο πολύ για την ασφάλειά μας?

Επί της αρχής λοιπόν, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ να φορούν όλοι οι υπόλοιποι κράνος, ζώνη, και φουλ εξοπλισμό αν γίνεται.

Εγώ και η τσεπούλα μου πληρώνει τα έξοδα του "κράτους πρόνοιας". Η εφορία μου και το ΙΚΑ μου πληρώνουν την περίθαλψη τόσου και τόσου κόσμου. Το ΕΚΑΒ τους μαζεύει, το ΚΑΤ και τα άλλα νοσοκομεία τους επισκευάζουν (ολικώς ή μερικώς), και μετά αρχίζουν τα δέοντα (φυσιοθεραπίες, αποζημιώσεις κλπ). Η νοσοκομειακή περίθαλψη είναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Και είναι μαλακία να πληρώνω ΚΑΙ το κράνος μου ΚΑΙ την περίθαλψή ΣΟΥ επειδή απλώς ζεσταίνεσαι.

Μετά υπάρχει και η πτυχή που ακουμπάει τις ασφαλιστικές εταιρίες, τη νομοθεσία περί υπαιτιότητας στα ατυχήματα κ.α. εμπριμέ. Είναι μεγάλη η κουβέντα (και καλό θα ήταν να γίνει καποια στιγμή, έστω for the record).

Oπότε, αυτή η αντίδραση by-default-μονο-και-μονο-επειδή-είναι-αστυνόμοι είναι πολύ ανώριμη και εντελώς άτοπη. Και τέλος πάντων, όποιος δε γουστάρει τη νομοθεσία περί υποχρεωτικής χρήσης κράνους, ας κάνει διαδήλωση! (Στην αμερική κάνουν συχνά!)

(Εξατμίσεις, πινακίδες κλπ άααααλλο πακέτο!!)

+100000000² !!!

Πες τα χρυσοστομε! Γιατι μου φαινεται τελικα οτι ειμαστε ΠΟΛΥ λιγοι αυτοι που σκεφτομαστε ετσι...

Προχτες ηρθε η συζητηση με εναν κολλητο μου γυρω απο τα νεα προστιμα... Καποια στιγμη γυριζει και μου λεει λοιπον: "Και στο κατω κατω ρε φιλε δε γουσταρω να φοραω ζωνη, δικο μου προβλημα ειναι, εσενα τι σε νοιαζει; " Κοντεψα να τον βουτηξω απο το λαιμο!

Και ειναι και αλλα... Χωρια απο αυτα που αναφερεις... Πχ να βλεπεις αναβατη ξαπλα ακινητο, ξεκρανοτο, και να λες ποιος δολοφονος το εκανε, και να σκας... Και να ερχεται το 166 και να παιρνεις πρεφα οτι ο τυπος επεσε μονος του με 30χλμ επειδη ηταν ΣΟΥΡΑ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Τέσπα!!Harrys άμα δε γουστάρεις μη φοράς
    κράνος οκ??Ούτε στολή δύτη ούτε αστροναύτη ούτε βατραχοπέδιλα δικαιωμά σου!!!! 300 ευρω είναι αυτά!!!!!!! άμα τα έχεις πλήρωνε , έτσι είναι ο νόμος (δε φοράς κράνος) ΠΛΗΡΩΝΕ!!!
    Αν δε σ αρέσει κάνε πορεία διαμαρτυρίας!!!όπως είπε και νωρίτερα κάποιος!!!:smilea:
    Σωστός

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μοντς καντε τη δουλεια σας ρε....τι ειναι αυτα που διαβαζουμε εδω μεσα!!!!!!!!!!!!

καγκουρες καντε οτι καταλαβενετε και μη μας σπατε τα @@

αποψεις περι στριταδων,στολων δυτη,τζελ στο μαλι,ιδρωτες γυμναστηριου κλπ κρατηστε τες για το σπιτι σας και αι στο διαλο!!!!

δεν θα πω ποτε κριμα για ατομο που εφαγε τα μουτρα του ακρανοτος!!!!!!!και για να σας προλαβω εχω και φιλους που πηγανε ετσι!!!!!!επιλογη τους και επιλογη σας!!!!εγω χεστηκα!:a36: :a36:

Ρε μεγάλε δε γ...εσαι λέω εγώ?Εσύ έχεις μείνει στους Iron ακόμα οπότε επικοινώνησε με 2006 κ ξανασυζητάμε
    Εάν δεν σου αρέσει αυτή η συζήτηση έχει 10000 άλλες...μην πετάγεσαι από το πουθενά...Εγώ είπα για αυτούς που δεν γουστάρουν να βάζουν γονατάκι κάτω κ πάνε χαλαρά βόλτα να μην βάζουν ΠΑΝΤΑ κάποια φορά κράνοος.7/10 φοράω,αλλά η παρέα μας δεν φοράει για να πάμε στο περίπτερο κράνος
    Και να σου πω ότι οδηγούμε χρόνια κ είμαστε πάνω από 30.Κ ατύχημα δεν είχαμε.!Άν έχεις τέτοιο φόβο για τη μηχανή πάρε κανα ταξι καλύτερα
    Άν γουστάρεις να το φοράς συνέχεια φόρατο κ στο αυτοκίνητο είναι κ της μόδας Μακάρι να μπορούσαμε να τα φοράμε όλη την ώρα 8α γλιτωναμε κ τα χτυπηματα απο τα ντουλάπια
    Αντε μεγάλε για να μην πετάς εξυπνάδες...Άνετεεεε

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Ρε μεγάλε δε γ...εσαι λέω εγώ?Εσύ έχεις μείνει στους Iron ακόμα οπότε επικοινώνησε με 2006 κ ξανασυζητάμε
    Φίλε Harrys δε νομίζω το ηβρεολόγιο να χρησιμεύει σε κάτι εποικοδομιτικό στη συζήτηση

Εγώ είπα για αυτούς που δεν γουστάρουν να βάζουν γονατάκι κάτω κ πάνε χαλαρά βόλτα να μην βάζουν ΠΑΝΤΑ κάποια φορά κράνοος.7/10 φοράω,αλλά η παρέα μας δεν φοράει για να πάμε στο περίπτερο κράνος
    Ακόμα και στο περιπτερό το βάζουμε το ΤΙΜΗΜΕΝΟ.
    Και επίσης μπορώ να σου πώ ότι έχω και φόρμα και εγώ και αν δείς από το profil οδηγώ STROM
    Εντάξει δε τη φοράω για τη δουλειά μου αλλά 2 φορές το μήνα που πάω ταξίδι πάντα την έχω.
    Α!!! Και φυσικά δεν πάω και τσίτα STROM βλέπεις

Και να σου πω ότι οδηγούμε χρόνια κ είμαστε πάνω από 30.Κ ατύχημα δεν είχαμε.
    Το ότι δεν έπεσες ΔΕΝ είναι απόδειξη ότι είσαι οδηγάρα. Προσωπικά αφήνω τους άλλους να πουν αν είμαι καλός οδηγός. όσο για το πέσιμο νομίζω στατιστικά ΟΛΟΙ πέφτουν, σου εύχομαι να μην γίνει σε σένα ποτέ όμως ΑΝ γίνει να είναι στισ 7/10 που φοράς το κράνος φίλε

Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
    Φίλε Harrys δε νομίζω το ηβρεολόγιο να χρησιμεύει σε κάτι εποικοδομιτικό στη συζήτηση

Ακόμα και στο περιπτερό το βάζουμε το ΤΙΜΗΜΕΝΟ.
    Και επίσης μπορώ να σου πώ ότι έχω και φόρμα και εγώ και αν δείς από το profil οδηγώ STROM
    Εντάξει δε τη φοράω για τη δουλειά μου αλλά 2 φορές το μήνα που πάω ταξίδι πάντα την έχω.
    Α!!! Και φυσικά δεν πάω και τσίτα STROM βλέπεις

Το ότι δεν έπεσες ΔΕΝ είναι απόδειξη ότι είσαι οδηγάρα. Προσωπικά αφήνω τους άλλους να πουν αν είμαι καλός οδηγός. όσο για το πέσιμο νομίζω στατιστικά ΟΛΟΙ πέφτουν, σου εύχομαι να μην γίνει σε σένα ποτέ όμως ΑΝ γίνει να είναι στισ 7/10 που φοράς το κράνος φίλε

Φίλε μου και γω στρώμας είμαι και συμφωνώ στο να φοράς στολή εκτός, είναι απολύτως αναγκαίο, αλλιώς δεν πας!Εγώ επειδή δεν μου αρέσει κυκλοφορώ ντυμένος με στολή, πάω με τουτου
    Δεν είπα ότι είμαι καλός οδηγός, απλά είμαι πολύ πολύ προσεκτικός κ τυχερός.Δεν είμαι υπέρ του ρόδα τσαντα κ κοπάνα!Το ξέρω ότι πάντα υπάρχει κίνδυνος να σου πεταχτεί από αμάξι μέχρι κ σκύλο.Κ στατιστικά 8α πέσω

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos
    Φίλε μου εσύ μπορεί να είσαι Ευρωπαίος αλλά άσε κ κανα άλλο να κάνει κάτι διαφορετικό
    Δεν μπορώ να φοράω κράνος μετά από αθλητισμό γυμναστήριο τέννις και να βράζω μέσα στο κράνος μου με 40 βαθμούς!Κ θέλει κ το κράνος πλύσιμο κάθε 2 εβδομάδες.Σκέψου κ άλλες εκδοχές πέρα της βόλτας
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ....ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ....ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΖΕΣΤΕΝΕΣΑΙ ΠΑΡΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟΝ ,ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΕ ΣΤΟ ΜΑΛΙ ΕΕ?
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγροτικα μπλοκα
    από illuminatios στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί