Trooper μονο και μονο για το αβαταρ και την υογραφη σε κερναω μπυρονια αλλα θα οδηγω εγω μετα το 600αρι σου![]()
![]()
![]()
![]()
Μοrpheus_X θα ετοιμασουμε DVD απο Keith Code βιβλια,σχεδιαγραμματα, παραδειγμα σε πιστα και θα του την πεσουμε!! Κρατηθειτε!!
Trooper μονο και μονο για το αβαταρ και την υογραφη σε κερναω μπυρονια αλλα θα οδηγω εγω μετα το 600αρι σου![]()
![]()
![]()
![]()
Μοrpheus_X θα ετοιμασουμε DVD απο Keith Code βιβλια,σχεδιαγραμματα, παραδειγμα σε πιστα και θα του την πεσουμε!! Κρατηθειτε!!
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
![]()
![]()
![]()
Ας παμε με ταξι καλυτερα για τα μπυρονια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Φορτώνω κι έρχομαιαιαιαιαι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται!
Και οπως θα περνω τις στροφες..χικ:hypnotize![]()
![]()
Ρε συ η μανετα αριστερα δεν φρεναρει..εκεινο το ματσουκι κατω αριστερα για τα φλας ειναι;;
![]()
![]()
Morpheus_X ελπιζω να περασεις καλα αποψεχαιρετισματα δωσε ε;;
Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα
περαστικα πες του φιλου σου!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
Άν αποτύχουν όλα, φέρτονα σε μένα...
Αφού του εξηγήσω πως να κάνει πλήρη μετεωρολογική πρόβλεψη με βάση το πόνο στα κόκκαλα, θα του δείξω τις ακτινογραφίες μου, και άμα δεν κουλάρει θα τον πάω βόλτα με το τρακτέρ για να καταλάβει πόσα δευτερόλεπτα χρειάζονται για να φρενάρεις από τα 170.
Στη χειρότερη, πήγαινε μαζί του, και ψήστονα να παίζει σε ερημιές τουλάχιστον -ο αργός μπροστά.
Και... η μηχανή ποτέ δεν φεύγει ευθεία μόνη της, είναι κλασική παπαριά τύπου που μπήκε με παρα πολλά. Πές του να μπαίνει πάντα με προοδευτικό γκάζι και να αρχίσει έστω και τώρα να ακολουθά τις ίδιες διαδρομές για να βελτιώνεται σταδιακά αντί να ρισκάρει σε άγνωστους δρόμους, και ποτέ σε άγνωστους δρόμους τάπα τουλάχιστον...
Περαστικά του, και σιδεροκέφαλος.![]()
Ξέρεις από βέσπαααααααααααα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Και οπως θα περνω τις στροφες..χικ:hypnotize![]()
![]()
Ρε συ η μανετα αριστερα δεν φρεναρει..εκεινο το ματσουκι κατω αριστερα για τα φλας ειναι;;
![]()
![]()
Δεν πέρασα καλά Resistman αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.Θα τα πούμε από κοντά!Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Morpheus_X ελπιζω να περασεις καλα αποψεχαιρετισματα δωσε ε;;
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται!