Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 123

Θέμα: Μπλόκα!

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    και εγω ο μαλακας το φωραω παντα!!!!
    και με το παπι και με την μαηχανη και μεσα και εξω απο την πολη!!!!!και με 40 βαθμους και με την εξατμιση του λεωφορειου απο διπλα!!!!!

αλλα η μεγαλητερη μαλακια μου ηταν τοτε που το φορεσα και βγηκε ο αλλος απο το στοπ και οταν τρακαραμε εγω εφυγα πανω απο το καπο και εσκασα με κεφαλι και γονατα στην ασφαλτο!!!!
    τι μαλακια που εκανα.....το φοραγα το κρανος ο ηλιθιος!!!!!!

ρεεεεεεε δεν μπορω να τον καταλαβω τον φιλο μας!!!!!!δεν φοραει το κρανος λεει μετα απο το γυμναστηριο και το τενις για να μην τα βρωμησει!!!! ρε φιλαρακι οχι πως θα σου βαλω εγω μυαλο αλλα με τα λεφτα που θα δωσεις για την κληση,περνεις ενα κρανος το οποιο θα το φορας μονο μετα το γυμναστηριο και το τενις!!!!δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα και εγω λογο οτι εκει που δουλευω εχει σκονες εχω παρει ενα αλλο κρανος που το φοραω οταν παω δουλεια.....και εχω και το καλο!!!!

ολα αυτα στα λεω σαν απαντηση στην δικαιολογια περι βρωμιας κρανους!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Harrys
    Φίλε μου εσύ μπορεί να είσαι Ευρωπαίος αλλά άσε κ κανα άλλο να κάνει κάτι διαφορετικό
    Δεν μπορώ να φοράω κράνος μετά από αθλητισμό γυμναστήριο τέννις και να βράζω μέσα στο κράνος μου με 40 βαθμούς!Κ θέλει κ το κράνος πλύσιμο κάθε 2 εβδομάδες.Σκέψου κ άλλες εκδοχές πέρα της βόλτας
    Εγώ δουλεύω τουλάχιστον 14 ώρες καθημερινά σε 40+ βαθμούς αλλά όταν σχολάσω, μούσκεμα στον ιδρώτα, βάζω το κράνος και φεύγω.
    Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πέσεις και το έχω μάθει καλά αυτό.

Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    To αστείο είναι ότι για άλλη μία φορά από αλλού ξεκίνησε το post και αλλού οδεύει

Διαμάχες coming

Harry αν παιδί μου θέλεις να μή φοράς κράνος μετά το τέννις μαγκιά σου....................................και κυρίως μιλάμε για το ΚΕΦΑΛΙ σου και σίγουρα όχι για το δικό μου.
    Δεν είναι όμως σωστό να το υπερασπίζεσαι με εκφράσεις ότι θα βρωμήσει το κράνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι αστεία από μόνη της σα δικαιολογία.

Εγώ προσωπικά τα 300 δε μπορώ να τα δώσω για μία κλήση με μισθό 700 γι' αυτό όταν τελειώνω τη ΞΙΦΑΣΚΙΑ πάντα το φοράω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Τέλος πάντον ο καθένας άς κάνει ότι νομιζει καλύτερο για αυτόν.Αλλά θέλω να επενθυμίσω στους είρωνες ότι για μένα ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.Ούτε ζούσα με το όνειρο...Το γουστάρω σαν μέσο μεταφοράς,να παίρνω τον αέρα μου κλπΚαι για όλους τους πολυξερήδηδες μπορούν να διαβάσουν για έρευνες που έχουν γίνει σε τι κατάσταση αντανακλαστικών βρίσκεσαι όταν στους 40 βαθμούς φοράς το κράνος από όταν δεν το φοράς.Εσείς πότε οδηγήτε με καλύτερη περιφερειακή όραση??Όταν φοράς ή όχι?Ειλικρινά!
    Ακόμη κ σε αυτοκίνητο χωρίς a/c σε ίδια κατάσταση (40c) είσαι σε ελαφριά κατάσταση μέθης όπως έλεγε το ρεπορτάζ.Κ σε καμία περίπτωση δεν έλεγε να μην φοράς κράνος έτσι?Το σωστό είναι να φοράμε κράνος συνέχεια κ όποιοι μπορούν μπράβο τους.Ειλικρινά!Ξαφνικά όλοι φοράνε κράνος κ εγώ μόνο όχι! Έ κάντε μου μύνηση.Κ αφού είμαι ο μόνος ε τότε θα με γνωρίσετε κ στο δρόμο

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Και να σου πω ότι οδηγούμε χρόνια κ είμαστε πάνω από 30.Κ ατύχημα δεν είχαμε.!
    Ρε πλάκα μας κάνεις..;; Αυτό τι είναι..;;

:a12:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Ρε πλάκα μας κάνεις..;; Αυτό τι είναι..;;

:a12:

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    :rotflmao:
    Ψψψιτ..Εσύ χρωστάς κάτι φωτό ε..;;!

Ψψψιτ..Εσύ χρωστάς κάτι φωτό ε..;;!
    Ζέφυρε την φουτσίσαμε λέμε

τον πετύχαμε σε περίοδο "ότι θυμάται χαίρεται"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ζέφυρε την φουτσίσαμε λέμε

τον πετύχαμε σε περίοδο "ότι θυμάται χαίρεται"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Σου απηύθηνε κανείς το λόγο..;; :a36:

Σου απηύθηνε κανείς το λόγο..;; :a36:
    Καλά πάω στο άλλο με το Ζάσκαλο.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Harrys
    Ρε μεγάλε δε γ...εσαι λέω εγώ?Εσύ έχεις μείνει στους Iron ακόμα οπότε επικοινώνησε με 2006 κ ξανασυζητάμε
    Εάν δεν σου αρέσει αυτή η συζήτηση έχει 10000 άλλες...μην πετάγεσαι από το πουθενά...Εγώ είπα για αυτούς που δεν γουστάρουν να βάζουν γονατάκι κάτω κ πάνε χαλαρά βόλτα να μην βάζουν ΠΑΝΤΑ κάποια φορά κράνοος.7/10 φοράω,αλλά η παρέα μας δεν φοράει για να πάμε στο περίπτερο κράνος
    Και να σου πω ότι οδηγούμε χρόνια κ είμαστε πάνω από 30.Κ ατύχημα δεν είχαμε.!Άν έχεις τέτοιο φόβο για τη μηχανή πάρε κανα ταξι καλύτερα
    Άν γουστάρεις να το φοράς συνέχεια φόρατο κ στο αυτοκίνητο είναι κ της μόδας Μακάρι να μπορούσαμε να τα φοράμε όλη την ώρα 8α γλιτωναμε κ τα χτυπηματα απο τα ντουλάπια
    Αντε μεγάλε για να μην πετάς εξυπνάδες...Άνετεεεε
    [/QUOΤΕ]

ρε μεγαλε δε γ...μαι λεω εγω!καλα το σχολιο περι 2006 και iron μενει ασχολειαστο φυσικα δε πικαρομαι απο βλακιες.η συζητηση μια χαρα μου αρεσει.εγω δεν πεταγομαι...τις εξυπναδουλες σου στη κοτα που θα σε ξαπλωσει και θα σου κανει τη μουρη μπλε μαρεν.οπως ειδες ολα τα κουλαδια εδω μεσα εχουμε πεσει(αλλοτε φταιγαμε αλλοτε οχι)και αρκετους μας εχει σωσει το ρημαδι που κατα την ηλιθια αποψη σου φοραμε μονο οταν ξυνουμε!!!το οτι εισαι 30 χρονων μαλακας δε πρεπει να σε τιμαει πολυ!το οτι δεν ειχες ατυχημα ειναι θεμα τυχης και το ξερεις!!!και επειδη εισαι και βλακακος να σε ενημερωσω οτι αλλο ο φοβος,αλλο ο σεβασμος!!!
    ακομα δε γραφτηκες ρε καγκουρο εδω μεσα και βγαζεις και γλωσσα!παλι καλα αγορι μου που εχεις το χρεπι το στρωμα και αμα πεσεις μπορει να πεσεις στα μαλακα!!!!!!

:a36:

:a17:

υ.γ.1.δε προκειται να σε συνετησω εγω!
    υ.γ.2.ο τροπος που γραφω αναφερεται στο τροπο που γραφεις και εσυ!
    υ.γ.3.βαριεμαι να απανταω σε βλακες γιαυτο αμα εχεις να πεις κατι ελα και απο δελεαρ μια βολτα!
    υ.γ.4.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ AFROTWIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    Αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώ !

Ο Τρούπερ είναι ένα γλυκύτατο κοπέλι και το υπογράφω !

Και ρισπέκτ κιόλας

:a19:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	iron.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	29,1 KB 
ID:	61017

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αυτό το επιβεβαιώνω κι εγώ !

Ο Τρούπερ είναι ένα γλυκύτατο κοπέλι και το υπογράφω !

Και ρισπέκτ κιόλας

:a19:

ελπιζω να περασες καλα στις διακοπες ρε κοπελι(περασα και εγω απο κρητη αλλα ημουνα ικογκνιτο)
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    Ρε μεγάλε δε γ...εσαι λέω εγώ?Εσύ έχεις μείνει στους Iron ακόμα οπότε επικοινώνησε με 2006 κ ξανασυζητάμε
    Εάν δεν σου αρέσει αυτή η συζήτηση έχει 10000 άλλες...μην πετάγεσαι από το πουθενά...Εγώ είπα για αυτούς που δεν γουστάρουν να βάζουν γονατάκι κάτω κ πάνε χαλαρά βόλτα να μην βάζουν ΠΑΝΤΑ κάποια φορά κράνοος.7/10 φοράω,αλλά η παρέα μας δεν φοράει για να πάμε στο περίπτερο κράνος
    Και να σου πω ότι οδηγούμε χρόνια κ είμαστε πάνω από 30.Κ ατύχημα δεν είχαμε.!Άν έχεις τέτοιο φόβο για τη μηχανή πάρε κανα ταξι καλύτερα
    Άν γουστάρεις να το φοράς συνέχεια φόρατο κ στο αυτοκίνητο είναι κ της μόδας Μακάρι να μπορούσαμε να τα φοράμε όλη την ώρα 8α γλιτωναμε κ τα χτυπηματα απο τα ντουλάπια
    Αντε μεγάλε για να μην πετάς εξυπνάδες...Άνετεεεε
    [/QUOΤΕ]

ρε μεγαλε δε γ...μαι λεω εγω!καλα το σχολιο περι 2006 και iron μενει ασχολειαστο φυσικα δε πικαρομαι απο βλακιες.η συζητηση μια χαρα μου αρεσει.εγω δεν πεταγομαι...τις εξυπναδουλες σου στη κοτα που θα σε ξαπλωσει και θα σου κανει τη μουρη μπλε μαρεν.οπως ειδες ολα τα κουλαδια εδω μεσα εχουμε πεσει(αλλοτε φταιγαμε αλλοτε οχι)και αρκετους μας εχει σωσει το ρημαδι που κατα την ηλιθια αποψη σου φοραμε μονο οταν ξυνουμε!!!το οτι εισαι 30 χρονων μαλακας δε πρεπει να σε τιμαει πολυ!το οτι δεν ειχες ατυχημα ειναι θεμα τυχης και το ξερεις!!!και επειδη εισαι και βλακακος να σε ενημερωσω οτι αλλο ο φοβος,αλλο ο σεβασμος!!!
    ακομα δε γραφτηκες ρε καγκουρο εδω μεσα και βγαζεις και γλωσσα!παλι καλα αγορι μου που εχεις το χρεπι το στρωμα και αμα πεσεις μπορει να πεσεις στα μαλακα!!!!!!

:a36:

:a17:

υ.γ.1.δε προκειται να σε συνετησω εγω!
    υ.γ.3.βαριεμαι να απανταω σε βλακες γιαυτο αμα εχεις να πεις κατι ελα και απο δελεαρ μια βολτα!
    υ.γ.4.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ AFROTWIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Το άλλα αντι αλλα της Παρασκευής το γάλα το ξέρεις? Το όταν ξύνουμε μαρσπιέ ΕΙΠΑ βλακεντιε να φοράς στολή και όχι να μην φοράς ΚΡΑΝΟΣ οκ?Βαλτα στη σειρά στο μυαλό σου κολλημενεεεεεεεεε!Και ξαναλέω γενικά. Να φοράτε όλοι κράνος κ πάντα.Όποιος θέλει φοράει άλλοι πάλι όχι.Αλλά 22 χρονών μαλάκας νομίζεις περνιέσαι για έξυπνος?Κ άν δεις το θέμα της συζήτησης εισαι ότι ναναι.Δεν ζήτησα τη γνώμη σου αν πρέπει να φοράω κράνος η όχι αλλά για τα μπλόκα είπα.Άν τυχόν δεν γουστάρεις να δώσεις πληροφορίες στ΄...μας μεγάλε.Συνεννοηθήκαμε? Και το ποιος είναι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ απο τα λεγομενά σου απαντάς απο μονος σου... μαυροφορεμένος,μαύρο νυχάκι αμάνικο στανταρ!!Η μηπως όχι?Βάλε κανα Prada k kana Armani κ ξανασυζητάμε για το ποιος είναι κάγκουρας φίλε μου.Εκτός κ άν έκανα λάθος οπότε ζητάω συγνώμη κιόλας!!Σορρυ από τους υπόλοιπους αλλά με σύγχησε το μαλακ...ρι που θα μας πει να πάμε κ στο διάολο!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ελπιζω να περασες καλα στις διακοπες ρε κοπελι(περασα και εγω απο κρητη αλλα ημουνα ικογκνιτο)
    Στην άλλη βόλτα θα σε φάω ζωντανό άμα μου ξαναπείς για ικόγκνιτα κι άλλα τέτοια Κινέζικα.

Τις δικές μου τις διακοπές τις πέρασα σε ένα οδοντιατρείο !

Αλλά το κράνος το φορούσα όταν έφευγα απο'κεί κι ας πονούσα από το πρήξιμο της ένεσης !

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγροτικα μπλοκα
    από illuminatios στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 06:31
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2005, 22:14
  3. Αλκοτεστ, ποινές και μπλόκα
    από darkCount στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2005, 13:42