Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: Μηχανές στην οθόνη???

Μηχανές στην οθόνη???

Ασχολείται κανένας απο εσάς με παιχνίδια??
    Για παράδειγμα tourist trophy???? Απλά τον τελευταίο καιρό έχω κολήσει μπροστά στην οθόνη με αυτό το παιχνίδι και θα ήθελα να ακούσω γνώμες και απο εσάς αν το γνωρίζετε.
    "There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die"

Παλαιό μέλος
    To έπαιζα για κάνα τριήμερο σε κονσόλα φίλου..Εντάξει ωραίο παιχνίδι καλοσχεδιασμένο,αρκετά μοντέλα,γενικά βγάζεις γούστα αλλά οι τούμπες πολύ ψέμαααα.....επίσης ξενέρωσα που οι μηχανές δν γλιστράνε καθόλου...κατά τ'άλλα λέει να ασχοληθείς

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
    To έπαιζα για κάνα τριήμερο σε κονσόλα φίλου..Εντάξει ωραίο παιχνίδι καλοσχεδιασμένο,αρκετά μοντέλα,γενικά βγάζεις γούστα αλλά οι τούμπες πολύ ψέμαααα.....επίσης ξενέρωσα που οι μηχανές δν γλιστράνε καθόλου...κατά τ'άλλα λέει να ασχοληθείς
    Να το βάλεις σε simulation mode να σου πώ εγώ αν φέυγει η γλυστράει η μηχανή.Με arcade όλοι ξέρουμε.....
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
    Να το βάλεις σε simulation mode να σου πώ εγώ αν φέυγει η γλυστράει η μηχανή.Με arcade όλοι ξέρουμε.....
    Και εγώ είχα ξενερώσει στην αρχή αλλά δεν είχα δεί το simulation. ΤΑν έχετε και usb key μπορείτε να σώσετε φωτό σε jpg και αν θέλετε μπορείτε και να τα ποστάρετε (αν κάτι τέτοιο θα σας ενδιέφερε)..
    http://i98.photobucket.com/albums/l2...06/ttphoto.jpg
    "There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die"

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Έπαιξε κανείς σας το Superbike Riding Challenge;
    Πριν μερικές μέρες βγήκε για pc και από τις φωτό που είδα φαίνεται ποολύ γαμάτο.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Έπαιξε κανείς σας το Superbike Riding Challenge;
    Πριν μερικές μέρες βγήκε για pc και από τις φωτό που είδα φαίνεται ποολύ γαμάτο.
    Δεν το έχω ακούσει καθόλου αυτό!!!!!! Να κυκλοφορήσει λίγο μπας και βρεθεί σε κανα torrent να κάνουμε μια δοκιμή.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Μην το ψάχνετε, ένα είναι το παιχνίδι που θα σας κάνει να κολλήσετε :

www.elastomania.com

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    http://www.super-bikes.blackbeangames.com/

Την Τρίτη λέω να το αγοράσω.
    30 ευρώ έχει το original.
    Πριν 5 μέρες βγήκε.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Παλαιό μέλος
    Ούτε εγώ το είχα πάρει χαμπάρι το simulation:P...to super-bike πάντως φένεται πολύ ενδιαφέρον και επιτέλους για υπολογιστή....

Ο Ζάσκαλος ! Το avatar του/της Ζ109
    Ασχολήθηκα με το... τροφι και αποτελεί την μεταφορά του γκραν τουρισμο σε βερσιόν μοτοσυκλέτας.Διασκεδαστικότατο με διαφορά!
    Z...ee you later!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζ109
    Ασχολήθηκα με το... τροφι και αποτελεί την μεταφορά του γκραν τουρισμο σε βερσιόν μοτοσυκλέτας.Διασκεδαστικότατο με διαφορά!
    Η ίδια εταιρία είναι, αν η πρώτη τους προσπάθεια για εξομειωτή μηχανής ήταν αυτό φαντάσου τι έχει να γίνει αν βγούνε συνέχειες...

non serviam Το avatar του/της kachius

Μήπως...

...ξέρει κανείς κάποια διεύθυνση για demo
    για κάποιο από αυτά;

θα το ψάξω και εγώ τώρα...αλλά είπα να ρωτήσω κι'όλας...

[.] Μπα ρε γαμώτο...μόνο movie trailers παίζουν...
    Ξέρω από βέσπα!

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Δες εδω αν υπαρχει, θελει εγγραφη, η οποια τελευταια φορα που κοιταξα ηταν δωρεαν..

http://www.fileplanet.com/174/90001/section/demos
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    ΑΝ ενδιαφερεστε και για 4 τροχους το καλυτερο απο πλευρας ρεαλισμου και οδικης συμπεριφορας ειναι το Live for speed . Ειναι development απο ατομα με αγαπη στο μηχανοκινητο αθλητισμο οποτε δε θα δειτε τα οχηματα να στριβουν 90 μοιρων στροφες με 340 χαω (βλ. NEED for speed).
    Και λεω οχηματα διοτι δεν εχει μονο απλα αυτοκινητα (Δεν εχει επωνυμα αυτοκινητα - που λεφτα για αδειες) αλλα εχει ολων των ειδων : Μπροστο/πισω/τετρακινητα διαφορων κυβισμων και διαρυθμισεων κινητηρα (απο 4κυλινδρο καρτ 650 κ.εκ. πισωκινητο βασισμενο σε ενα πραγματικο/εργασια της Πολυτεχνικης του Ελσινκι / Caterhamοειδη / V8 formula). Το μονο επωνυμο ειναι η F1 της Sauber (700κατι αλογα)
    Αυτη τη στιγμη ειναι στην εκδοση S2-U. Σε λιγο καιρο θα βγει η πληρης εκδοση S2 release και λιγο αργοτερα θα εμφανιστει και η S3 (και τελευταια) η οποια εχουν πει οι developers οτι θα εχει και μοτοσικλετες.
    Ηδη ολα διαδραματιζονται συμφωνα με τη φυσικη και οχι με σκριπτακια και χαζα μοντελα (απο το γυροσκοπικο των τροχων, την καυση του κινητηρα, ροη αερα, μεχρι και η ποσοτητα βενζινης στο ντεποζιτο παιζει ρολο).

Ειναι στις 12 λιρες ανα Release οποτε μεχρι τωρα ειναι στις 24

Βεβαια απαραίτητη ειναι και η τιμονιερα αν θες να οδηγησεις σοβαρα... Logitech Driving Force Pro λενε οι καλυτεροι και πραγματι αν ασχολησαι τα αξιζει.

Για ο,τι πληροφοριες εδω ειμαι (πμ)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	24120421.jpg 
Προβολές:	705 
Μέγεθος:	99,1 KB 
ID:	61671
    Silence in the studio!

Το πάν στα ραλλάκια είναι ο ρεαλισμός!!!! (Εκτος και αν πάμε σε κανα carmageddon ή Burn Out που εκεί πάμε καθαρά στο σπάω πλάλα). Αυτο το παιχνιδάκι λοιπόν φαίνεται αρκετα ενδιαφέρον οπως βλέπω απο το site. Κατεβάζω τώρα!!!!!!! Ευχαριστώ!!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Over Drive (O/D) στην οθόνη
    από PARKER97 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2008, 13:17
  2. Σκιά στην Lcd οθόνη
    από man07 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 12:39
  3. Πολυ ασπριλα στην οθονη του moto.gr
    από kinhsh στο forum Προτάσεις & σχόλια