Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 129

Θέμα: Γεώργιος Γκιόλβας..ποσοι τον εχετε ακουσει

Ρόκερ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ. Το avatar του/της conkark
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Κάποιοι έχουν την θέληση και ίσως και την ικανότητα να αλλάζουν. Δυστυχώς όμως σε ένα κόσμο όπου κυριαρχούν τα μέσα μαζικής επιβολής συμπεριφορών και πλύσης εγκεφάλου, δεν είναι δυνατόν η πλειοψηφία να καταφέρει να ανατρέψει τη κατάσταση στην οποία έχουμε φτάσει. Άλλωστε αυτοί οι μηχανισμοί επιβολής που αναφέρω, σε αυτό ποντάρουν ! Στο "Διαίρειν και βασίλευε" . Ειδικά στη χώρα μας έχουμε πολύ από δαύτο. Οι περισσότεροι δηλαδή θα ανήκουν σε αυτούς που δεν αντιδρούν προς το κατεστημένο, όποιο και αν είναι αυτό! (Κράτος - νοοτροπία - δήθεν πολιτισμός)

Θα συμφωνήσω και πάλι μαζί σου, φίλε.Θα διορθώσω μόνο το
    "Διαίρειν και βασίλευε", διότι γράφεται:"ΔΙΑΙΡΕΙ και βασίλευε", ως προστακτική έγκλιση, αμφότερα.
    Σ'αυτό που ποντάρω, είναι το όταν και εάν εισέλθουν στο κοινοβούλιο κόμματα με ρηξικέλευθες ιδέες, αλλά και πραγματικά δημοκρατικές προτάσεις, τότε όλο και κάποιος θ'αρχίσει να ξυπνάει. Ιδιαίτερα η νεολαία, η οποία λογικά και μαθηματικά δεν έχει επαγγελματικό μέλλον. (Ο σύλλογος ιδιοκτητών τραπεζών, πρότεινε προ δύο εβδομάδων, οι συνταξιοδοτήσεις να έχουν όριο ηλικίας στα 75 χρόνια!) Οι παλαιοί είναι πωρωμένοι πια, απ'το πάλαι ποτέ παρελθόν των κοινοβουλευτικών κομμάτων και δεν δύνανται ν'αντιληφθούν ότι οι εποχές αλλά και το πάθος και η ιδεολογία των παλαιών κομμάτων εξανεμίστηκε πλέον, και τα πρώην επαναστατικά κόμματα συμβιβάστηκαν κι αλλοτριώθηκαν. Εξάλλου, δεν υπάρχει άλλη λύση. Ούτε κι ελπίδα. Και χωρίς ελπίδα δεν υπάρχει ζωή! Και ζωή σημαίνει ενέργεια. Αυτή που πρέπει να έχει κι ο ενεργός πολίτης.
    Μικρούς μας μαθαίναν παραμύθια αντί να μας μαθαίνουν πάλη.

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Αυτό για τη συνταξιοδότηση στα 75, τώρα το έμαθα . Δεν πάμε καθόλου καλά λέμε ...

PS: Ευχαριστώ για την ορθογραφική διόρθωση . Ευτυχώς ή δυστυχώς η γενιά μου δεν διδάχτηκε αρχαία(είτε καθαρεύουσα) σε βάθος.
    Πάντα όρθιοι

conkark, επειδή με ανέφερες (έστω και ανορθόγραφα) θα σου πω μόνο τούτο:

Εγώ προσπάθησα, εσύ δεν ήθελες να καταλάβεις αυτά που έλεγα, είναι φανερό ότι επιλέγεις να ακούς μόνο την άποψη σου στα λόγια (ή τα γραπτά) των άλλων.
    Αυτό αφορά και τη τζαζ (που τη μπερδεύεις με το μπλουζ), αλλά και άλλα θέματα.

Άν υπάρχει ακόμα το βιβλιοπωλείο Πύρινος Κόσμος, πήγαινε εκεί και ψάξε για κάνα βιβλίο σχετικό με τα κολλήματά σου, κι άσε εμένα στα δικά μου -αν διαβάζεις στα αγγλικά παίζουν πάρα πολλά στο irc...

Σε καμμία περίπτωση δεν γούσταρα να σε προσβάλλω νωρίτερα (ούτε και τώρα), αλλιώς θα σου έλεγα απλά ότι παρόμοιες αθώες και ανόητες συζητήσεις έκανα στα 15 μου, και θα λάκιζα από τη συζήτηση.

Όπως κάνω τώρα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    conkark, επειδή με ανέφερες (έστω και ανορθόγραφα) θα σου πω μόνο τούτο:

Εγώ προσπάθησα, εσύ δεν ήθελες να καταλάβεις αυτά που έλεγα, είναι φανερό ότι επιλέγεις να ακούς μόνο την άποψη σου στα λόγια (ή τα γραπτά) των άλλων.
    Αυτό αφορά και τη τζαζ (που τη μπερδεύεις με το μπλουζ), αλλά και άλλα θέματα.

Άν υπάρχει ακόμα το βιβλιοπωλείο Πύρινος Κόσμος, πήγαινε εκεί και ψάξε για κάνα βιβλίο σχετικό με τα κολλήματά σου, κι άσε εμένα στα δικά μου -αν διαβάζεις στα αγγλικά παίζουν πάρα πολλά στο irc...

Σε καμμία περίπτωση δεν γούσταρα να σε προσβάλλω νωρίτερα (ούτε και τώρα), αλλιώς θα σου έλεγα απλά ότι παρόμοιες αθώες και ανόητες συζητήσεις έκανα στα 15 μου, και θα λάκιζα από τη συζήτηση.

Όπως κάνω τώρα.

-Για την ανορθογραφία του νικ σου, απολογούμαι, αλλά δικαιώνομαι αυτονόητα, ότι δεν το είχα μπροστά μου.
    -Εξήγησέ μου γιατί εσύ δεν πρέπει να με ακούς, αλλά εγώ εσένα.
    -Για τη τζαζ, απλά αντέγραψα απ'τον Πάπυρο Λαρούς, τον οποίο εσύ δεν δέχεσαι, αλλά προτείνεις ως ορθές πηγές τις δικές σου. Με ποιές αποδείξεις; Βιβλία υπάρχουν πολλά. Και συμφέροντα άλλα τόσα.Επίσης δεν έχω κολλήματα, αλλά απόψεις. Όπως ο καθένας μας.
    -Λες ότι δεν ήθελες να με προσβάλεις, αλλά το κάνεις έμμεσα και τεχνηέντως. Σε παραπέμπω σ'εκείνη τη συζήτηση να ξαναδείς τί σου έγραψα και πώς απαντούσες. Αθώες κι ανόητες συζητήσεις μπορούμε εμείς να κάνουμε, και σ'αυτές συμμετέχουμε. Αν εσύ είσαι ανώτερος απ'αυτά μη συμμετέχεις. Η συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική.
    -Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, όσο δεν μου το προκαλείς. Και προσωπικά είμαι ευγενής.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    Αυτό για τη συνταξιοδότηση στα 75, τώρα το έμαθα . Δεν πάμε καθόλου καλά λέμε ...

PS: Ευχαριστώ για την ορθογραφική διόρθωση . Ευτυχώς ή δυστυχώς η γενιά μου δεν διδάχτηκε αρχαία(είτε καθαρεύουσα) σε βάθος.

Φίλτατε ΙΠΠΕΑ, γιαυτό είναι καλό που υπάρχουν τα θρεντς, μέσα σ'αυτό το ελεύθερο βήμα. Να κάνουμε πολιτισμένα συζητήσεις, και κάποιος ν'ακούσει κάτι που δεν γνώριζε. Διότι όλοι μας κάτι νέο θα μάθουμε. Διότι δεν υπάρχει κανείς που να είναι παντογνώστης.
    "Γηράσκω αεί διδασκόμενος": στη νεοελληνική "Όσο μεγαλώνω μαθαίνω". Και "μαθαίνω" σημαίνει ότι είναι πιθανόν ν'αναθεωρήσω απόψεις, που μέχρι χτές πίστευα. Θα πούμε κι άλλα εδώ μέσα.
    Να είσαι πάντοτε καλά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    -Για την ανορθογραφία του νικ σου, απολογούμαι, αλλά δικαιώνομαι αυτονόητα, ότι δεν το είχα μπροστά μου.
    -Εξήγησέ μου γιατί εσύ δεν πρέπει να με ακούς, αλλά εγώ εσένα.
    -Για τη τζαζ, απλά αντέγραψα απ'τον Πάπυρο Λαρούς, τον οποίο εσύ δεν δέχεσαι, αλλά προτείνεις ως ορθές πηγές τις δικές σου. Με ποιές αποδείξεις; Βιβλία υπάρχουν πολλά. Και συμφέροντα άλλα τόσα.Επίσης δεν έχω κολλήματα, αλλά απόψεις. Όπως ο καθένας μας.
    -Λες ότι δεν ήθελες να με προσβάλεις, αλλά το κάνεις έμμεσα και τεχνηέντως. Σε παραπέμπω σ'εκείνη τη συζήτηση να ξαναδείς τί σου έγραψα και πώς απαντούσες. Αθώες κι ανόητες συζητήσεις μπορούμε εμείς να κάνουμε, και σ'αυτές συμμετέχουμε. Αν εσύ είσαι ανώτερος απ'αυτά μη συμμετέχεις. Η συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική.
    -Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου, όσο δεν μου το προκαλείς. Και προσωπικά είμαι ευγενής.
    Για την ορθογραφία του nick μου, χέσ#ηκα, ξαναδιάβασε αυτά που σου απάντησα εκεί για να δεις τί εννοούσα... Δεν ασχολούμαι με σένα προσωπικά, ασχολούμαι με αυτά που λες με φιλική διάθεση, άν παίρνεις κάτι στραβά να μου το λές, δεν έχω καμία όρεξη για δικτυοκαβγάδες -άσε που θα πρεπει να περιμένεις κάνα δυο βδομάδες για απάντηση...

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι άν σε ένα θέμα έχω αντίθετη άποψη δεν θα τη πω.

Δές τί λέει η σύντομη εκδοχή της Britannica (Είναι η τρίτη λεξούλα στο "Πάπυρος Λαρούς Britannica"), για το blues και τη jazz, για την μεγάλη εκδοχή ζήτα ένα αντίγραφο από κάνα φίλο:

http://www.britannica.com/ebc/article-9357533

http://www.britannica.com/ebc/article-9368490

Δεν είναι θέμα ανωτερώτητας, το ότι ένας άσχετος τύπος (στη προκειμένη εγώ) που έχει λίγο ασχοληθεί με το blues και τη jazz σου συστήνει ένα βιβλίο (που είναι γραμμένο από τζαζίστα και εξιστορεί όλη την ιστορία της jazz) και σου λέει ότι οι εγκυκλοπαίδειες λένε μπαρούφες και γενικολογίες, αλλά άμα δε ζήσεις λίγο στο δρόμο, και δε παίξεις αρκετά μουσική επειδή τη γουστάρεις και όχι σαν αγγαρία ή για φράγκα δεν το πιάνεις το νόημα -βοηθά να έχεις περάσει δύσκολα χρόνια αλλά δεν χρειάζεται να το επιδιώκεις κιόλας.

Δεν χρειάζεται πάντα να έχεις μια φωνή (σε τραγούδι) να σου θυμίζει ότι πρέπει να ξυπνήσεις, να παλέψεις, ή να σκεφτείς... Μερικές φορές η μουσική αρκεί.

Αυτό το απλό πράμα ήθελα να σου δώσω να καταλάβεις.

Παλαιό μέλος
    η πάπυρος δεν είναι η κατάλληλη πηγή για τόσο ειδικευμένα θέματα. Τζάμπα τρώγεστε για το τι λέει σχετικά με τη jazz.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Για την ορθογραφία του nick μου, χέσ#ηκα, ξαναδιάβασε αυτά που σου απάντησα εκεί για να δεις τί εννοούσα... Δεν ασχολούμαι με σένα προσωπικά, ασχολούμαι με αυτά που λες με φιλική διάθεση, άν παίρνεις κάτι στραβά να μου το λές, δεν έχω καμία όρεξη για δικτυοκαβγάδες -άσε που θα πρεπει να περιμένεις κάνα δυο βδομάδες για απάντηση...

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι άν σε ένα θέμα έχω αντίθετη άποψη δεν θα τη πω.

Δές τί λέει η σύντομη εκδοχή της Britannica (Είναι η τρίτη λεξούλα στο "Πάπυρος Λαρούς Britannica"), για το blues και τη jazz, για την μεγάλη εκδοχή ζήτα ένα αντίγραφο από κάνα φίλο:

http://www.britannica.com/ebc/article-9357533

http://www.britannica.com/ebc/article-9368490

Δεν είναι θέμα ανωτερώτητας, το ότι ένας άσχετος τύπος (στη προκειμένη εγώ) που έχει λίγο ασχοληθεί με το blues και τη jazz σου συστήνει ένα βιβλίο (που είναι γραμμένο από τζαζίστα και εξιστορεί όλη την ιστορία της jazz) και σου λέει ότι οι εγκυκλοπαίδειες λένε μπαρούφες και γενικολογίες, αλλά άμα δε ζήσεις λίγο στο δρόμο, και δε παίξεις αρκετά μουσική επειδή τη γουστάρεις και όχι σαν αγγαρία ή για φράγκα δεν το πιάνεις το νόημα -βοηθά να έχεις περάσει δύσκολα χρόνια αλλά δεν χρειάζεται να το επιδιώκεις κιόλας.

Δεν χρειάζεται πάντα να έχεις μια φωνή (σε τραγούδι) να σου θυμίζει ότι πρέπει να ξυπνήσεις, να παλέψεις, ή να σκεφτείς... Μερικές φορές η μουσική αρκεί.

Αυτό το απλό πράμα ήθελα να σου δώσω να καταλάβεις.

Φίλτατε zireous, δεν επιθυμώ διόλου αντιμαχία με σένα. Για το θέμα τζαζ, έχω διαπροσωπική εμπειρία: Εχω συζητήσει με μαύρους τζαζίστες στην Αμερική, στο St. Louis. Mη πιστεύεις ότι η αντικειμενικότητα διατίθεται στις "εγκεκριμένες" εκδόσεις, απ'όπου καθένας αντλεί την πληροφόρησή του, και πιστεύει ακράδαντα ότι έμαθε την αλήθεια, ως διαβασμένος.
    Και επι πλέον, τί είναι πιο ισχυρό για σένα; Η μουσική, ή ο λόγος για να σε βάλει στη σκέψη και τον προβληματισμό; Με το χέρι στη καρδιά, και με την απλή λογική η απάντησή σου, παρακαλώ.

Φίλτατε zireous, δεν επιθυμώ διόλου αντιμαχία με σένα. Για το θέμα τζαζ, έχω διαπροσωπική εμπειρία: Εχω συζητήσει με μαύρους τζαζίστες στην Αμερική, στο St. Louis. Mη πιστεύεις ότι η αντικειμενικότητα διατίθεται στις "εγκεκριμένες" εκδόσεις, απ'όπου καθένας αντλεί την πληροφόρησή του, και πιστεύει ακράδαντα ότι έμαθε την αλήθεια, ως διαβασμένος.
    Και επι πλέον, τί είναι πιο ισχυρό για σένα; Η μουσική, ή ο λόγος για να σε βάλει στη σκέψη και τον προβληματισμό; Με το χέρι στη καρδιά, και με την απλή λογική η απάντησή σου, παρακαλώ.
    Πολλες φορες ξεκινω να γραψω μια σοβαρη απαντηση στα λεγομενα σου αλλα μετα πεφτει το ματι μου στο "Ρόκερ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ" θυμαμαι και μια photo με μια κιθαρα σ ενα κρεβατι και δεν κρατιεμαι .... με πιανουν τα γελια :rotflmao: και δεν μπορω ν απαντησω σοβαρα πλεον

Κακως, πολυ κακως, το ξερω. Αλλα τι να κανω? Ανθρωπινες αδυναμιες βλεπεις... Λοιπον, τι ειναι η "διαπροσωπική εμπειρία" και ποια η διαφορα της με την "προσωπική εμπειρία" ?

Μάυρος τζαζιστας απο το St. Louis e? Ποιο ασφαλες παραδειγμα ΔΕΝ γινεται... σα να λεμε: πεπονια αργειτικα ή γαυρος απο το πασαλιμανι...:rotflmao: Ωπ, sorry, παλι ξεφυγα!
    Ντροπη μου, αληθεια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    Πολλες φορες ξεκινω να γραψω μια σοβαρη απαντηση στα λεγομενα σου αλλα μετα πεφτει το ματι μου στο "Ρόκερ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ" θυμαμαι και μια photo με μια κιθαρα σ ενα κρεβατι και δεν κρατιεμαι .... με πιανουν τα γελια :rotflmao: και δεν μπορω ν απαντησω σοβαρα πλεον

Κακως, πολυ κακως, το ξερω. Αλλα τι να κανω? Ανθρωπινες αδυναμιες βλεπεις... Λοιπον, τι ειναι η "διαπροσωπική εμπειρία" και ποια η διαφορα της με την "προσωπική εμπειρία" ?

Μάυρος τζαζιστας απο το St. Louis e? Ποιο ασφαλες παραδειγμα ΔΕΝ γινεται... σα να λεμε: πεπονια αργειτικα ή γαυρος απο το πασαλιμανι...:rotflmao: Ωπ, sorry, παλι ξεφυγα!
    Ντροπη μου, αληθεια.

Διαπιστώνω ότι η μισαλλοδοξία σου χτυπάει κόκκινο
    Επειδή στο αβαταρ γράφει "ρόκερ ασυμβίβαστος" κι επειδή έπαιζα κιθάρα στο κρεβάτι σε πιάνουν τα γέλια! Μήπως σε πιάνουν γενικότερα τα γέλια; :rotflmao: Γιά κοίταξέ το...
    Ρε μεγάλε, δεν ήξερα ότι παίζουν κιθάρα μόνο στα στούντιο και στα σαλόνια! Εγώ και στη χέστρα κιθάρα παίζω. Σ'ενοχλεί; Δεν τόξερες ότι οι μουσικοί παίζουν κιθάρα παντού; Και γουστάρω ν'ακούω ροκ και να ροκεύω. Καλύτερα απ'το ν'ακούς τζαζ, γιατί τζαζεύεις :rotflmao: Τουλάχιστον έχω το θάρρος και δεν κρύβομαι πίσω από αβαταρ-μαϊμού. Εσύ γιατί δεν μας δείχνεις να ξέρουμε τί φάτσα έχεις; Ντρέπεσαι;
    Είσαι ελεύθερος να μαθαίνεις απ'τα γραφτά του καθένα γραφιά. Ασε με μένα να μαθαίνω από προσωπικές μαρτυρίες. Δεν σε έθιξα. Ούτε σε ειρωνεύτηκα. Οταν ωριμάσεις όμως, θα μάθεις ότι στη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις. Η ζωή είναι ανταποδοτική. Δίνεις ειρωνεία, παίρνεις ειρωνεία. Έχεις και εμπειρία απ'τις λαϊκές αγορές βλέπω Να σε φανταστώ να σέρνεις το καροτσάκι με τα μπρόκολα; Μόνο που είσαι εκτός θέματος.
    Δέχομαι τον διάλογο μαζί σου ΜΌΝΟ όταν ωριμάσεις, και αυτό θα το αντιληφθείς όταν σταματήσεις να γελάς χωρίς λόγο.
    Και μάθε ότι η μελέτη και η γνώση δεν είναι για να πουλάς μούρη, αλλά για να αφήνεις τους εγωισμούς παράμερα, για να νοιώσεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Ντροπη μου, αληθεια.
    Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνώ με τον conkark, αλλά απλά και μόνο επειδή το υφάκι σου είναι "κάπως" θα προσπαθήσω με απλές σκέψεις να σε διαφωτίσω.............

Διαπροσωπική εμπειρία είναι όταν κάνεις έρωτα με κάποιον-α άλλη.............
    Αντίθετα προσωπική εμπειρία είναι όταν ταλαιπωρείς μοναχός σου το πουλάκι σου.............

Επειδή στο αβαταρ γράφει "ρόκερ ασυμβίβαστος" κι επειδή έπαιζα κιθάρα στο κρεβάτι σε πιάνουν τα γέλια!
    γενικα, η εικονα που προσπαθεις (εξ αρχης να περασεις) μου φαινεται λιγο αστεια

Και γουστάρω ν'ακούω ροκ και να ροκεύω. Καλύτερα απ'το ν'ακούς τζαζ, γιατί τζαζεύεις :rotflmao:
    καλο

Τουλάχιστον έχω το θάρρος και δεν κρύβομαι πίσω από αβαταρ-μαϊμού. Εσύ γιατί δεν μας δείχνεις να ξέρουμε τί φάτσα έχεις; Ντρέπεσαι;
    Μα, nten exo avatar... Ειμαι της non-avatar σχολης εγω.

Ασε με μένα να μαθαίνω από προσωπικές μαρτυρίες. Δεν σε έθιξα. Ούτε σε ειρωνεύτηκα. Οταν ωριμάσεις όμως, θα μάθεις ότι στη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις. Η ζωή είναι ανταποδοτική. Δίνεις ειρωνεία, παίρνεις ειρωνεία.
    Το ξερω οτι σε ειρωνευτηκα, συνειδητα το εκανα και ξερω και συμφωνω με το "irony is the lowest form of wit" . Oπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ: ανθρωπινες αδυναμιες . Οσο για την ωριμανση μου, αστα, αφου δεν ωριμασα μεχρι τωρα, δε το βλεπω...

Και μάθε ότι η μελέτη και η γνώση δεν είναι για να πουλάς μούρη, αλλά για να αφήνεις τους εγωισμούς παράμερα, για να νοιώσεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ. [/B]
    ρε συ, ειναι πολυ απλο το θεμα, δεν χρειαζονται ολες αυτες οι σοφιστειες και εμβαθυνσεις: Θεωρω οτι ενας ανθρωπος που κολλαει την ταμπελα "ροκερ ασυμβιβαστος" ειναι καθε αλλο παρα. Κι αυτο γιατι αν ηταν πραγματικα, δεν θα χρειαζοταν την ταμπελα Τοσο απλο, εως και απλοικο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι συμφωνώ με τον conkark, αλλά απλά και μόνο επειδή το υφάκι σου είναι "κάπως" θα προσπαθήσω με απλές σκέψεις να σε διαφωτίσω.............

Διαπροσωπική εμπειρία είναι όταν κάνεις έρωτα με κάποιον-α άλλη.............
    Αντίθετα προσωπική εμπειρία είναι όταν ταλαιπωρείς μοναχός σου το πουλάκι σου.............

γενικα, η εικονα που προσπαθεις (εξ αρχης να περασεις) μου φαινεται λιγο αστεια

καλο

Μα, nten exo avatar... Ειμαι της non-avatar σχολης εγω.

Το ξερω οτι σε ειρωνευτηκα, συνειδητα το εκανα και ξερω και συμφωνω με το "irony is the lowest form of wit" . Oπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ: ανθρωπινες αδυναμιες . Οσο για την ωριμανση μου, αστα, αφου δεν ωριμασα μεχρι τωρα, δε το βλεπω...

ρε συ, ειναι πολυ απλο το θεμα, δεν χρειαζονται ολες αυτες οι σοφιστειες και εμβαθυνσεις: Θεωρω οτι ενας ανθρωπος που κολλαει την ταμπελα "ροκερ ασυμβιβαστος" ειναι καθε αλλο παρα. Κι αυτο γιατι αν ηταν πραγματικα, δεν θα χρειαζοταν την ταμπελα Τοσο απλο, εως και απλοικο.

-Kαταρχήν, δεν προσπαθώ να περάσω καμία εικόνα. Απλά δείχνω ποιός είμαι, γιατί δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Είμαι καθαρός.
    -Μέχρι προχτές είχες τουλάχιστον δύο αβαταρ. Διαρκώς αλλάζεις. Είσαι της non avatar σχολής. Από πότε; Από χτές;
    -Δεν είναι ότι δεν ωρίμασες. Απλά σου ήρθε ξαφνικός ο προβληματισμός που σου έστειλα, και σου κλώνισα τη σιγουριά: Ότι "μήπως όλα αυτά που διαβάζουμε ελοχεύουν σκοπιμότητες, εφόσον ο κάθε γράφων υπόκειται σε ανθρώπινες αδυναμίες; Μήπως τσάμπα φανατίζομαι με τη μελέτη γραπτών, εκάστου αγνώστου μου; Και τώρα τί κάνω που μου αρέσει η γνώση;"...Και τρώγοντας αυτό το πακετάκι, αποσυντονίστηκες, και άρχισες την άμυνα με ειρωνική επίθεση, χωρίς λόγο.
    -Όσο για την ταμπέλλα του "ρόκερ του ασυμβίβαστου, δεν είναι ταμπέλα, αλλά γνωστοποίηση της μουσικής και κοινωνικοπολιτικής μου ταυτότητας. Φαντάζεσαι ότι αν ήμουν σκυλάς, θα κώλωνα να γράψω "σκυλάς συμβιβασμένος"; Αν ναι, τότε σφάλλεις.

Παρόλα αυτά, εγώ σε αγαπάω ρε μπαγάσα, και δεν έχω τίποτα εναντίον σου, γιατί έχουμε συνυπάρξει σε αρκετά θρεντς, και ασχολούμαστε κι οι δύο με πνευματικά θέματα, και ψαχνόμαστε, και αμπελοφιλοσοφούμε, απ'το να χαχανίζουμε μπροστά στη τηλεοπτική μας θαλπωρή, ως αποχαυνωμένοι "in", για να ψηφίζουμε τους θύτες μας. Σε δεδομένη στιγμή όλοι μας μπορούμε να βγάλουμε ένα κατώτερο εαυτό. Σε όλα αυτά που σου γράφω, πάντα ένα "ΜΠΟΡΕΙ" τα επιστεγάζει. Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, πια. Δεν έχει τόση μεγάλη σημασία η συνταύτιση απόψεων. Σημασία έχει η λειτουργία της σκέψης, με τη διαρκή αναζήτηση και την έρευνα των γραφών(γραπτών), με στόχο να γινόμαστε μέρα με τη μέρα και λίγο καλύτεροι άνθρωποι. Γιατί; Για να βοηθήσουμε κι άλλους ανθρώπους με οποιονδήποτε τρόπο. Και πού ξες; ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει και Θεός, και κάποτε να μας πάρει κοντά του. Αν πάλι δεν υπάρχει, θα πεθάνουμε με τη συνείδησή μας καθαρή, και θα ψιθυρίζουμε τα λόγια του Άσιμου:" Για' δεν υπήρξα κατεργάρης"...

-Kαταρχήν, δεν προσπαθώ να περάσω καμία εικόνα. Απλά δείχνω ποιός είμαι, γιατί δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Είμαι καθαρός.
    -Μέχρι προχτές είχες τουλάχιστον δύο αβαταρ. Διαρκώς αλλάζεις. Είσαι της non avatar σχολής. Από πότε; Από χτές;
    -Δεν είναι ότι δεν ωρίμασες. Απλά σου ήρθε ξαφνικός ο προβληματισμός που σου έστειλα, και σου κλώνισα τη σιγουριά: Ότι "μήπως όλα αυτά που διαβάζουμε ελοχεύουν σκοπιμότητες, εφόσον ο κάθε γράφων υπόκειται σε ανθρώπινες αδυναμίες; Μήπως τσάμπα φανατίζομαι με τη μελέτη γραπτών, εκάστου αγνώστου μου; Και τώρα τί κάνω που μου αρέσει η γνώση;"...Και τρώγοντας αυτό το πακετάκι, αποσυντονίστηκες, και άρχισες την άμυνα με ειρωνική επίθεση, χωρίς λόγο.
    -Όσο για την ταμπέλλα του "ρόκερ του ασυμβίβαστου, δεν είναι ταμπέλα, αλλά γνωστοποίηση της μουσικής και κοινωνικοπολιτικής μου ταυτότητας. Φαντάζεσαι ότι αν ήμουν σκυλάς, θα κώλωνα να γράψω "σκυλάς συμβιβασμένος"; Αν ναι, τότε σφάλλεις.

Παρόλα αυτά, εγώ σε αγαπάω ρε μπαγάσα, και δεν έχω τίποτα εναντίον σου, γιατί έχουμε συνυπάρξει σε αρκετά θρεντς, και ασχολούμαστε κι οι δύο με πνευματικά θέματα, και ψαχνόμαστε, και αμπελοφιλοσοφούμε, απ'το να χαχανίζουμε μπροστά στη τηλεοπτική μας θαλπωρή, ως αποχαυνωμένοι "in", για να ψηφίζουμε τους θύτες μας. Σε δεδομένη στιγμή όλοι μας μπορούμε να βγάλουμε ένα κατώτερο εαυτό. Σε όλα αυτά που σου γράφω, πάντα ένα "ΜΠΟΡΕΙ" τα επιστεγάζει. Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα, πια. Δεν έχει τόση μεγάλη σημασία η συνταύτιση απόψεων. Σημασία έχει η λειτουργία της σκέψης, με τη διαρκή αναζήτηση και την έρευνα των γραφών(γραπτών), με στόχο να γινόμαστε μέρα με τη μέρα και λίγο καλύτεροι άνθρωποι. Γιατί; Για να βοηθήσουμε κι άλλους ανθρώπους με οποιονδήποτε τρόπο. Και πού ξες; ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχει και Θεός, και κάποτε να μας πάρει κοντά του. Αν πάλι δεν υπάρχει, θα πεθάνουμε με τη συνείδησή μας καθαρή, και θα ψιθυρίζουμε τα λόγια του Άσιμου:" Για' δεν υπήρξα
    κατεργάρης"...
    Μ αρεσει γιατι το thread πηρε μια σουρρεαλιστικη τροπη . Απλα για την ιστορια, δεν ειχα ποτε avatar και πολυ αμφιβαλλω και για την συνυπαρξη μας καθως γραφω πολυ σπανια... Μαλλον μ εχεις μπερδεψει με καποιον αλλο, δε πειραζει

που ναι κι αυτος ο zireous να προσθεσει λιγη εντροπια στο συστημα?

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2011, 18:19
  2. απωθημενα που εχετε για τον free rider
    από free rider στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 13:55
  3. Ποσοι εχετε GPS ???
    από Giannis_L στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2005, 08:48