Σίγουρα ο καθένας θα έχει τη δική του άποψη πάνω στο θέμα, χωρίς πρόθεση διαμάχης η δική μου άποψη λέει "γιατί όχι " ;
Ίσως γιατί κοιτάω πρώτα την ανθρωπιά κι ύστερα την εθνικότητα χωρίς να κρίνω και να κατηγορώ αυτούς που κάνουν το αντίθετο για συγκεκριμένες περιπτώσεις.
![]()
![]()
Δεν είπα ποτέ όχι ούτε ήμουν ποτέ αρνητικός σε οποιαδήποτε γλώσσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από KLX
Και γιατί να μήν μάθουμε Ιταλικά???![]()
το θεμα δεν ειναι τι λες εσυ (μη το παρεις προσωπικα) αλλα τι κανει η κυβερνηση
καλα σου λεει
γιατι να μη μαθαινουμε και ιταλικα και αλβανικα και ρουμανικα ?
εκτος και αν θελει να μαθουμε τη γλωσσα του εχθρου για στρατηγικους (πολεμικους-κατασκοπευτικους) λογους![]()
αν θελεις να νικησεις το εχθρο σου πρεπει να τον μαθεις-γνωρισεις
πωπω πολυ james bond βλεπω![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Μόνο ντροπή και αίσχος?
Και οργή....... και φτύσιμο θέλουν.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Που μπορώ να ξεράσω;
Ας φροντίσουν οι πισωγλέντηδες που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις να διδάσκουν σωστά τα ελληνικά, να μαθαίνουν όλοι αρχαία ελληνικά (που μόνο "αρχαία" δεν είναι) ξεκινώντας από νωρίς, να μην πετσοκόβουν κάθε χρόνο την Ιστορία μας, και μετά, ας κάνουν ότι θέλουν.
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
Copyright Infinity - All Nights Reserved. The Bastard Administrator from Hell
δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν:
- ή προκειται για ιδιοφυιες, των οποιων το σκεπτικο ειναι τοσο προχωρημενο, που δε μπορω να το κατανοησω,
- η απλα εχουν σκατα μεσα στο κεφαλι τους!
δε συνεχιζω γιατι ανεβαζω πιεση....
αει στο διαολο!
Χαλαρώστε....
παρτε βαθειά αναπνοή ξανασκεφτείτε το καλύτερα,
και επαναδιατυπώστε...
![]()
![]()
![]()
Δεν με χαλάει σαν ιδέα.
Στο κάτω κάτω μια επιπλέον γλώσσα είναι πάντα χρήσιμη.
Απλά θέλω να ξέρω αν έχει γίνει αντίστοιχη κίνηση και από πλευράς Τουρκίας.
Επίσης, με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να μάθουμε και όλες τις των γείτονων χωρών?
Μου φαίνεται ότι είναι λίγο τσαπατσούλικες λύσεις αυτές. Στο κάτω κάτω η βάση του προβλήματος δεν είναι στις σχέσεις μεταξύ του απλού κοσμάκι.
Οι διαφορές είναι ανάμεσα στις κυβερνήσεις και κυρίως την τουρκική στρατιωτική ηγεσία που έχει υπερβολική εξουσία στα χέρια της.
Με αυτούς ποιος θα επικοινωνήσει δηλαδή?
(απορώ πάντως πως δεν έχει ακουστεί κάτι τόσο καιρό)
....οι Τουρκαλες ειναι ωραιες....
αλλα....
ΟΛΕΣ ξερουν Ελληνικα.... αρα τσαμπα κοπος![]()
Μαλακίες....
Αντί να κοιτάξουν ή να αυξήσουν τις ώρες των αγγλικών (μια και είναι η διεθνής γλώσσα που τελικά θα επικρατήσει παγκοσμίως) ή να διδάξουν κινέζικα μια και θα είναι η αντίπαλη διεθνης γλώσσα των αγγλικών...
βάζουν τούρκικα..
χαμένος κόπος (καλύτερα ρώσικα, πιο πολλά λεφτά έχει εκεί)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έχε τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς κοντύτερα???![]()
Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...
καλα ας μαθουμε πρωτα ελληνικα στα σχολεια μας και μετα βλεπουμε και για ξενες γλωσσες!
- Η περισσότερο χρησιμοποιούμενη γλώσσα στο δυτικό κόσμο είναι τα Ισπανικά.
- Η πλέον κοινή γλώσσα για εμπορικούς και όχι μόνο σκοπούς είναι τα Αγγλικά.
- Παλιότερα ήταν τα Γαλλικά, οπότε και αυτά έχουν μια βαρύτητα.
- Οι περισσότεροι (αναλογικά) άνθρωποι στον κόσμο μιλούν Κινέζικα. (Και σε λίγο όσοι εισαγωγεις-εξαγωγείς θέλουν να επιβιώσουν, θα πρέπει να τα μάθουν)
- Mετά τα Κινέζικα, η δεύτερη γλώσσα στον κόσμο (αναλογικά πάντα) είναι τα Ινδικά (που έχουν και τις περισσότερες διαλέκτους).
Να ξέραμε και ποιά λογική οδήγησε το Παιδ. Ινστιτούτο να γνωμοδοτήσει για τα Τουρκικα.... καλά θα ήταν!!!
YΓ. Idi rulz!![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε