Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΟΚ !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΟΚ !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Είσαι και χιουμορίστας, Γιαννάκη ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Καλα,τοσο...τρομακτικη ειναι η μπουλντοζα και τρομαζει και τους λυκους και πεφτουνε????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν τα "πλοία" που καβαλάτε βουλιάζουν το μισό τροχό τους μέσα στην "πούδρα" του φρεσκοσκαμμένου χώματος, το πρόβλημα δεν είναι ΠΟΙΟΣ πέφτει, αλλά ΠΩΣ βγάζεις το μηχανάκι από εκεί !!!
(Thank's god που δεν είχε βρέξει ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Καλά, κορόιδευε... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Είσαι και χιουμορίστας, Γιαννάκη ???![]()
![]()
![]()
Όταν τα "πλοία" που καβαλάτε βουλιάζουν το μισό τροχό τους μέσα στην "πούδρα" του φρεσκοσκαμμένου χώματος, το πρόβλημα δεν είναι ΠΟΙΟΣ πέφτει, αλλά ΠΩΣ βγάζεις το μηχανάκι από εκεί !!!
(Thank's god που δεν είχε βρέξει ...)![]()
Τα πλοια σε δώκανε βεντζίνα και σε κουβαλάγανε αντισκηνα και εργαλεία, αλλά δεν μπειράζει έχωμε μεγάλη καρντιά και συχωράμε... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Είσαι και χιουμορίστας, Γιαννάκη ???![]()
![]()
![]()
Όταν τα "πλοία" που καβαλάτε....
Σε μενα απευθυνεστε φιλτατε????![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Και επειδή έχετε μεγάλη καρδιά (όπως και μηχανάκι..) πρέπει να πω ότι περνούσατε "αέρα" ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Τα πλοια σε δώκανε βεντζίνα και σε κουβαλάγανε αντισκηνα και εργαλεία, αλλά δεν μπειράζει έχωμε μεγάλη καρντιά και συχωράμε... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
(κάτι σαν ανάλαφρα ξωτικά του δάσους, ένα πράγμα...)![]()
Προφανώς φίλτατε ..!!!![]()
Εκτός αν νομίζεις ότι το DR-Z (ειδικά το "S"...) δεν θεωρείται "πλοίο" ...!!!:rotflmao:
![]()
Όλο σκέρτσο κι όλο χάρη... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Παρεπιπτόντως... Κανα DVD με φωτό θα παίξει;
Είσασταν όλοι μια υπέροχη παρέα που ο καθένας έβαλε την πείρα και τη γνώση του ώστε να πάνε όλα καλά!!!
Τρείς μέρες έκατσα μαζί σας και πέρασα υπέροχα ....(αν ήμουν και με μηχανάκι θα ήταν ακόμη καλυτερα).
Να είστε πάντα καλά και να κάνετε περισσότερες εκδρομές τέτοιου είδους.!
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Μετα το Vstrom το DRZ ειναι....φτερο.Δεν διαφωνω οτι δεν ειναι και το πλεον καθαροαιμο αλλα το Ε δεν βγαζει δυστυχως αριθμο και θελω να χρησιμοποιω καθημερινα το μηχανακι μου(μια και ειναι το μονο μεταφορικο μεσο μου).Αντε κανονιστε τπτ εποικοδομητικο να παμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εκτός αν νομίζεις ότι το DR-Z (ειδικά το "S"...) δεν θεωρείται "πλοίο" ...!!!:rotflmao:
![]()
Καλα αυτο το κουφο να τρεχουμε στο Ιμπριωτικο πως σου κατεβηκε?Τοσα ωραια βουνα εχουμε,να τρεχουμε στα ξερα της Κρητης?
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
τι να πουμε κ μεις ρε πουστη μου.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και επειδή έχετε μεγάλη καρδιά (όπως και μηχανάκι..) πρέπει να πω ότι περνούσατε "αέρα" ???
Δεν φταιει κανενας αλλος, παρα μονο εγω, που σκηνοθετησα (με την Ειρηνη) μια αναλαφρη κι ολο ΧΑΡΗ τουμπα, ωστε να 'χουμε και καμμια φωτο δρασης ...![]()
Σαν πεταλουδιτσα πεταξα ο φουστης ...![]()
:rotflmao:
![]()
Παρακατω η συνεχεια ...![]()
Θαυμαστε με τι χαρη ειναι ξαπλωμενη η Αφρικα πανω στο ποδι μου ...![]()
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Παρεπιπτόντως... Κανα DVD με φωτό θα παίξει;
Την Πεμπτη το βραδυ συγκεντρωθηκε το υλικο.
Ο μονος που μενει ειναι ο ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ Αδαμαντιος, που (δεν μου ειπε, αλλα φανταζομαι οτι ΔΕΝ θα αρνηθει με ΤΙΠΟΤΑ) θα φερει το δικο του CD στο Δελεαρ ΣΗΜΕΡΑ !!!
![]()
Οποτε απο αυριο αρχιζει η αναπαραγωγη και διανομη (αποστολη για τους απομακρους) ... :wacko:
Σε περιπτωση καθυστερησης ...![]()
Ξερετε (πλεον) ποιον θα βαρατε!![]()