Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 73

Θέμα: ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..

Θα εχουμε λιγο ανταγωνισμο φετος η θα περιμενετε τα εκτος μας στο τσου-λου για να σκασει το χειλακι σας !!

Θελατε και σουπερ λιγκα...

xalia maura i panatha akoma.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Θα εχουμε λιγο ανταγωνισμο φετος η θα περιμενετε τα εκτος μας στο τσου-λου για να σκασει το χειλακι σας !!
    ΜΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.....
    ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    xalia maura i panatha akoma.......
    το πρώτο ημίχρονο είδα και η ομάδα ήταν χάλια... οι αποστάσεις μεταξύ των γραμμών ήταν τεράστιες....κανένα σχέδιο παιχνιδιού πάλι με μακρινές μπαλιές έπαιζαν και ο κακόμοιρος ο Σαλπγγίδης προσπαθούσε να κατεβάσει την μπάλα ανάμεσα στα ντερέκια της Ξανθης..
    άραγε τι κάνει στις προπονήσεις αυτός ο ψαράς???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Re: Re: ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ΜΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ...ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.....
    ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ....

Πλακα εχεις τελικα !!!!

Re: Re: Re: ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..

Πλακα εχεις τελικα !!!!

με ξενέρωσες περίμενα πιο αναλυτική απάντηση να ανάψει η αντιπαράθεση αλλά ξενέρωσα....
    :ZZZ: :ZZZ:
    πρόβλεψη αποτελέσματατος με Βαλένθια?
    εγώ λέω 1-3....γιατί δεν εχουν καλή προιστορία στην Ελλάδα
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Re: Re: Re: Re: ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..

με ξενέρωσες περίμενα πιο αναλυτική απάντηση να ανάψει η αντιπαράθεση αλλά ξενέρωσα....
    :ZZZ: :ZZZ:
    πρόβλεψη αποτελέσματατος με Βαλένθια?
    εγώ λέω 1-3....γιατί δεν εχουν καλή προιστορία στην Ελλάδα

Στο εχω ξαναπει !!! Δεν το θεωρω εδω μεσα αθλητικο φλορουμ για να κανω κατεβατα αναλυσεων!! Πλακα μονο κανω !!!

Παρολα αυτα , αν σου αρεσουν η προιστοριες, κοιτα ποια ομαδα εχει την δευτερη καλλυτερη εδρα στο τσου-λου ( πρωτη μεχρι προπερσυ ) και θα καταλαβεις πολλα!!!

Re: Re: Re: Re: Re: ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..

Παρολα αυτα , αν σου αρεσουν η προιστοριες, κοιτα ποια ομαδα εχει την δευτερη καλλυτερη εδρα στο τσου-λου ( πρωτη μεχρι προπερσυ ) και θα καταλαβεις πολλα!!!
    δεν ξέρω που να το επιβεβαιώσω αυτό αλλά δεν σημαίνει τίποτα γιατί πρέπει να συγκρίνεις όμοια πράγματα...δεν μπορείς να συγκρίνεις τα αποτελέσματα εντός έδρας μιας ομάδας που φτάνει τελικό με μια ομάδα που πάιζει 3 μονο αγώνες...
    για παράδειγμα αν κερδίσει μεσα έξω 4 αγώνες η Μπαρτσελόνα στους ομίλους δεν ειναί περίεργο να αδιαφορήσει για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα....
    καταλαβαίνεις ότι άλλο να διατηρείς την έδρα σου στον όμιλο κ άλλο για ένα ολόκληρο CL όπως άλλες ευρωπαϊκές ομάδες....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..

δεν ξέρω που να το επιβεβαιώσω αυτό αλλά δεν σημαίνει τίποτα γιατί πρέπει να συγκρίνεις όμοια πράγματα...δεν μπορείς να συγκρίνεις τα αποτελέσματα εντός έδρας μιας ομάδας που φτάνει τελικό με μια ομάδα που πάιζει 3 μονο αγώνες...
    για παράδειγμα αν κερδίσει μεσα έξω 4 αγώνες η Μπαρτσελόνα στους ομίλους δεν ειναί περίεργο να αδιαφορήσει για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα....
    καταλαβαίνεις ότι άλλο να διατηρείς την έδρα σου στον όμιλο κ άλλο για ένα ολόκληρο CL όπως άλλες ευρωπαϊκές ομάδες....
    Δεν θυμαμαι ποτε καμμια ομαδα να αδιαφορησε για νικη στο τσου-λου !!!

Ειναι πολλα τα λεφτα βλεπεις στην περιπτωση νικης της καθε ομαδας σε αυτη την διοργανοση , ανεξαρτητα αν εχει περασει η οχι !!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..

Δεν θυμαμαι ποτε καμμια ομαδα να αδιαφορησε για νικη στο τσου-λου !!!

Ειναι πολλα τα λεφτα βλεπεις στην περιπτωση νικης της καθε ομαδας σε αυτη την διοργανοση , ανεξαρτητα αν εχει περασει η οχι !!!

έχω πολλά παραδείγματα...ένα απλό είναι το χ του Παναθηναϊικού με τη Ρεάλ στη Λεωφόρο όταν ο Παναθηναϊκός πήγε στους 8....2001 μου φαίνεται....αν κοιτάξεις στην ιστορία των ομίλων θα δεις πολλά τέτοια....επίσης ήθελα να σοθ πω ότι πχ στην επόμενη φάση είναι πολύ δυσκολότερο να διαφυλάξει μια ομάδα το αήττητο της έδρας όταν πέζεις με μεγάλους αντίπαλους ...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..

Θελατε και σουπερ λιγκα...

Εγω εχω να δηλωσω οτι το πραγματικα εχω μεινει εκθαμβος με τους αυτοματισμους , την τεχνικη και το ποδοσφαιρικο (ε)πιπεδο
    του γαυρου.....ολο τα ποδοσφαιρικο αμαγαλμα μετουσιωθηκε στο πρωτο γκολ με τον ΠΑΟΚ .... πραγματικο high-light.....να ρωτησω κατι αλλο? στο snooker τα πατε τοσο καλα οσο και στο Γαλλικο?

Ημαρτον κυριε...ξαναχρηστικατε πρωταθλητες απο την τριτη αγωνιστικη...

Εμεις οντως χαλια μαυρα....μαλλον τα Χριστουγεννα ο Μπακε θα τα γιορτασει στην χωρα του ...κατω του μετριου η αποδοση , ασυνδετοι σε ολες τις γραμμες και αλλα λογια να αγαπιομαστε γενικως....αντε να δουμε ποσο καιρο θα δινουμε ''πιστωση'' στους διαφορους αχρηστους , αλλα κυριως στην αχρηστη διοικηση...

el_hymador
    Ημαρτον κυριε...ξαναχρηστικατε πρωταθλητες απο την τριτη αγωνιστικη...
    Βιαστικα λες ε ???

Περυσι τον ιδιο τιτλο τον ειχα βαλει κατα δεκεμβρη μερια...

Δεν πειραζει εχω εμπιστοσυνη !!!

Οχι σε μας ...

ΣΕ ΕΣΑΣ !!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Βιάζεστε...βιάζεστε...

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα ρε παιδιά... ακόμα και εμείς (ΑΕΚ) που είμαστε νομίζω 6 βαθμούς πίσω, θεωρητικά είμαστε μέσα στο παιχνίδι , αρκεί να βελτιωθεί η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας..

Γιατί μην μου πεί κανείς οτι σε 30+ αγωνιστικές, δεν θα κάνει ο πρωτοπόρος 2-3 γκέλες... ακόμα και απο δικά του λάθη ή κούραση.

Σαφώς , όπως είχα πεί , ο γαύρος πλέον είναι πολύ καλός για το Ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι όπως παίζουμε όλοι. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα...

Σε καλύτερο πρωτάθλημα , η Chelsea πήγαινε τραίνο , αλλά ήρθε η Μάντσεστερ και της το πήρε....

Μπορεί τα μεγέθη να μην είναι συγκρίσιμα , αλλά οι καταστάσεις είναι.

Μην βιάζεστε λοιπόν και μην προτρέχετε σε συμπεράσματα. Όσο για το CH.L εκεί είναι πιο βατά τα πράγματα... απο τον Νοέμβρη , είπαμε έχω παραγγείλει ενα "τρίχρωμο" καναπέ, να καθόμαστε παρέα να βλέπουμε τους υπόλοιπους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

- 5 Ανοιξτε κανενα ποστακι ακομα !!! :rotflmao: :rotflmao:

ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ !!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	newego_large_t_881_308534__type11252.jpg 
Προβολές:	779 
Μέγεθος:	19,1 KB 
ID:	71637

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Eιπαμε....
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Α,το παιδι μιλησε!Ο τιτανομεγιστοτεραστιος Σαββας Θεοδωριδης(υποδειγμα γενναιου γαβρου,παντα οταν κερδιζει μιλαει ο λεβεντης!) ειναι παρων!Το...παιδι μιλησε
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΨΙΤ.. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ !
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 156
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 23:03
  2. Ε!!!!!! Εσείς οι Ευρωπαίοι.....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 14:29
  3. Εσείς οι μηχανόβιοι
    από THEOD στο forum Off topic