βλ. απαντηση προς sniperΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Περισσότερα στοιχεία από ένα απλό "ναι" θα βοηθούσαν.
βλ. απαντηση προς sniperΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Περισσότερα στοιχεία από ένα απλό "ναι" θα βοηθούσαν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Ο Hornet είναι χέστης και έχει πάρει μηχανάκι με ABS γιατί ακόμα δεν έχει μάθει να φρενάρει...![]()
Ο Θάνος ήταν που ήταν κουλός, τώρα που έγινε μπαμπάς θα χάσει ακόμα μερικά δεύτερα στον γύρο - τσάμπα πάει το ss![]()
O Oldman γράφει συνεχώς αναπόδεικτες τεχνικές παπαριές με ύφος πυρηνικού επιστήμονα της NASA...![]()
O Julius από την πολύ παντόφλα που τρώει έχει χαζέψει και ανεβαίνει πια σε μηχανή 2 (δύο) φορές τον μήνα, με μέγιστο επιτρεπτόμενο χρόνο οδήγησης τα 30 λεπτά ανα βόλτα…
O Crs-k καβαλάει την αρχαιολογία του και περιδιαβαίνει την Ελλάδα σε ρυθμούς σχολικού λεωφορείου….Μετά το περιγράφει ως εντουράδα….
Για όλα τα παραπάνω δεν έχω διαθέτω καμμία απόδειξη, και τα γράφω ανώνυμα….![]()
![]()
![]()
ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ή ΟΧΙ ???![]()
Αν ναι...περιμένω τις αντίστοιχες μηνύσεις…..
![]()
![]()
![]()
ζηλευεις ρεεεεεε επειδη το πατινι σου εχει φρενο ...κοντρα πισω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Να συμπληρώσω ότι εκείνο το περιστατικό ήταν τουλάχιστον αφελές γιατί ο ιδιοκτήτης ζητούσε από την YMC τα ρέστα για μεταχειρισμένο μηχανάκι που αγόρασε από τρίτο (έμπορο που και ν ήταν στο δίκτυο της Υamaha , πάλι δε θα είχε καμμία ευθύνη) το οποίο ήταν μεγάλης ηλικίας και με άγνωστο ιστορικό.
το ελληνικο μαγαζι το trx δεν το πηρε απο απλο ιδωτη αλλα απο την αντιστοιχη μοτοδυναμικη της γερμανιας με την αντιστοιχη εγγυηση της επισημης λοιπον αντιπροσωπειας
η αντιστοιχη μοτοδυναμικη της γερμανιας εδωσε το εγγραφο που λεει οτι ενα yamaha ειναι κανονικο να καιει μεχρι 1 λιτρο λαδι στα 1000χιλιομετρα(που βολεψε και το ελληνικο μαγαζι)
και απο την YMC απλως ηθελα να ξερω αν συμμεριζεται την γνωμη των ανθρωπων που δουλευουν γι αυτην και το καλο της επιχειρησης, η ο καθενας λεει οτι θελει...
αν εσυ αυριο πας κι αγορασεις μηχανη ,μεταχειρισμενη απο επισημη αντιπροσωπεια (διαλεξε εσυ μοντελο και αντιπροσωπεια) και σου καιει 1 λιτρο σε 1000,θα σου ειναι ολα μια χαρα?
μονο η μοτοδυναμικη απαντησε το αυτονοητο,φυσικα μονο ΓΙΑ ΜΕΝΑ τον αφελη ,ενω οι υπολοιποι ειστε ενταξει με 1λιτρο στα 1000 χιλιομετρα.και η απαντηση αυτη δενειναι αντιπαραθεση αλλα νομιζω οτι χανουμε και το αυτονοητο ....
Δε μου κάνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
βλ. απαντηση προς sniper
Δε μου αρέσει η "εν κρυπτώ" τεκμηρίωση. Αν έχεις κάτι valid απο νομικής πλευράς, ρίχτο (θα βοηθούσε αν ήσουν εσύ δικηγόρος)
Σίγουρα δεν βοηθάνε τα "μου είπε μια φίλη μου νομικός οτι..." κλπ κλπ
Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Χωρίς ειλικρινά ΚΑΜΜΙΑ διαθεση αντιπαράθεσης ή ειρωνείας μάλλον θα αστειεύεσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Υπήρξε περίπτωση, που επικοινώνησαν μαζί μας, και απειλούσαν με μηνύσεις κάποιοι που είναι σοβαροί στον χώρο της μοτοσυκλέτας.... Δεν θα πω λεπτομέρειες αλλά το θέμα είναι λεπτό.
Κατ'αρχάς, οι σοβαροί στο χώρο της μοτό είναι ελάχιστοι.. Εάν υποθέσουμε ότι ήταν, δεν βλέπω γιατί να μην τους παρέπεμπτες στον καταγγέλοντα και απο εκεί και πέρα ας έβγαζαν άκρη. Ειλικρινά δεν βλέπω που υπάρχει ευθύνη του forum το οποίο πρέπει να προασπίζει την ελευθερία διακίνησης ιδεών και πληροφοριών.
Την παραπάνω στάση την βλέπω ως χειραφέτηση και οι μόνοι λόγοι που μπορώ να την δικαιολογήσω είναι:
a) ότι ήδη οι aministrators και moderators επιβαρύνονται με τη συντήρηση και την καλή λειτουργία του forum (μία δουλειά που οι υπόλοιποι σχεδόν μόνιμα την παραβλέπουμε) και προφανώς δεν θέλουν να βάλουν και κάποιο άλλο μπελά στο κεφάλι τους.
και
β) ότι πολλοί από εμάς που γράφουμε, δεν έχουμε το ίδιο επίπεδο μηχανολογικής αντίληψης και γνώσεων και πάρα πολλές φορές καταλήγουμε σε αυθαίρετα συμπεράσματα
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Χωρίς ειλικρινά ΚΑΜΜΙΑ διαθεση αντιπαράθεσης ή ειρωνείας μάλλον θα αστειεύεσαι.
Κατ'αρχάς, οι σοβαροί στο χώρο της μοτό είναι ελάχιστοι.. Εάν υποθέσουμε ότι ήταν, δεν βλέπω γιατί να μην τους παρέπεμπτες στον καταγγέλοντα και απο εκεί και πέρα ας έβγαζαν άκρη. Ειλικρινά δεν βλέπω που υπάρχει ευθύνη του forum το οποίο πρέπει να προασπίζει την ελευθερία διακίνησης ιδεών και πληροφοριών.
Την παραπάνω στάση την βλέπω ως χειραφέτηση και οι μόνοι λόγοι που μπορώ να την δικαιολογήσω είναι:
a) ότι ήδη οι aministrators και moderators επιβαρύνονται με τη συντήρηση και την καλή λειτουργία του forum (μία δουλειά που οι υπόλοιποι σχεδόν μόνιμα την παραβλέπουμε) και προφανώς δεν θέλουν να βάλουν και κάποιο άλλο μπελά στο κεφάλι τους.
και
β) ότι πολλοί από εμάς που γράφουμε, δεν έχουμε το ίδιο επίπεδο μηχανολογικής αντίληψης και γνώσεων και πάρα πολλές φορές καταλήγουμε σε αυθαίρετα συμπεράσματα
Αν δεν είναι σοβαροί τότε γιατί ψάχνουμε να βρούμε τον σοβαρό;
Τότε ας ανοίγουμε ποστ του στυλ "Παίζω τζόκερ - βρήκα συνεργείο"
Και σίγουρα δεν είναι έτσι τα πράγματα....
Για το (α) και (β) με κάλυψες.... Ειλικρινά έχω κουραστεί πάντως να δικαιολογώ τα αυτονόητα.... ΕΛΕΟΣ κύριοι και κυρίες...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Κυρίες και κύριοι ρε χαμένεΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
κύριοι και κυρίες...
Θάνος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Κυρίες και κύριοι ρε χαμένε
Ισότητα δεν θέλανε;
Ας περιμένουν στην ουρά τώρα....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
μπορεις ν απαντησεις κατι που να δειξει οτι δεν παιζεις το παιχνιδι των εντυπωσεων?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δε μου κάνει...
Δε μου αρέσει η "εν κρυπτώ" τεκμηρίωση. Αν έχεις κάτι valid απο νομικής πλευράς, ρίχτο (θα βοηθούσε αν ήσουν εσύ δικηγόρος)
Σίγουρα δεν βοηθάνε τα "μου είπε μια φίλη μου νομικός οτι..." κλπ κλπ
Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί...
![]()
άντε να το ξαναπώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
μπορεις ν απαντησεις κατι που να δειξει οτι δεν παιζεις το παιχνιδι των εντυπωσεων?
![]()
![]()
![]()
Μπορείς να τεκμηριώσεις ΝΟΜΙΚΑ όσα έγραψες σε παρακαλώ;
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ουφ...
Βαρέθηκα...
Ομφαλοσκοπούμε και ουσία μηδέν.
Κύριοι (και κυρίες)
ΟΠΟΙΟΣ έχει κάτι ουσιώδες, και τεκμηριωμένο να πει που θα μπορέσει να βοηθήσει την κατάσταση και να βρούμε μια άκρη για το καλό όλων μας, ΚΑΛΩΣ.
Ειδάλως σας παρακαλώ να απέχετε.
Μισές κουβέντες "μου είπαν", "ξέρω", "δε θέλω να γράψω εδώ" και άλλα τέτοια δεν προάγουν τη συζήτηση.
ΕΑΝ θέλετε να βοηθήσετε, by all means contribute. Αλλά στέρεες απόψεις που να αποδεικνύονται. Αλλιώς χάνουμε το χρόνο μας.
Cpt. Haddock
και για την αντιγραφή
Ηλίας Σταμάτης
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κανείς δεν είναι εντάξει με 1 lt/1000km.Αρχικά δημιουργήθηκε από genesis1955
το ελληνικο μαγαζι το trx δεν το πηρε απο απλο ιδωτη αλλα απο την αντιστοιχη μοτοδυναμικη της γερμανιας με την αντιστοιχη εγγυηση της επισημης λοιπον αντιπροσωπειας
η αντιστοιχη μοτοδυναμικη της γερμανιας εδωσε το εγγραφο που λεει οτι ενα yamaha ειναι κανονικο να καιει μεχρι 1 λιτρο λαδι στα 1000χιλιομετρα(που βολεψε και το ελληνικο μαγαζι)
και απο την YMC απλως ηθελα να ξερω αν συμμεριζεται την γνωμη των ανθρωπων που δουλευουν γι αυτην και το καλο της επιχειρησης, η ο καθενας λεει οτι θελει...
αν εσυ αυριο πας κι αγορασεις μηχανη ,μεταχειρισμενη απο επισημη αντιπροσωπεια (διαλεξε εσυ μοντελο και αντιπροσωπεια) και σου καιει 1 λιτρο σε 1000,θα σου ειναι ολα μια χαρα?
μονο η μοτοδυναμικη απαντησε το αυτονοητο,φυσικα μονο ΓΙΑ ΜΕΝΑ τον αφελη ,ενω οι υπολοιποι ειστε ενταξει με 1λιτρο στα 1000 χιλιομετρα.και η απαντηση αυτη δενειναι αντιπαραθεση αλλα νομιζω οτι χανουμε και το αυτονοητο ....
To αφελές -κατά τη γνώμη μου και βάση των επαγγελματικών μου εμπειριών- είναι ότι ζητάς να σου καλύψει την -όποια- εγγύηση σε μτχ μοτό ένας ανεξάρτητος εισαγωγέας.
Κανονικά θα έπρεπε ο εισαγωγέας της μηχανής να απευθυνθεί στον προμηθευτή του (Yamaha Γερμανίας) και να απαιτήσει -για λογαριασμό σου- την αποκατάσταση της βλάβης. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχουν πάγιες διαδικασίες πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω και σε αυτό το σημείο μπορεί κάποιος να σου καταλογίσει ότι ήσουν παραπάνω από ότι έπρεπε καλόπιστος (που πιθανόν όλοι μας να είμαστε μπροστά στο καινούργιο μας 'παιχνιδάκι').
Φιλικά πάντα και εύχομαι να έχεις το καλύτερο δυνατό τέλος με αυτήν την ιστορία.
Sorry από τους mods για την παρένθεση.
![]()
You BETA believe...
Προφανως δεν μπορεις να καταλαβεις κατι βασικο. Δεν ειναι δικο σου θεμα για να το λυσεις.
Καποιοι απο τους admins ή/και τους moderators, μπορουν να ρωτησουν το νομικο τμημα του ISP που φιλοξενει το www.moto.gr. Απλο δεν ειναι?
Νομιζω οτι ειναι και το πλεον oυσιωδες. Ασε που υποψιαζομαι οτι αυτη η (πραγματικα ουσιαστικη) κινηση μπορει και να χει γινει ηδη
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ουφ...
Βαρέθηκα...
Ομφαλοσκοπούμε και ουσία μηδέν.
Κύριοι (και κυρίες)
ΟΠΟΙΟΣ έχει κάτι ουσιώδες, και τεκμηριωμένο να πει που θα μπορέσει να βοηθήσει την κατάσταση και να βρούμε μια άκρη για το καλό όλων μας, ΚΑΛΩΣ.
Ειδάλως σας παρακαλώ να απέχετε.
Μισές κουβέντες "μου είπαν", "ξέρω", "δε θέλω να γράψω εδώ" και άλλα τέτοια δεν προάγουν τη συζήτηση.
ΕΑΝ θέλετε να βοηθήσετε, by all means contribute. Αλλά στέρεες απόψεις που να αποδεικνύονται. Αλλιώς χάνουμε το χρόνο μας.
Cpt. Haddock
και για την αντιγραφή
Ηλίας Σταμάτης
![]()
συγνώμη αλλά αυτό που λες δεν στέκει...Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
Καποιοι απο τους admins ή/και τους moderators, μπορουν να ρωτησουν το νομικο τμημα του ISP που φιλοξενει το www.moto.gr.
δεν έχει καμιά δουλεια ο ISP με τα περιεχόμενα των σελίδων στον χώρο που νοικιάζει σε κάποιον....
ποσώ δε μάλλον, να παρέχει και νομικές συμβουλές...
και αυτά που ειπώθηκαν περί επικοινωνίας και απειλών από επαγγελματίες του χώρου προς τη διαχείριση (SOS τους ιδιοκτήτες όχι τους admin) του site έιναι τουλάχιστον φαιδρό που προξένησαν άγχος και αναμπουμπούλα...
δεν μπορούν να κάνουν τίποτα... τελεία και παύλα...
το θέμα είναι πως διαχειριζόμαστε/κρίνουμε/επαληθεύουμε/διασταυρώνουμε εμείς οι ίδιοι τις πληροφορίες που εκφράζονται από τους συμφορουμίτες....
έχουμε αρχίσει και ξεφεύγουμε από τη συζήτηση...
από τόσους βενζινάδες που βρίζουμε και κατηγορούμε για (τουλάχιστον) κλεψιά, τι πρέπει να περιμένουμε δηλαδή?
και στην τελική τα περισσότερα έξοδα μιας μοτό που κάνει χλμ. είναι το καύσιμο... όχι τα τακάκια...
απλά στα συνεργεία (σε τράκο ή σε service) τα δίνουμε μαζεμένα...
και εγώ δεν είμαι νομικός αλλά που είναι το πρόβλημα να έχω συζητήσει με την δικηγόρο μου για το θέμα και μου έχει απαντήσει υπεύθυνα (και επώνυμα ως προς εμένα) για αυτά που έγραψα πολύ πιο πάνω... πρέπει να είμαι δικηγόρος για να συμβάλω στη συζήτηση περί νομικής ευθύνης του site?
Και μας ρωτούσε ο τοξοβόλος στα Λουτρά το επίθετό σου και δεν το ξέραμε, γμτ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Cpt. Haddock
και για την αντιγραφή
Ηλίας Σταμάτης![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...