Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τωρα, εσυ θελεις σοβαρη ή αστεια απαντηση?![]()
εγω θα ηθελα να ακουσω και τις δυο
γιατι πιστευω πως η σοβαρη θα εχει περισοτερο γελιο απο την αστεια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι πιστευω πως η σοβαρη θα εχει περισοτερο γελιο απο την αστεια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
για των προεδρο το ποιο καλο πακετο ( επλιζω να μην το σβησουν παλι ):
photo deleted by bartlal
ρε Γρηγόρη στείλεις με μειλ και θα το προωθήσω εγώ στο κοινό
ωπα! μιλησε και ο αστειατορας! για πες? τι αλλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
γιατι πιστευω πως η σοβαρη θα εχει περισοτερο γελιο απο την αστεια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
(...αυτο το παιδι ολα αστεια τα βλεπει, και στην αναγκη τα δημιουργει για να γελαει....)![]()
ωπα! μιλησε και ο αστειατορας! για πες? τι αλλα?![]()
![]()
![]()
(...αυτο το παιδι ολα αστεια τα βλεπει, και στην αναγκη τα δημιουργει για να γελαει....)![]()
Όχι πάντα ρε
Είναι τα ερεθίσματα που παίρνεις από τους γύρο σου οπότε πράττεις αναλόγως
Αλλά τώρα έχεις δίκιο πρέπει να κρατήσουμε το επίπεδο υψηλό
![]()
![]()
το να διαγραφης τα μηνυματα χωρις λογο δεν σε κανουν διαχειριστη αλλα ΣΑΔΙΣΤΗ και να αναδεικνύουν παιδικα τραυματα.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
το να διαγραφης τα μηνυματα χωρις λογο δεν σε κανουν διαχειριστη αλλα ΣΑΔΙΣΤΗ και να αναδεικνύουν παιδικα τραυματα.
![]()
1) ο λογος υπαρχει και ειναι και sticky απο τον admin...![]()
2) δοξα τω διαολω, δεν ειχα τετοια (παιδικα) τραυματα. ναι, σαδιστης μπορει να ειμαι (και ας μην πεταχτει ο alx84 γιατι θα λεει ψεματα. ) , αλλα οχι τετοιου ειδους σαδιστης.
τελος, υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα: ο διαχειριστης, ειναι ενα περιεργος χρηστης: ΚΑΙ σαδιστης ΚΑΙ μαζοχας... πιστεψε με, υπαρχουν φορες που δεν θελεις να εισαι, οταν δεν υπαρχει κατανοηση!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Αλλά τώρα έχεις δίκιο πρέπει να κρατήσουμε το επίπεδο υψηλό
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
Εγω να πω οτι ο μπαρτλαλ τη βρισκει με το να διαγραφει μηνυματα με τσοντοπεριεχομενο, μιας και αυτοματα περιοριζει το ποιος ερχεται σε επαφη με το περιεχομενο αυτο.. Ετσι αισθανεται ανικητος και συνεχιζει τα σχεδια του για τη κατακτηση του κοσμου ολου
![]()
:hypnotize
το να βαλεις ενα αυτοκινητο η μια μηχανη με μια γυναικα με μαγιο σε καμια περιπτωση δεν ειναι ( ΤΣΟΝΤΟΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ) ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. (ΙΣΩΣ):a5:
σιγουρα, ΔΕΝ διαβασες το link που επισυναψα ανωθεν.Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
το να βαλεις ενα αυτοκινητο η μια μηχανη με μια γυναικα με μαγιο σε καμια περιπτωση δεν ειναι ( ΤΣΟΝΤΟΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ) ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. (ΙΣΩΣ):a5:
αν θελεις φωτο με ΜΟΤΟ, ναι, εισαι στο σωστο μερος. + _
τωρα, ελπιζω να καταλαβαινεις οτι η γραμμη που διαχωριζει την τσοντα (light or not) απο την πρεπουσα φωτο, μεταξυ 1 μαγιω πανω σε τουτου ή μοτο, ειναι αρκετες φορες τοσο λεπτη, οσο και το κορδονι απο 1 string...
οσο για το Αγιο Ορος, δεν σε εβρισα!![]()
:a41:
from me...