Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Έπεσα...

Παλαιό μέλος

Έπεσα...

Κάποτε πίστευα οτι απλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και δεν θα πέσεις ποτέ. Έτσι είχα καταφερει να κάνω 40.000 χιλιόμετρα σε πόλη σε επαρχεία και σε εθνική χωρίς να πάθω το παραμικρό. Όλες τις στραβές που μου είχαν τύχει στο δρόμο τις είχα αποφύγει με επιτυχία. Τόσο πολύ που αναρωτιώμουν γιατί πεφτουν. Σήμερα ήρθε η στιγμή να καταλάβω πόσο εύκολο είναι να πέσεις.
    Στην νέα σμύρνη στην ευξήνου πόντου για όσους ξέρουν και σε ένα κατηφορικό σημείο έγινε το κακό. Πρέπει να πήγαινα με 30 και καθός πλησίαζα σε μια γυναίκα αυτή με κοίταξε προς το μέρος μου και αποφάσισε να περάσει τον δρόμο. Εγώ όμως είδα οτι είχα ταχύτητα εμβολισμού με αυτήν την κυρία. Ενστικτοδώς πάτησα το φρένο και τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Δεν κατάλαβα και πάρα πολλά. Αυτό που ξέρω είναι οτι μπλόκαρε το μπροστά και βρέθηκα να σέρνομαι για ενα με δυο μέτρα στην άσφαλτο. Ευτυχώς εγώ δεν έπαθα τίποτα το σπουδαίο. Μόνοι το κρέας στον γοφό πονάει λίγο. Η μηχανή μου όμως... έσπασε το καπάκι του στρόφαλου πρέπει να ράγισε το καπάκι που είναι ι καμπάνα, ο μασπιες του φρένου, ενα βαθουλοματάκι στο ντεπόζιτο με κάτι γρατζουνιές και πολλές γραντζουνιές στην μάσκα μπροστά... με λίγα λόγια αυτόν τον μήνα θα δουλεύω για αυτην την ημέρα... περιττό να πώ οτι ο δρόμος ήταν καθρέφτης και οτι δεν κατάφερα να επιβραδύνω καθόλου... απλά πάτησα το φρένο και έπεσα... δεν πρόλαβα καν να το αφήσω. Τουλάχιστον έγω δεν έπαθα τίποτα και ούτε και η κυρία που προσπάθησα να αποφύγω

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    TOTA - ασφαλεια και αντε γεια.

αφου εισαι καλα... μην το σκεφτεσε καν.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    περαστικα ρε! δεν ειναι τοσο ασχημα οσο νομιζεις... αφου εισαι καλα!

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Η... κυρια τι εκανε;;
    Εφυγε.. "κυρια";;
    Περαστικα!
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    περαστικά σου

πότε θα τιμωρηθεί πεζός για ατύχημα που προκάλεσε άραγε;

shit happens!!!

Μην στεναχωριέσαι!

Περαστικά και πρώτη και τελευταία σου φορά εύχομαι!!!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Παλαιό μέλος
    eyxaristo re pedes... i kiria me rotise an einai kala tis zitisa to tilefono tis kai to onoma tis moy to edose kai meta apo ligo efige... rotisa asfalistiki kai moy eipan oti den yparxei periptosi na apozimiotho stin periptosi moy.

Πρεπει να υπαρχει επαφη 2 οχηματων για να αποζημιωθεις(αυτη ηταν πεζη ή με οχημα??)....Βεβαια αμα την πεισεις για καποια πραγματα ολα γινονται.Για παραδειγμα οτι σε ακουμπησε λιγο...Ευξηνου Ποντου αν και απο Μαρουσι την ξερω γιατι ειναι ο μηχανικος μου εκει και ξερω τι &*^##$δρομος ειναι

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki

Re: Έπεσα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
    Κάποτε πίστευα οτι απλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και δεν θα πέσεις ποτέ. Σήμερα ήρθε η στιγμή να καταλάβω πόσο εύκολο είναι να πέσεις. Δεν κατάλαβα και πάρα πολλά. Aυτόν τον μήνα θα δουλεύω για αυτην την ημέρα.

Απο το κείμενό σου κρατάω αυτά που πρέπει να τα θυμόμαστε όλοι σε κάθε μας πτώση, που είναι μικρή, γιατί η δικιά σου είναι μικρή βάση του τι έπαθες εσύ, αλλά μεγάλη βάση του τι έπαιθε η μηχανή. Η τελευταία πρόταση δείχνει την πικρία που αφήνει μια πτώση χωρίς επιπτώσεις υγείας. Δεν είναι κακό να γινόμαστε απαιτητικοί. Καλά κάνουμε. απλά να ξέρουμε πως φτάσαμε σε αυτό...

Κουράγιο αρχηγέ. μα κάρι να κλείσουν γρήγορα οι πληγές σε σώμα και τσέπη...
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Όπως πολύ σωστά επισήμανες είχες ταχύτητα εμβολισμού... ΓΙΑΤΙ δεν την εμβολισες;

Τότε υπήρχε μια μικρή περίπτωση να αποζημειωθείς. Τώρα άστα Χαράλαμπε....

Επιπλέον, μήπως εκεί που έγινε η "ξάπλα" υπήρχε καμιά διάβαση πεζών; Γιατί τότε καλύτερα που δεν την εμβόλισες. Υπήρχε διαγράμμιση έστω και σβησμένη; Υπήρχε η κλασσική "αόρατη" για τους περισσότερους έλληνες οδηγούς μπλε πινακίδα με το ανθρωπάκι που περνάει;

Ανιγουέι, ότι και να πούμε εμείς αφού είσαι καλά όλα τα άλλα φτιάχνονται.

Τέλος, όποιος καβαλάει μηχανάκι, μηχανή πέφτει. Είναι σαν τον νόμο της βαρυτήτας ένα πράγμα. Δεν πέφτεις μονο αν είσαι στο διάστημα. Ακόμα κι εγώ να φανταστεις πέφτω! (εννίοτε)

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Νέα Σμύρνη;

Γ@μώδρομοι ρε γμτ... Άσφαλτος καθρέπτης και κατηφόρες με μεγάλη κλίση. Την πρώτη φορά που πάτησα στη Νέα Σμύρμη είδα ατύχημα. Και την επομένη μπλόκαρα το μπροστινό διπλός, αλλά δεν έπεσα...

Πραγματικά, αν και δεν έχω πάει σε πολλά μέρη, οι δρόμοι της Νέας Σμύρνης είναι για ΠΟΛΛΗ προσοχή!!! Άλλο φρούτο λέμε...

Αυτά. Take care!
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
    Όπως πολύ σωστά επισήμανες είχες ταχύτητα εμβολισμού... ΓΙΑΤΙ δεν την εμβολισες;
    Τότε υπήρχε μια μικρή περίπτωση να αποζημειωθείς. Τώρα άστα Χαράλαμπε....
    Επιπλέον, μήπως εκεί που έγινε η "ξάπλα" υπήρχε καμιά διάβαση πεζών; Γιατί τότε καλύτερα που δεν την εμβόλισες. Υπήρχε διαγράμμιση έστω και σβησμένη; Υπήρχε η κλασσική "αόρατη" για τους περισσότερους έλληνες οδηγούς μπλε πινακίδα με το ανθρωπάκι που περνάει;
    Φίλε μου Trans αυτό είναι απολύτως λάθος !

Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία με πεζό ο οποίος περνώντας σαν τη γάτα ανάμεσα απο δυο παρκαρισμένα αυτοκίνητα χωρίς να κοιτάξει καθόλου το δρόμο που διέσχιζε, κατάφερε να με βρει με το στήθος του στη χούφτα της Transalp που είχα ρίχνοντάς με κάτω..

Ούτε διάβαση ούτε τίποτα, και είχα και περιπολικό απο πίσω μου με δύο αστυνόμους να έχουν δει όλη τη φάση !

Όταν μιλήσαμε και ο πεζός δήλωσε οτι δεν είχε καμμία ζημιά στο σώμα του, κοίταξα κι εγώ να κινηθώ εναντίον του μπας και γλυτώσω οτιδήποτε απο τα 500 ευρώ ζημιάς που μου έκανε με την πτώση των -ούτε- 30 χλμ/ώρα..

Τι μου είπε γνωστός μου τροχονόμος ;

Όχι μόνο ΔΕΝ θα κινηθείς εναντίον του αφού είσαι χαμένος απο χέρι στο δικαστήριο, αλλά θα δείξεις κι ενδιαφέρον για την υγεία του κάνοντάς του ένα τηλέφωνο και ρωτώντας τον πως είναι.. και ξέρετε γιατί ;

Επειδή για ένα διάστημα τριών μηνών είμαι -και χωρίς να φταίω- "στην μπούκα του κανονιού" που λένε.

Τι σημαίνει αυτό ;

Ότι αν αυτός ο πεζός που δημιούργησε όλο αυτό το σκηνικό, μέσα στο διάστημα των τριών μηνών από τη μέρα που κατέγραψαν το ατύχημα έχει ένα άλλο ατύχημα στη ζωή του (πχ πέσιμο απο σκάλες) και ισχυριστεί οτι πονάει σε κάποιο σημείο του σώματός του απο την ημέρα του ατυχήματος, τότε μπορεί να τρέχει εμένα στα δικαστήρια διεκδικώντας δικές του αποζημιώσεις !!

Ακούγεται κουφό κι όμως τα ίδια μου είπε και γνωστός μου δικηγόρος.

100% είχα δίκιο. Τόσο μου έδιναν και οι αστυνόμοι που ήταν αυτόπτες μάρτυρες.
    Το δικαστήριο όμως θα μου έδινε 70% ΑΔΙΚΟ βάζοντάς με να αποζημιώνω αυτόν που προκάλεσε όλο αυτό το σκηνικό !

Αυτή ήταν η εμπειρία μου και μόνο εγώ ξέρω πως πέρασε για μένα το επόμενο τρίμηνο της ζωής μου, τη λέω όμως (και την έχω ξαναγράψει στο φόρουμ) για να μην έχουμε την ψευδαίσθηση οτι έχουμε και δικαιώματα απέναντι στους πεζούς.. γιατί δυστυχώς σε μένα αποδείχτηκε οτι δεν έχουμε κανένα.

Τα μάτια μας 1114 λοιπόν και μακρυά απο τις κακοτοπιές για όλους μας.

Και περαστικά στον jp79, όπως στα είπαν και τα άλλα τα παιδιά φίλε, εσύ είσαι καλά κι αυτό μετράει, τα σίδερα φτιάχνουν κι οι στενοχώριες περνούν !

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    περαστικα ρε φιλαρακι....

δυστυχως δεν υπαρχει "πως πεφτουν" και το διαπιστωσες με τον χειροτερο τροπο....

ας ειναι το τελευταιο...
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος

Re: Έπεσα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jp79
    Κάποτε πίστευα οτι απλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και δεν θα πέσεις ποτέ. Έτσι είχα καταφερει να κάνω 40.000 χιλιόμετρα σε πόλη σε επαρχεία και σε εθνική χωρίς να πάθω το παραμικρό. Όλες τις στραβές που μου είχαν τύχει στο δρόμο τις είχα αποφύγει με επιτυχία. Τόσο πολύ που αναρωτιώμουν γιατί πεφτουν. Σήμερα ήρθε η στιγμή να καταλάβω πόσο εύκολο είναι να πέσεις.
    Για όλους υπάρχει μια πρώτη φορά... και συνήθως πονάει

Σκέψου ότι ακόμα και οι οδηγοί αγώνων πέφτουν... πόσο μάλλον εμείς οι κοινοί θνητοί. Το θέμα δεν είναι να μην πέσεις, αλλά να πέσεις ανώδυνα όταν έρθει η (κακιά) ώρα... σε αυτό βοηθά η εμπειρία και ο κατάλληλος εξοπλισμός.

Ευτυχώς που οι ζημιές ήταν μόνο υλικές.

Όσο για την ευθύνη του πεζού σε πιθανό ατύχημα, ούτε για αστείο δεν μπορούμε να τα βάλουμε μαζί του, ακόμα και αν αυτός παραδεχτεί ευθύνη. Στην καλύτερη περίπτωση να μας αναγνωρίσουν ελαφρυντικά. Γι' αυτό προσοχή στους πεζούς και... μικτή ασφάλεια

Παλαιό μέλος
    Περαστικα.
    Μηπως ειναι μια κλασικη περιπτωση που αν υπηρχε abs θα ειχε αποφυγει την πτωση?
    O καλύτερος εξοπλισμός προστασίας είναι το μυαλό, που μπορείς να τον φοράς και πάντα

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επεσα,χτυπησα, και η μοτο..σκ@τα,σκ@τα,σκ@τα.
    από gcrook στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2005, 13:57
  2. Την Επεσα..............η Ατακα Του Μπατσου
    από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:45
  3. έπεσα και εγώ...
    από KaTaNaS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 01:29
  4. Επεσα.....
    από anco στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 08:48
  5. Τι τίτλο να βάλω....., Επεσα με 160 χαω....!
    από asmar στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 15:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF