ΕΜΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΝΕΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΕΜΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΝΕΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236
Οι γαυροι ρε παιδια δεν θα μας πουν κατι?.....αυτοι που χρηστηκαν πρωταθλητες απο την τριτη αγωνιστικη....αυτοι που ελεγαν για την υπερομαδα τους.....που μπαζει απο παντου , που ειναι ασυνδετη , που για να επιστρεψουν οι παικτες στην αμυνα κανουν πρωτα δηλωση του νομου 105......
που ειναι??...ουτε ενα γραμμμα , ενα τηλεφωνο....κατι τελως παντων......
.....ανησυχω....
![]()
πλάκα..πλάκα...
Όσους γαύρους φίλους και γνωστούς έχω .. .δεν απαντάνε σε κινητά , emails, σήματα καπνού....τίποτα...
Βουβός πόνος μιλάμε.
Εδώ ο Πάρεδρος τους και την έκανε λέει ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ απο το Καραϊσκάκη.
Όσο για το πρωτάθλημα εδώ... εγώ θα πω.. .μην βιάζεστε.. έχει πολύ δρόμο ακόμα. Είναι βέβαια το φαβορί, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Ειδικά τώρα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
αυτο που με διασκεδαζει αλλα κ με εκνευριζει απιστευτα, ειναι ο απιστευτες κωλοτουμπες των δημοσιογραφων.
λιγο πριν αρχισει το παιχνιδι, η βαλενθια ηταν μια ομαδα στα μετρα του ολυμπιακου, χωρις εμπειριες, κ σιγα μην χρειαζεται να ανησυχει η υπερομαδα του λιμανιου που εχει 2 ισαξιες εντεκαδες.
μετα τον αγωνα οι ισπανοι ηταν η υπερομαδα που ξαφνικα θυμηθηκαμε οτι εχει φτασει σε τελικους, κ οτι ο ομιλος [ο ιδιος που μολις ειχε γινει η κληρωση, ηταν βατος] ειναι πολυ δυσκολος κ στην καλυτερη παει ο ολυμπιακος για την τριτη θεση.
το παιχνιδι δεν καταφερα να το δω για να εχω αποψη για την ομαδα [ασε που κ να το εβλεπα δεν ειμαι κ ο πιο αντικειμενικος- ακομα πιστευω οτι στο πρωτο γκολ του ολυμπιακου ο μιχαλακης εκανε κοντρολ με το χερι...].
Αυτο ομως που καταλαβα ακομα κ απο την ραδιοφωνικη μεταδωση, ειναι οτι η αμυνα για να μαθει να δουλευει, θελει να αλλαξει ολη.
Αληθεια, που ειναι το βαθος του παγκου οταν χρειαζεται να γινει αλλαγη στην αμυνα;
Εσυ θα απανταγες στο τηλ. μετα απο ενα τετοιο ρεζιλικι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πλάκα..πλάκα...
Όσους γαύρους φίλους και γνωστούς έχω .. .δεν απαντάνε σε κινητά , emails, σήματα καπνού....τίποτα...
Βουβός πόνος μιλάμε.
Εδώ ο Πάρεδρος τους και την έκανε λέει ΣΚΑΣΜΕΝΟΣ απο το Καραϊσκάκη.
Όσο για το πρωτάθλημα εδώ... εγώ θα πω.. .μην βιάζεστε.. έχει πολύ δρόμο ακόμα. Είναι βέβαια το φαβορί, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Ειδικά τώρα.
Gandalf
Οχι μονο ο προεδρος εφυγε σκασμενος, αλλα ολο το γηπεδο, με το που μπηκε το 3 αρχισε κοσμος να σηκωνετε...στο 4 αδειασε σε χρονο dt το καραισκακη.
Κατι χειροκτοτηματα ακουσα, φτανοντας στο μηχανακι, τουλαχιστον οσοι μειναν πρεπει να χειροκτοτησαν την βαλενθια, και πολυ καλα εκαναν.
Warning!! Motorsports can be Dangerous....
τα χειροκροτήματα ήταν όντως για την Βαλένθια και μπράβο σε όσους το έκαναν, γιατι το κυριότερο είναι να ξερεις να χάνεις και να αναγνωρίζεις την ανωτερώτητα του άλλου.
Τώρα για δυναμικότητες... τα έχουμε πει..
Μια ομάδα σαν την Βαλένθια με συναπτές παρουσίες στην άτυπη 8αδα του CH.L και 3 απο αυτές στην 4αδα, νομίζω οτι δεν είναι για τα "δόντια" καμιάς Ελληνικής ομάδας.
Λάβετε υπόψιν οτι έλειπαν και 4 παίκτες δημιουργίας και βασικοί (κέντρο και επίθεση) και θα πάρετε μια σωστή εικόνα για την δυναμικότητα της.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ποια υπερομαδα ρε φιλε, ειπε κανενας τετοιο πραγμα?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οι γαυροι ρε παιδια δεν θα μας πουν κατι?.....αυτοι που χρηστηκαν πρωταθλητες απο την τριτη αγωνιστικη....αυτοι που ελεγαν για την υπερομαδα τους.....που μπαζει απο παντου , που ειναι ασυνδετη , που για να επιστρεψουν οι παικτες στην αμυνα κανουν πρωτα δηλωση του νομου 105......
που ειναι??...ουτε ενα γραμμμα , ενα τηλεφωνο....κατι τελως παντων......
.....ανησυχω....
![]()
εννοειται πως δεν ειναι ο γαυρος για πορειες στην ευρωπη και διαφορα τετοια, οταν λεγεται οτι ο ολυμπιακος ειναι υπερομαδα εννοειται σε σχεση με τον παναθηναικο και την αεκ που ειναι πααααααρα πολυ χειροτεροι...
ο φθηνοτερος παικτης της βαλενθια ειναι ο ακριβοτερος του γαυρου (παιζεται μαλλον), οποτε πορειες στην ευρωπη μην περιμενουμε...
και ένας αμυντικος ΝτελΟρνο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
τα χειροκροτήματα ήταν όντως για την Βαλένθια και μπράβο σε όσους το έκαναν, γιατι το κυριότερο είναι να ξερεις να χάνεις και να αναγνωρίζεις την ανωτερώτητα του άλλου.
Τώρα για δυναμικότητες... τα έχουμε πει..
Μια ομάδα σαν την Βαλένθια με συναπτές παρουσίες στην άτυπη 8αδα του CH.L και 3 απο αυτές στην 4αδα, νομίζω οτι δεν είναι για τα "δόντια" καμιάς Ελληνικής ομάδας.
Λάβετε υπόψιν οτι έλειπαν και 4 παίκτες δημιουργίας και βασικοί (κέντρο και επίθεση) και θα πάρετε μια σωστή εικόνα για την δυναμικότητα της.
Gandalf
και αυτη η απειρη βαλενθια επαιζε με τα τσικο της λεμε..
αριστερο χαφ ξεκινησε ενας 20χρονος και αντικαταστάθηκε απο αλλονα 20 χρονο..
τι λεμε τωρα
για πλακα μας παιζουνε τελικα...μα τελειως για πλάκα.
οι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ Ο κ. ΧΕΛΑΚΗΣ μετα τον αγωνα με κανει να γελάω ακομα..
κλαψε ΧΕΛΑΚΗ ΚΛΑΨΕ....κλαψε ρε μαλακα που φταίει λεει οτι οτι πλερωνεις παίρνεις.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟς ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..ΕΙΧΕ ΠΛΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΛΑΚΑΚΑ????Ε ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ?
ου ρεζιλια δημοσιογραφοι λεμε.
βγηκε μετα το ματς και μας ειπε οτι απλα οι αλλοι ειναι καλύτεροι.
πες ρε παλιομαλακα οτι ο τροντ τα χει κανει μπουρδελο εκει μεσα.πεστο ντε.και η βαλενθια δεν έκανε λεει και τιποτα το φοβερο..
ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟ 4 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 4-5 ΤΕΤ ΑΤΕΤ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ..
με τα δευτερά της..
τι να πω ρε πουστη μου τα νευρα μου παραμυθιάζουν και χαιδευουν τα αυτιά του κοσμακη μπας πουλήσουν κανα φύλο παραπανω.
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά ήταν και εχτές.... Μπράβο στον Ολυμπιακό που έδωσε το γνώριμο αλλά ποτέ βαρετό σόου στο τσου λου.
Που είναι τα γαυράκια που μιλάγανε με έπαρση για την ασύμαντη
΄Βαλένθια?????
ΕΕεεεεερχονται και χειρότερα .......![]()
![]()
![]()
Πάρτε το χαμπάρι αν δεν τα σκάσουνε σε μεταγραφές οι πρόεδροι τσου λου δεν τσουλάει κανείς.
The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings
Αυτούς εκεί στη ΝΕΤ ποιός τους είπε να πάρουν τον εριστικότατο τον στούμπο τον Παπαδημητρίου; Τόσο καλός είναι πια;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
αυτο που με διασκεδαζει αλλα κ με εκνευριζει απιστευτα, ειναι ο απιστευτες κωλοτουμπες των δημοσιογραφων.
λιγο πριν αρχισει το παιχνιδι, η βαλενθια ηταν μια ομαδα στα μετρα του ολυμπιακου, χωρις εμπειριες, κ σιγα μην χρειαζεται να ανησυχει η υπερομαδα του λιμανιου που εχει 2 ισαξιες εντεκαδες.
μετα τον αγωνα οι ισπανοι ηταν η υπερομαδα που ξαφνικα θυμηθηκαμε οτι εχει φτασει σε τελικους, κ οτι ο ομιλος [ο ιδιος που μολις ειχε γινει η κληρωση, ηταν βατος] ειναι πολυ δυσκολος κ στην καλυτερη παει ο ολυμπιακος για την τριτη θεση.
Και συν τοις άλλοις έχουν και το Μίχο, που με τις φωνάρες τους, ξεφτιλίζουν και τους γαιδάρους που γκαρίζουν πιο μελωδικά
Και για να δούμε τα στιγμιότυπα από τα άλλα ματς, πρέπει να δούμε μια ώρα κονσέρβα παιχνίδι, το οποίο με τις παρατηρήσεις, τις κουβέντες και λοιπές αναλύσεις, όλων των μαλάκιδων που μαζεύουν στα στούντιο, κρατάει όσο ένας κανονικός αγώνας και που όλοι βέβαια κάπου το είχαν δει.
Αϊ σιχτίρ πια!!!
LIBYKOS
Εμ αυτο θα σας φαει.....ποιος ειναι παααααρα πολυ καλυτερος ?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
ποια υπερομαδα ρε φιλε, ειπε κανενας τετοιο πραγμα?
εννοειται πως δεν ειναι ο γαυρος για πορειες στην ευρωπη και διαφορα τετοια, οταν λεγεται οτι ο ολυμπιακος ειναι υπερομαδα εννοειται σε σχεση με τον παναθηναικο και την αεκ που ειναι πααααααρα πολυ χειροτεροι...
ο φθηνοτερος παικτης της βαλενθια ειναι ο ακριβοτερος του γαυρου (παιζεται μαλλον), οποτε πορειες στην ευρωπη μην περιμενουμε...
Ο γαυρος?....τα ιδια σκατα ειμαστε ολοι....δηλαδη εσυ εισαι ευχαριστημενος με δεκα πρωταθληματα παραπανω?....οταν εξω περνουμε τον πουλο πανταχωθεν?....δεν μιλαω να σηκωσει κουπα Ελληνικη ομαδα....μιλαω να αγωνιζεται με αξιοπρεπεια και να μην γινομαστε ρεζιλι....περισυ ηταν μακραν η χειροτερη χρονια για της Ελληνικες ομαδες στο εξωτερικο....μακαρι να μην επαναληφθουν τα ιδια και φετος.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΓΚΟΛ!
ΑΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ 2!!
1 ΕΒΑΖΕ 2 ΕΤΡΩΓΕ!!!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ 4 ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΙΩΣΟΥΜΕ ΣΑ ΧΩΡΑ!!
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΤΩΣ!!ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΤΣΟ !!!
δεν κρυβομαστε ρε χλεχλεδες...απλα εχουμε και ποιο σοβαρες δουλειες απο το να απανταμε σε δευτεροτριτους για κατι που δεν κανουνε τιποτα αλλο απο το να μαζεβουνε ισοπαλιες στο ελληνικο πρωταθλημα και ηττες απο ιωνικους!!!!!
δε μου λετε ιδικα εσεις ρε χαρωποι βαζελοι.....
οι παιχταραδες σας εχτες χεστηκανε απο τη χαρα ουσ και τρεχανε με γαστρεντεριτιδες στα νοσοκομεια?????
σας εχω ξαναπει...με ξενα κολυβα κανετε κηδεια και για αυτο πατε με τον κωλο συνεχεια!!!!!!!!δε βλεπετε τα χαλια σας!!!!!!!απλα χερεστε με τα δικα μας!!!!!!!ε παιχτε πεμπτες λοιπον για φετος και τα ξαναλεμε στα αναμεταξυ μας....ξερετε εσεις!!!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν κρυβομαστε ρε χλεχλεδες...απλα εχουμε και ποιο σοβαρες δουλειες απο το να απανταμε σε δευτεροτριτους για κατι που δεν κανουνε τιποτα αλλο απο το να μαζεβουνε ισοπαλιες στο ελληνικο πρωταθλημα και ηττες απο ιωνικους!!!!!
οι παιχταραδες σας εχτες χεστηκανε απο τη χαρα ουσ και τρεχανε με γαστρεντεριτιδες στα νοσοκομεια?????
σας εχω ξαναπει...με ξενα κολυβα κανετε κηδεια και για αυτο πατε με τον κωλο συνεχεια!!!!!!!!δε βλεπετε τα χαλια σας!!!!!!!απλα χερεστε με τα δικα μας!!!!!!!ε παιχτε πεμπτες λοιπον για φετος και τα ξαναλεμε στα αναμεταξυ μας....ξερετε εσεις!!!!!!!!!
σωπα , σωπα....ακομα να συνηθισεις? δεν ηταν δα και κατι τοσο συνταρακτικο....ουτε πενταρα , ουτε εφταρα ...τα αυτακια σας χαϊδεψανε....(η κατι αλλο....)
Εμεις μεγαλε τα χαλια μας τα ξερουμε....εσεις δεν λετε να βαλετε μυαλο και ξανοιγεστε...δυστυχως η επαναφορα στην πραγματικοτητα γινεται παντα με τον χειροτερο τροπο......
..... με τις υγειες σας...
![]()
ΚΛΑΨΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙΣ!!ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:rotflmao::rotflmao:
![]()