Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 133

Θέμα: o gauros sto tsou lou...

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Και ο ΠΑΟ , έπαιρνε κούπες και έβγαινε έξω, αλλά στην τελική στην Ευρώπη αυτός και λίγο η ομάδα μου(κάτι ποντάκια της ΑΕΚ)έφεραν την Ελλάδα στην 6η θέση της UEFA(!!!) και με το που βγήκατε εσείς πατώσαμε στην 15η!!!
    Gandalf
    Έτσι έτσι..........
    ΤΕΛΟΣ

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρε λαμπρο εμενα με νοιαζει να χανεις βαθμους στην ελλαδα...εσας τι σας νοιαζει τι κανουμε στην ευρωπη???

ασε που ετσι οπως παει θα βγαζουμε στο τελος μια μονο ομαδα...αρα δε σας συμφερει αφου ως 2οι δε θα περασετε ποτε τσου λου!!!!
    Με (μας) νοιάζει και θα σου πω γιατί.. Γιατί εκεί καταρέει η υπερομάδα που μου τσαμπουνάς οτι έχεις κάθε Κυριακή.. Πως μπορείς να καυχιέσαι οτι έχεις ομαδάρα όταν πας και ξεβρακώνεσαι απο τον καθένα (δεν εννοώ τη Βαλένθια καθένα,αλλά κιαυτή σε ξεβράκωσε με 4 στο γήπεδο σου..) στην Ευρώπη..;; Εκτός αν σε νοιάζει μόνο τη κάνεις στην Ελλάδα.. Τότε για μένα σορυπ ου στο λέω,αλλά είσαι κοροιδο..

Οσο για τους βαθνούς.. Θα βγάζουμε μια ομάδα στο τέλος γιατί μέχρι πέρσι (γιατί πέρσι ούτε εμείς φέραμε) σχεδόν μόνο εμείς φέρνουμε βαθμούς..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Ρε παιδες, τι Ολυμπιακος, τι Αεκ, τι Παο, εκει ειναι το προβλημα σας, αφου ολοι για κλωτσιες ειναι, οταν ο παναθηναικος πηγαινε καλα στην ευρωπη ηταν καλυτερος απο τον Ολυμπιακο, τωρα τι ειναι??

Δηλαδη θα τα καταφερνε καλυτερα ο Παο χτες??

Το θεμα ειναι οτι ειναι τοσο χαλια το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα που ο Ολυμπιακος μπορει και βγαινει πρωταθλητης. οποτε παει ευρωπη.

Οταν αυτο αλλαξει τοτε τα ξαναλεμε, μεχρι τοτε, πρωταθλητης θα βγαινει ο Ολυμπιακος και θα ειναι η Πουτανα της ευρωπης.
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    gandalf συμφωνω σε ολα μαζι σου!!!!
    οι μπυρες ειναι πολυ καλη ιδεα!!!!!

λαμπρο...ρε φιλε ακου να δεις επειδη με χαρακτηρισες κοροιδο...
    εγω ξερω και ποιοι ειμαστε σαν ελληνικες ομαδες και πολυ περισοτερο σαν ολυμπιακος!!!!

και λεω το αυτονοητο!!!!

αφου ειμαστε μονο για εδω...ας ειμαι ο καλυτερος!!!!!!!!!

γιατι μονο για εδω ειμαστε αν δε το χεις καταλαβει!!!!!!!!!!!

ολες οι ελληνικες ομαδες δεν ειναι για παραεξω!!!!!!

και οπως ειπα και ο γκανταλφ....φερτε επιτελους και εσεις κανα παιχτη να μας κοντραρετε...προπονηση με πουθεναδες κανουμε στην ελλαδα...πως να παμε εξω???????????
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

εσυ τι ακριβως εισαι δε μας ειπες ....και βεβαια εγω πρεπει να παρω κυαλια για να δω ευρωπη!!!!!!!!!!

εσυ τι πρεπει να παρεις για να δεις εμας???????

μηπως τα βουνα καλυτερα!!!!!!!!!!!!?????????????
    Αυτό σε κόφτει εσένα..... ?
    Βέβαια στα χάλια μας προσπαθούμε να βρούμε κάτι χειρότερο να νιώσουμε καλύτερα ....
    Άσχετη η ερώτηση σου με αυτό που έγραψα το οποίο ούτε κατα διάνοια σου πέρασε απο το μυαλό....

Φίλε για να νιώσεις καλύτερα είμαι ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ και ναι είμαστε στο UEFA, μεσημεράκι και έχουμε την αξιοπρέπεια μας......

The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings

gandalf συμφωνω σε ολα μαζι σου!!!!
    οι μπυρες ειναι πολυ καλη ιδεα!!!!!

λαμπρο...ρε φιλε ακου να δεις επειδη με χαρακτηρισες κοροιδο...
    εγω ξερω και ποιοι ειμαστε σαν ελληνικες ομαδες και πολυ περισοτερο σαν ολυμπιακος!!!!

και λεω το αυτονοητο!!!!

αφου ειμαστε μονο για εδω...ας ειμαι ο καλυτερος!!!!!!!!!

γιατι μονο για εδω ειμαστε αν δε το χεις καταλαβει!!!!!!!!!!!

ολες οι ελληνικες ομαδες δεν ειναι για παραεξω!!!!!!

και οπως ειπα και ο γκανταλφ....φερτε επιτελους και εσεις κανα παιχτη να μας κοντραρετε...προπονηση με πουθεναδες κανουμε στην ελλαδα...πως να παμε εξω???????????
    Μάλλον δεν με κατάλαβες καλά.. Πάνω κάτω τα ίδια με τον Gandalf είπα.. Εγώ είπα οτι είσαι κοροιδο αν λες πχ "δε γαμιέται που τρώω 4ρες-5ρες-7ρες στην Ευρώπη και ξεφτιλίζομαι,αφού στην Ελλάδα νικάω τον Παο και παίρνω το πρωτάθλημα.."

Και για μένα οχι δεν είμαστε μόνο για εδώ.. Δεν είπα να πάμε 4δα ή τελικό,αλλά όχι να μας ξεφτιλίζει η Μόλντε και η Χερενφειν..(και αντίστοιχα εγώ να τρώω 3ρες από ομάδα που παίζει 1η φορά chl-Ουντινέζε..)..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus
    Αυτό σε κόφτει εσένα..... ?
    Βέβαια στα χάλια μας προσπαθούμε να βρούμε κάτι χειρότερο να νιώσουμε καλύτερα ....
    Άσχετη η ερώτηση σου με αυτό που έγραψα το οποίο ούτε κατα διάνοια σου πέρασε απο το μυαλό....

Φίλε για να νιώσεις καλύτερα είμαι ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ και ναι είμαστε στο UEFA, μεσημεράκι και έχουμε την αξιοπρέπεια μας......

μπραβο!!!!

βαλε την αξιοπρεπεια σου στο διακορευμενο απο δεκαετιας κωλαρακι σου και ασε τον ολυμπιακο καθε χρονο να σου κανει τα τρια δυο!!!!

υ.γ. πολυ σωστη η δηλωση Βέβαια στα χάλια μας προσπαθούμε να βρούμε κάτι χειρότερο να νιώσουμε καλύτερα ....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    ... να μην πηγαινει καμια Ελληνικη ομαδα....
    +1

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    απο STOUBI :

''ΨΙΤ... Εσεις οι απο κατω..

Θα εχουμε λιγο ανταγωνισμο φετος η θα περιμενετε τα εκτος μας στο τσου-λου για να σκασει το χειλακι σας !!

Θελατε και σουπερ λιγκα...''

...τελικα και με τα εντος σας ξεκαρδιζομαστε στα γελια :rotflmao:

θριαμβος παντως!!! παρα ενα γκολ και θα επιστρεφατε στις ενδοξες εποχες της πενταρας ....

...θελατε , θελετε και θα θελετε και Ευρωπη....

υ.γ. Αυτον τον Ουαντου , αυτον τον παικταρα , αυτον τον ακλονητο βραχο στην αμυνα που τον βρικατε???!!!

...four and counting.....

Αυτο ενοουσα ρε χουρμαδορ !!!

Ειδες πως γελασε το χειλακι σου !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Μάλλον δεν με κατάλαβες καλά.. Πάνω κάτω τα ίδια με τον Gandalf είπα.. Εγώ είπα οτι είσαι κοροιδο αν λες πχ "δε γαμιέται που τρώω 4ρες-5ρες-7ρες στην Ευρώπη και ξεφτιλίζομαι,αφού στην Ελλάδα νικάω τον Παο και παίρνω το πρωτάθλημα.."

Και για μένα οχι δεν είμαστε μόνο για εδώ.. Δεν είπα να πάμε 4δα ή τελικό,αλλά όχι να μας ξεφτιλίζει η Μόλντε και η Χερενφειν..(και αντίστοιχα εγώ να τρώω 3ρες από ομάδα που παίζει 1η φορά chl-Ουντινέζε..)..
    αν δε πας τελικο δεν εχει νοημα!!!

αν φαω 1,5,15 δε με νοιαζει!!!!με νοιαζει πως τα τρωω!!!

δε λεω δε γαμιεται....απλα λεω σε ατομα που προσπαθουνε να με πικαρουνε οτι δε γινεται τα ποδια να χτυπησουνε το κεφαλι(δοκιμασε το ρε και αν τα καταφερεις εχω κατι φιλους να σε παρουνε στην εθνικη ομαδα της ρυθμικης )

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    σωπα , σωπα....ακομα να συνηθισεις? δεν ηταν δα και κατι τοσο συνταρακτικο....ουτε πενταρα , ουτε εφταρα ...τα αυτακια σας χαϊδεψανε....(η κατι αλλο....)

Εμεις μεγαλε τα χαλια μας τα ξερουμε....εσεις δεν λετε να βαλετε μυαλο και ξανοιγεστε...δυστυχως η επαναφορα στην πραγματικοτητα γινεται παντα με τον χειροτερο τροπο......

..... με τις υγειες σας...

Με τις υγειες μας.. Αλλα τι κανατε τοσα χρονια για τα χαλια σας ???

Με τις παραγκες και τους ποντικιδες ειχατε βολευτει τοσα χρονια !!!

Αληθεια δεν τσουζει ?? Να Βλεπεις τον ολυμπιακο τις τεσσαρας στο τσου-λου και εσεις να εισαστε ουεφα και να περιμενετε την Τιτανιουν και την Αλουμινιουμ ???

μπραβο!!!!

βαλε την αξιοπρεπεια σου στο διακορευμενο απο δεκαετιας κωλαρακι σου και ασε τον ολυμπιακο καθε χρονο να σου κανει τα τρια δυο!!!!

υ.γ. πολυ σωστη η δηλωση Βέβαια στα χάλια μας προσπαθούμε να βρούμε κάτι χειρότερο να νιώσουμε καλύτερα ....
    Τεσσάρα και άααααντε γειααααα..... ευρώπη με κυάλια.

Δεν έκανα κάποια σύγκριση πέρα απο την αξιοπρέπεια γιατί προφανέστατα είμαστε σε χειρότερη θέση απο εσάς ... άλλο τσουλου και άλλο ουέφα!!! Αλλά και ελλάδα πάλι. δεν θα έλεγα οτι η τριφυλλάρα παίζει καλή μπάλα... δεν μου αρέσει καθόλου.
    Αλλά δες πόσα λέγανε οι γαύροι για την ευρώπη, απαξιώνοντας ακόμα και την βαλένθια.... βλ. παλιότερα threads.

Αυτό πιάνω και τεντώνω αγαπητέ.... την έπαρση που διακρίνει το ολυμπιακό.

Θα μπορουσε να ήταν ο Παναθηναικός στην ίδια θέση αλλά οπως είπες άλλος παίρνει τα πρωταθλήματα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ridiculus
    Μπάζει απο παντού με τον Ουαντού!!!!

Που πάτε ρε Σολιντοκοκαλικοι?
    Η άμυνα ήταν το πρόβλημα σας και άμυνα δεν φτιάξατε....

Αλλά πήρατε τον ουαντού !!!!!!
    Σκάσατε τα φράγκα μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα.... για τσουλου βλέπε ευρωπαικές ομάδες...... με κυάλια
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Θυμισου τον τον ουαντου στο μεταξυ μας παιχνιδι !!! Και μετα θα ποσταρω τα ποστ αυτα στην μουρη του καθε βαζελου!!!!

Η ΜΗΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ <<<< ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ >>>

αν δε πας τελικο δεν εχει νοημα!!!

αν φαω 1,5,15 δε με νοιαζει!!!!με νοιαζει πως τα τρωω!!!

δε λεω δε γαμιεται....απλα λεω σε ατομα που προσπαθουνε να με πικαρουνε οτι δε γινεται τα ποδια να χτυπησουνε το κεφαλι(δοκιμασε το ρε και αν τα καταφερεις εχω κατι φιλους να σε παρουνε στην εθνικη ομαδα της ρυθμικης )

Εδώ διαφωνώ κάθετα.. Μιλάμε για τις ομάδες μας στο ποδόσφαιρο και όχι στο μπάσκετ.. Δλδ 8δα είναι αποτυχία..;; Η σας έπεισε ο πρόεδρος οτι θα παίξετε τελικό στο οακα..;;

Σε νοιάζει πως τα τρως (και καλά κάνεις..)..Γιαυτό λέω εγώ οτι ο "βασιλιάς" είναι γυμνός.. (όχι δεν σε λέω βασιλιά,την έκφραση χρησιμοποιώ.. )

Όσο για το τελευταίο..Μόλις τώρα το έκανα..και καθιστός και όρθιος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Θυμισου τον τον ουαντου στο μεταξυ μας παιχνιδι !!! Και μετα θα ποσταρω τα ποστ αυτα στην μουρη του καθε βαζελου!!!!

Η ΜΗΠΩΣ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ <<<< ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ >>>

Αν το πιάσουμε συλλογικά τα χάλια μας έχουμε σαν ποδοσφαιρική ελλάδα!!!!!!!

Απο εκεί και πέρα δεν σημαίνει ρε φιλαράκο πως για να κάνω ένα σχόλιο για την αντίπαλη ομάδα είμαι υποχρεωμένος να κάνω ιστορική αναδρομή δεκαετίας .... έλεος .

Αμα διαφωνείς με αυτό που λέω βάφτισε παιχταρά τον Ουαντού με επιχειρήματα.

Μα ότι και να πει κάποιος για τον γαύρο έχετε μια απάντηση..... Νικάμε στην Ελλάδα....

Μπράβο σας αλλά βρείτε και κάτι καινούργιο επιτέλους σαν απάντηση.... και οχι οσάν τους πολιτικούς που άλλα τους ρωτάνε και άλλα απαντάνε

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ti Egine Re Paidia Poli Isixia Blepo Sto Chat
    από PSIHAKIAS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 01:21
  2. Ti Egine Re Paidia Poli Isixia Blepo Sto Site
    από PSIHAKIAS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2004, 01:47
  3. O DIT sto haki....