κααααααπως καλυτερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
{Tώρα καλύτερα;}
κααααααπως καλυτερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
{Tώρα καλύτερα;}
Καλά τώρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Όποιος θέλει βυζιά, να μου στείλει πμ (ξέρω 3-4 free sites πολύ καλά). Εδώ νομίζω το moto.gr έχει διαφορετική θεματολογία. Για το επίπεδο που επιτρέπεται, προφανώς οι administrators / moderators έχουν θέσει τα όρια, εμείς απλά οφείλουμε να τα τηρούμε
![]()
σιγά μην έχουμε ανάγκη να δούμε βυζιά εδωμέσα!!!
Και σιγά μην περιμένουμε χιουμοριστικές φωτό γι' αυτό!!!!!
Μέσα στα όρια του χιούμορ δε νομίζω ότι ένα βυζάκι που φαινόταν ήταν κάτι τόσο τρομερό...
άσε που η κίνηση της κοπελίτσας δίπλα μάλλον είναι πολύ χειρότερη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
IIIIIIIIIII
TI NTROPI!
NOMIZO OTI VLEPO TON KARPO TOU DEKSIOU XERIOU TIS GINEKAS ARISTERA!!!
SBHSTE TO GRHGORA!
APAPAPA TI ASEMNOS POU ISE!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
έλα τώρα... όχι υπερβολές!
Δεν είναι άσεμνο αυτή που βγάζει το βυζί της. Είπαμε όχι άσεμνες και προκλητικές. Συμφωνώ. Και να μην γίνει τσόντα το "μαγαζί". Συμφωνώ επίσης...
μην το παραξηλώνουμε όμως... νομίζω...
ξεκινηστε με το www.xxx.com
αν δεν χορτασετε just google sex.
το εχω ξαναπει: ΔΕΝ θα καθησω να βλεπω που μπορει να φτασει ο καθενας. 1 οριο για ολους. τωρα, αν του ενος η φωτο εχει zoomαρει στα απαυτετοια, και του αλλουνου (που τον ενοχλει ο καρπος του/της) φαινεται γονατο, εγω διαλεγω την μεση οδο. comprehendo?![]()
. + _
![]()
Συμφωνώ! Αλλά τότε γιατί αφήνεις να φαίνεται δίπλα η άλλη που κάνει κίνηση εντελώς μα εντελώς άσεμνη; Και μάλιστα έχει κολλήσει και τα χέρια της πάνω;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ξεκινηστε με το www.xxx.com
αν δεν χορτασετε just google sex.
το εχω ξαναπει: ΔΕΝ θα καθησω να βλεπω που μπορει να φτασει ο καθενας. 1 οριο για ολους. τωρα, αν του ενος η φωτο εχει zoomαρει στα απαυτετοια, και του αλλουνου (που τον ενοχλει ο καρπος του/της) φαινεται γονατο, εγω διαλεγω την μεση οδο. comprehendo?![]()
. + _
![]()
υπαρχει σκια, αρα κενο, αρα δεν τα εχει κολησει τα χερια!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Συμφωνώ! Αλλά τότε γιατί αφήνεις να φαίνεται δίπλα η άλλη που κάνει κίνηση εντελώς μα εντελώς άσεμνη; Και μάλιστα έχει κολλήσει και τα χέρια της πάνω;;;;;;
![]()
...εσυ ειδικα το πας φυρι φυρι να σου στειλω τους φιλους σου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: αντε, δωσε μου email να σου στειλω καμμια 100στη μπας και ξελαμπικαρεις και σταματησεις!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
υπαρχει σκια, αρα κενο, αρα δεν τα εχει κολησει τα χερια!
![]()
...εσυ ειδικα το πας φυρι φυρι να σου στειλω τους φιλους σου!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: αντε, δωσε μου email να σου στειλω καμμια 100στη μπας και ξελαμπικαρεις και σταματησεις!![]()
![]()
οκ οκ οκ οκ... σταμάτω...
φιλάκια...
φιλακια σε ετερο ανηρ? επ! αυτο ειναι ανηθικον, για αυτο θα σβηστει σε λιγοτερο απο 5 λεπτά!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
οκ οκ οκ οκ... σταμάτω...
φιλάκια...
![]()
![]()
![]()
ΣΟΚ !Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
φιλακια σε ετερο ανηρ? επ! αυτο ειναι ανηθικον
![]()
![]()
![]()
Μαγαρίστηκε η αγνή ψυχή μου !
Χάνομαι... σβήνω.. άπαπα ανωμαλίες !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι καααααααλά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ΣΟΚ !
Μαγαρίστηκε η αγνή ψυχή μου !
Χάνομαι... σβήνω.. άπαπα ανωμαλίες !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Αλήθεια !Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Ναι καααααααλά!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαι σιγουρος.... εδω αναζητας να βλεπεις κατι υποπτες "φατσες" και μας το παιζεις και παιδουλα... αλλα ετσι ειναι, 8 και σημερα και απο παιδουλα θα ψαχνεις πεζουλια να κρυφτεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αλήθεια !
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλο θρεντ αυτό !Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ειμαι σιγουρος.... εδω αναζητας να βλεπεις κατι υποπτες "φατσες" και μας το παιζεις και παιδουλα... αλλα ετσι ειναι, 8 και σημερα και απο παιδουλα θα ψαχνεις πεζουλια να κρυφτεις!![]()
Δεν πιάνεται !:o
![]()
![]()
![]()
έχω κάτι καλά κρυψωνάκια στο Μυλοπόταμο..:a13:
:rotflmao: :rotflmao:
ωραια, θα πατησεις πανω στη ναρκη του μπαρμπα μου και δεν θα χρειαστει να σε κυνηγησω...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άλλο θρεντ αυτό !
Δεν πιάνεται !:o
![]()
![]()
![]()
έχω κάτι καλά κρυψωνάκια στο Μυλοπόταμο..:a13:
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
ωραια, θα πατησεις πανω στη ναρκη του μπαρμπα μου και δεν θα χρειαστει να σε κυνηγησω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάω Λασίθι τα λέμε![]()
![]()
:rotflmao:
κααααααπως καλυτερα...
Εγώ πάντως το έβαλα γιατί το θεώρησα χιουμοριστικό παρά προκλητικό! Και δεν έχω ανάγκη να βάζω γυμνόστηθες για να τις βλέπω. Αν θέλω έχω κι εγώ τις άκρες μου.
Να υπενθυμήσω ότι στήθος δείχνουν όλες οι εκπομπές στην τηλεόραση που απευθύνονται σε παιδιά άνω των 15 (Ελληνικές σειρές, ξένες, παιχνίδια κλπ...)
Θα συμφωνήσω περισσότερο με τον με τον αλχημιστή. Μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο του πουριτανισμού...
Τέλος πάντων, δεν κρατάω κακία σε κανένα.
Απλά να πω ότι έχω δεί και πολύ "χειρότερα-προκλητικότερα" μέσα στο φορουμ τα οποία έχουν βάλει παλαιότερα μέλη και όχι μόνο δε σβήστηκαν, αλλά έγινε και σπαμαρισμα πάνω σ'αυτά!
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......