Μπράβο....
Ότι μαθαίνει κανένας είναι καλό....
αλλά......
εκείνο το σώμα σου γιατί δεν το βγάζεις λίγο έξω να μην τρως τα μασπιέ και να κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή με το ρίξεις;
Δεν σας το έδειξαν στο Level 1; Χμμμμμ
well done anyway...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Κανονικά είναι level 3 αυτό.. Προς το τέλος επειδή με φοβήθηκαν μου έδειξαν πως να βγαίνω λίγο (λίγο-χωρίς γόνατα κ.λ.π.) οπότε ανέβηκαν και τα χιλιόμετρα στις στροφές.... (βλ. φωτό 8)Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μπράβο....
Ότι μαθαίνει κανένας είναι καλό....
αλλά......
εκείνο το σώμα σου γιατί δεν το βγάζεις λίγο έξω να μην τρως τα μασπιέ και να κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή με το ρίξεις;
Δεν σας το έδειξαν στο Level 1; Χμμμμμ
well done anyway...
Χα! Το πήρα το μωρό...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Κανονικά είναι level 3 αυτό.. Προς το τέλος επειδή με φοβήθηκαν μου έδειξαν πως να βγαίνω λίγο (λίγο-χωρίς γόνατα κ.λ.π.) οπότε ανέβηκαν και τα χιλιόμετρα στις στροφές.... (βλ. φωτό 8)
Θα άλλαξαν φαίνεται την διδακτική ύλη.... στο 1 και 2 θα δείχνουν ισορροπία στο δίκυκλο...
Παράξενα μας τα λες.....![]()
http://www.superbikeschool.gr/show.php?cat_id=58Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Θα άλλαξαν φαίνεται την διδακτική ύλη.... στο 1 και 2 θα δείχνουν ισορροπία στο δίκυκλο...
Παράξενα μας τα λες.....![]()
στο 0300 riding school εχει τέτοια με το καλημέρα
Χα! Το πήρα το μωρό...
μου φαίνεται οτι το 0300 καλύπτει τελικά το μεγαλύτερο μέρος των τριών level....Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
http://www.superbikeschool.gr/show.php?cat_id=58
στο 0300 riding school εχει τέτοια με το καλημέρα
Τέσπα... για άλλη μια φορά το moto.gr (με honda βέβαια) βραβεύεται....
Well done!
Στο riding school δείχνουν σώμα. Στο level 3 πάλι δεν δείχνουν ακριβώς σώμα.. δείχνουν κάποιες τεχνικές που δεν είναι απαραίτητο να τις χρησιμοποιείς πάντα και στο μεγαλύτερο βαθμό θεωρείται ότι ξέρεις να βγάζεις το σώμα..
Συμπερασμα, css χωρίς riding school δεν παίζει.
Θάνος..
Λεω να ψωνίσω και μία απ'αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Στο riding school δείχνουν σώμα. Στο level 3 πάλι δεν δείχνουν ακριβώς σώμα.. δείχνουν κάποιες τεχνικές που δεν είναι απαραίτητο να τις χρησιμοποιείς πάντα και στο μεγαλύτερο βαθμό θεωρείται ότι ξέρεις να βγάζεις το σώμα..
Συμπερασμα, css χωρίς riding school δεν παίζει.
Χα! Το πήρα το μωρό...
Πολύ καλός!
Το μόνο που θα "παρατηρούσα" κι εγώ είναι που δεν έβγαλες λίγο το σώμα σου, λίγο ποδαράκι, κλπ.
Μου φαίνονται απίστευτες τέτοιες κλήσεις με αυτό το μηχανάκι!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......