Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Sta 30 motosukletisths!

Αρχικά δημιουργήθηκε από spibants
    "ΓΥΜΝΗ! και μάλιστα μεταχειρισμένη (όχι και πολύ παλιά όμως) και φτηνή!"
    Αυτο ακριβως..λεφτα δεν υπαρχουν για καινουργια συν οτι συμφωνω εστω και με 5ΚΛΜ θα φαω μια σαβουρα.
    Αλλα υπαρχει ερωτας με καποια μηχανη τετοιου στυλ.Street μικροκαμωμενη.
    Τωρα μαθαινω κ τα μοντελα βλεπετε..
    Αντε κ μολις την παρω , θα σας παω βολτα! (σιγα μην ανεβετε )

κατι μου ελεγε το ενστικτο να μπω σε αυτο το θρεντ...

φιλαρακι και εγω για ΜΤ-03 θα σου ελεγα, αλλα αφου γουσταρεις στρητ...

πάρε την σουζουκι που δίνω 600 ευρά και πέφτει και δε χαλάει!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	megara 203.jpg 
Προβολές:	249 
Μέγεθος:	78,7 KB 
ID:	61655

Χρειαζομαι κ γνωσεις μηχανικου υποθετω ε? Η ΜΤ-03 σε τι κατηγορια ειναι? Κριμα ναναι πανακριβη..

Αρχικά δημιουργήθηκε από spibants
    Χρειαζομαι κ γνωσεις μηχανικου υποθετω ε?
    Αυτο δεν ειναι απαραιτητο, ενα τηλεφωνακι θα του κανεις και θα εμφανιζεται, μιλαμε για τρελο after sales service ο Κατανας
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

χα χα δε χρειαζεσαι τιποτα φιλαρακι!

αν μαθεις να ξυνεις με αυτό , δε θα φοβασαι τιποτα μετά!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	megara 090.jpg 
Προβολές:	246 
Μέγεθος:	85,4 KB 
ID:	61656

Ρεεεεε ξεκολατε ρεεε!!!

τι πατε στον ανθρωπο και του προτεινετε....!!

Γιωργο
    αδαμαντιε
    σταυρο

ελα σοβαρευτειτε....

φιλε spibants οδηγαω μηχανες 20+ χρονια και εχουν δει πολλα τα ματακια μου...παααραα πολλα εμενα η γνωμη μου ειναι παρε ενα μικρακι καταρχην να κανεις τη δουλεια σου να μπεις και λιγο στο πνευμα απο τι καταλαβαινω δεν εχεις καβαλησει ουτε ποδηλατο που λεει ο λογος αρα υπαρχει και πιθανοτητα να μην ξερεις ουτε που ειναι το μπρος και το πισω φρενο

Μην πας αρχικα σε μηχανω 80-100-120 αλογων παρε ενα cbf παρε ενα cbδακι παρε κατι μικρο να μπεις στην διαδικασια της οδηγησης μοτοσυκλεττας και μετα το πουλας και παιρνεις κατι καλυτερο - μεγαλυτερο

Αυτα ειχα να πω ..προειδοποιηθηκες!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μάλιστα...

Λοιπόν δεδομένα...

1)Ο φίλος μας δεν έχει οδηγήσει ποτέ μηχανή.
    2) Επαγωγικά δεν ξέρει μία απο κατσαβίδια ή άλλα συναφή μηχανικά που 110% θα του χρειαστούν σε μια σκοτεινή νύχτα , σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση απο όποιο συνεργείο και χωρίς οδική βοήθεια (Νόμος Μέρφυ)
    3) Έχει μόνο 4.500 για μηχανή (θες και άλλα 500 κοντά να υπολογίζεις για κράνος και jacket, που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ)
    4) Δεν είναι πιτσιρικάς που σημαίνει οτι μπορέι να οδηγήσει ώριμα (ναι καλά , σε πιστέψαμε τώρα... εμείς είμαστε 10-20 χρόνια στο τιμόνι και καγκουριάζουμε). Απο την άλλη , η ανάρρωση απο πιθανή τούμπα θα του πάρει διπλάσιο χρόνο απο όταν ήταν 20-25.

Πρόταση μου είναι να πάρεις κάτι πολύ πιο φθηνό απο τα 4.500 που έχεις..
    Επειδή ακριβώς μηχανή στην Ελλάδα , ισοδυναμεί με απόλυτη μαθηματική εξίσωση που οδηγει στην τούμπα, καλό είναι να μην έχεις να πληρώνεις την μισή αξία της μηχανής σε πλαστικά, επειδή σου έφυγε σε μια στροφή ή γλύστρισες στην καταπληκτική άσφαλτο μας.

Επίσης το μηχανάκι θα πρέπει να είναι "κατσαβιδάτο". Εφόσον ο Ξάδερφος σου γνωρίζει , θα πρέπει να έχει την ευχέρεια να σου δείξει κάποια απλά πράγματα (να ρυθμίζεις αλυσίδα, να τσεκάρεις λάδι κτλ.) πάνω σε "εύκολο" μηχανάκι με "προσβάσιμο" μοτέρ.
    Αν πάρεις μηχανή στυλ FZ600 , ελπίζω να είσαι ηλεκτρονικός μηχανικός, καθώς τερτίπια σαν το TPS και άλλα συναφή , μόνο με εγκέφαλο τσεκάρονται. Χώρια που αλλιώς θα πληρώσεις service ενα 4κύλινδρο και αλλιώς ενα Μονοκύλινδρο.

Ducati, απαγορεύεται διά ροπάλου, λόγω κόστους συντήρησης και τεχνικών "ιδιαιτεροτήτων"... (κράχτε, κράχτε.. την αλήθεια δεν την αλλάζετε)

Επιδίωξε τις πρώτες εξορμήσεις να τις κάνεις με πολλούς, γιατί έτσι θα είσαι λίγο πιο ασφαλής, (αλλιώς είναι να βροντούν 10-20 εξατμίσεις και αλλιώς να είναι 1-2) όπως και να κυκλοφορείς ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΎ ΜΠΟΡΕΙΣ με την μηχανή , κάθε μέρα, για να κερδίζεις εμπειρίες.

Το γκάζι είναι γλυκό , για αυτό καλό είναι να έχεις μετριασμένη απόδοση εκεί. Το ΧΤ είναι ικανοποιητικό , καθώς τα 140 που θα πιάσει (μέγιστο!...δεν μιλώ για το ΧΤ660Χ!) είναι ταχύτητα που θεωρητικά μπορείς να κοντρολάρεις σε Ε.Ο. ή στην Αττική Οδό.

Το fazer που θες , πάει αρκετά παραπάνω (οι Ζ να κάτσουν στα αυγά τους και να αφήσουν τα ΟΥΥΥΥΥ!!) και αν αποφασίσεις να το "ανοίξεις" θα σε πάει εύκολα κοντά στην δεύτερη κατοστάδα , που δεν μπορείς με την ανύπαρκτη εμπειρία που έχεις να το κοντρολάρεις προς το παρόν.

Το κυριότερο όλων...

Στο forum που μπήκες, είμαστε όλοι απροσάρμοστοι , αλλοπρόσαλοι και κυρίως μ@λ@κες... οπότε μην μας δίνεις και πολύ σημασία...

χαχαχαχαχαχχα

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

....

Gandalf

opote πάλι στο δικό μου καταλήγεις! :rotflmao: :rotflmao:

να πω με τη σειρα μου οτι το γεγονος οτι εισαι σχεδον 30 δε λεει τιποτα....
    απο τη μια δεν σημαινει οτι ειναι αργα για να ξεκινησεις, (στα 28 μου πηρα την πρωτη μου μηχανη gsxr 750, με παρα πολλα χλμ εμπειριας σε παπια).

απο την αλλη, δε σημαινει οτι εχεις ξεπερασει τον κινδυνο που διατρεχει ενας πιτσιρικος λογω του νεαρου της ηλικιας του (για την κ@υλ@ μιλαω, ναι).

περιτρανη αποδειξη, ο τροπος που οδηγουν πολλοι απο εδω μεσα, κι ας εχουν περασει τα 30.....και τα 40 και τα......

σε μενα προσωπικα, η ηλικια δε λειτουργησε καθολου ανασταλτικα....μαλλον απωθημενα μαζευα ολα τα προηγουμενα χρονια και δε το καταλαβαινα!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet

φιλε spibants οδηγαω μηχανες 20+ χρονια και εχουν δει πολλα τα ματακια μου...παααραα πολλα εμενα η γνωμη μου ειναι παρε ενα μικρακι καταρχην να κανεις τη δουλεια σου να μπεις και λιγο στο πνευμα απο τι καταλαβαινω δεν εχεις καβαλησει ουτε ποδηλατο που λεει ο λογος αρα υπαρχει και πιθανοτητα να μην ξερεις ουτε που ειναι το μπρος και το πισω φρενο

Μην πας αρχικα σε μηχανω 80-100-120 αλογων παρε ενα cbf παρε ενα cbδακι παρε κατι μικρο να μπεις στην διαδικασια της οδηγησης μοτοσυκλεττας και μετα το πουλας και παιρνεις κατι καλυτερο - μεγαλυτερο

Αυτα ειχα να πω ..προειδοποιηθηκες!!!

+100000000000000

Καλωσήλθες spibants, στο δίτροχο κόσμο, καλή αρχή και μην σκέφτεσαι πως κάααααποτε θα πέσεις. Κάνε τα μαθήματα, πάρε το δίπλωμα!!!

Άμα το αγαπάς, το πας!
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    μολις εμαθα οτι η suzuki δινει το SV 650 - Naked 5.795 Euro!!!!
    Έχω ακούσει άσχημα λόγια απο πολλούς για το SV.. οτι τραβάει αριστερα και τέτοια. Μήπως τους βγήκαν πολλά με ελάττωμα και τα δίνουν όσο όσο τώρα;;
    From a Battle I've come..
    to a Battle I ride..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Honest John
    Έχω ακούσει άσχημα λόγια απο πολλούς για το SV.. οτι τραβάει αριστερα και τέτοια. Μήπως τους βγήκαν πολλά με ελάττωμα και τα δίνουν όσο όσο τώρα;;
    milas sobara twra? de paizei kati tetoio, oute gia problhma oute gia skeptiko drashs antiproswpeias

Είχε αγοράσει ένας ένα SV και στην οδήγηση του τραβούσε αριστερά το μηχανάκι... Μετά απο λίγο καιρό και αφού μίλησε με άλλους που είχαν το ίδιο παράπονο, πήγε στην αντιπροσωπεία να τους το πει όπου φυσικά αυτοί δεν δέχονταν κάτι τέτοιο. Μετά αφού πήγε με δικηγόρους κτλ.. κατάφερε να τους το δώσει πίσω και να του δώσουν καινούριο με μια μικρή χρηματική διαφορά. Ε.. το παίρνει το καινούριο μηχανάκι.. και ήταν με το ίδιο πρόβλημα. Δεν είχε το κουράγιο να αρχίσει πάλι τα ίδια και το κράτησε. Αν ήταν ο μοναδικός θα μπορούσα να σκεφτώ οκ.. ίσως να μην είναι φτιαγμένο το SV για αυτόν. Αλλά με προβληματίζει οτι είχε γίνει συζύτηση με άλλους κατόχους SV και έλεγαν τα ίδια. Στραβό πλαίσιο;; Πρόβλημα με λάστιχα; Ζάντες;; Δεν ξέρω...
    From a Battle I've come..
    to a Battle I ride..

Καλησπερα σε ολους!
    Αργησα ναπαντησω γιατι συνδεση παιζει μονο στην δουλεια
    Καταρχην αν κ ειπωθηκε χαριτολογωντας για το τι ατομα συχναζουν στο forum, ναπαντησω πως μεχετε βοηθησει σε απιστευτα ικανοποιητικο βαθμο ειτε με την γνωση σας ειτε ψυχολογικα αφου μονο ο ξαδελφος εχει τρελλα με τις μηχανες κ οι λοιποι φιλοι, μου λενε οτι λεει κ η μανα μου (παρε ενα αμαξακι,τωρα σουρθε να παρεις μηχανη κλπ κλπ)
    Τωρα οσο αφορα οτι πρεπει νασαι ηλεκτρονικος μηχανικος για να παρεις την FAZER η αληθεια ειναι οτι ειμαι :Ρ Σευχαριστω για την πληροφορια, καταλαβα τι εννοεις κ θα συμφωνησω μαζι σου πως προτιμω να μαθω με κατσαβιδια παρα να πατανε πληκτρα κ να μου περνουν ποσα λεφτα..
    Εν μερει εχω καταληξει στο εξης:
    Ο ξαδελφος τελικα εχει CB400 Super Four που μου προτεινατε για αρχη!
    Με αυτη λοιπον λεω να ξεκινησω.
    Αφου φαω καμια τουμπα κ γινω μελος κ με την βουλα σκεφτομαι δεκεμβρη-γεναρη να ψαξω για την ΜΤ-03 (ελπιζω να υπαρξει καμια τρελλη προσφορα στα 4500)
    Τα λεφτα για μπουφαν κρανη κλπ ειναι ξεχωρα
    Αν οχι τοτε θα ψαξω για SV650S και FAZER λογω $$$. (FZ βρηκα με 4200-4500 του 03)

ΥΓ Τα μαθηματα ξεκινησαν..ανυπομονω να μπω στα πρακτικα :Ρ

ευγε τεκνου μου και συναδελφε..ηλεκτρονικε

Βαδιζεις καλα!!!

Οτι απορια θες εδω ειμαστε

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    να πω με τη σειρα μου οτι το γεγονος οτι εισαι σχεδον 30 δε λεει τιποτα....
    απο τη μια δεν σημαινει οτι ειναι αργα για να ξεκινησεις, (στα 28 μου πηρα την πρωτη μου μηχανη gsxr 750, με παρα πολλα χλμ εμπειριας σε παπια).

απο την αλλη, δε σημαινει οτι εχεις ξεπερασει τον κινδυνο που διατρεχει ενας πιτσιρικος λογω του νεαρου της ηλικιας του (για την κ@υλ@ μιλαω, ναι).

περιτρανη αποδειξη, ο τροπος που οδηγουν πολλοι απο εδω μεσα, κι ας εχουν περασει τα 30.....και τα 40 και τα......

σε μενα προσωπικα, η ηλικια δε λειτουργησε καθολου ανασταλτικα....
    Μια απ΄τα ίδια
    1ο μου μηχανάκι 600RR

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυριακή 30-05
    από eXTirience στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 08:02
  2. Plysimo 30 Aftokinitwn se 3'' me 0 KOSTOS
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2004, 11:31