Χρόνια πολλά και καλά παίδες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά και καλά παιδιά!!! πάντα όρθιοι...![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
Χρόνια πολλά, χιλιόμετρα περισσότερα Σταυρήδες![]()
Χεχε, ευχαριστούμε πανγρήγοροι, πανέμορφοι και πανέξυπνοι φίλοι μας, ναι νομίζω είμαστε κάμποσοι Σταύρακες εδώ μέσα, καλά είναι............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ Κ8 ΜΕ 200 ΑΛΟΓΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ.....................
![]()
![]()
![]()
Γιώργο όχι ρε, έφυγα γιατί ήμουν κομμάτια γιατί είχα πάει εκεί που έγραψες απουσία!!!
Την επόμενη φορά θα μείνεις μεταξεταστέος παλλικάρι μου...................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ![]()
Υγεία και ευτυχία με ή χωρίς μοτο![]()
σε ευχαριστώ γαι την ευχή ρε Σταύρακα, με άρεσε!Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ Κ8 ΜΕ 200 ΑΛΟΓΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ.....................
![]()
και γω μας ευχομαι οπως πρωτοείπε ο τζουλ ο μέγιστος απο ένα 525 να γουσταρουμε τα κατσικομονοπατάκια!![]()
![]()
Καλά αν γίνει αυτό σε συνδυασμό με Κ8 εμένα με ξεχνάνε συγγενείς-γυναίκα-φίλοι-κοινωνικό περιβάλλον εκτός μηχανοφάσης γενικότερα...................Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
και γω μας ευχομαι οπως πρωτοείπε ο τζουλ ο μέγιστος απο ένα 525 να γουσταρουμε τα κατσικομονοπατάκια!![]()
![]()
Αν παίξει και καμιά νέα άσφαλτος Μέγαρα (λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα!) τότε μπορεί να ξεχάσω και τον εαυτό μου..............![]()
Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια και οτι ποθουν να το παθουν !!!![]()
κατανα... Παντα χαμογελαστος και να σου ερχονται ολα καλα ρε φιλε !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ να ερθεις το μεσημερι να παρεις αυτα που λεγαμε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Χρόνια πολλά πέδες, πάντα με υγεία
@KaTaNas, Σταυρούκο σου εύχομαι να είσαι πάντα ψιλός και χαμογελαστός και να χάσεις κάνα κιλό και να είσαι πάντα υγιής και να πάρεις σύντομα το καθαρό των ονείρων σου (ΚΤΜ exc525 και μην ακούς τις παπαριές του stoubi, φιλικό φιλικό το 400 αλλά και αυτός το άλλαξε εχθές για +50cc)
@ΖΧ-12 ex 636, Στάυρε άντε ρε και του χρόνου με κάνα διηπειρωτικό πύραυλο kawasaki
![]()
![]()
![]()
![]()
Επισης να ετοιμαστεις να πουλησεις την διχρονιλα σου οι πατεραδες καβαλανε τετραχρονα ( μερικες φορες και διχρονα με μιζα ..)
![]()
![]()
Να σαι καλά ρε αγορίνα! αγάπη και μαμημένη υγεία, τίποτα άλλοΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
κατανα... Παντα χαμογελαστος και να σου ερχονται ολα καλα ρε φιλε !!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΝΑ
ΤΙΓΚΑ
ΣΤΑΚΟ
ΚΑΒΑΣΑΚΙ 636
KaTaNaS
stako
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Barchman![]()
![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακουστηκα η μπα;
:rotflmao: