Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Τσιγάρο στην σέλα.

Τσιγάρο στην σέλα.

Πρωί πρωί κατεβάινω να πάρω τη μηχανή να πάω στη δουλειά και βλέπω την γόπα στην σέλα φαρδιά πλατιά, ναί, κάποιο μαλ-σμένο (μάλλον απο καμμιά Τιθόρα, δίπλα μένω) σκέφτηκε οτι είναι μαγκιά να μου αφήσει αναμμένο τσιγάρο στην σέλα, μόνο και μόνο για να τραβιέμαι κερατιάτικα να τα σκάω για καινούργιο κάλυμα.
    Ξενέρωσα πρωί πρωί....
    "There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die"

Οπωσδήποτε είναι κάτι για να σου χαλάσει τη μέρα αλλά θα περάσει σύντομα η στενοχώρια, χαμόγελο κι όλα περνάνε.

Καλά και φθηνά ξεμπερδέματα να έχεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    σουχει τύχει να είσαι σταματημένος στο φανάρι και το διπλανό μ@κισμένο κουτάκι να τινάζει τη στάχτη πάνω στο κύλινδρο της μπέμπας? του τελευταίου παρολίγω να το το χώσω ξέρεις που
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Το κλασσικό που περνάς και πετάει την γόπα απο το παράθυρο και σου σκάει στα μούτρα, δεν λέω, αν είσαι τόσο βλάκας που θες να πετάξεις την γόπα απο έξω τουλάχιστον βγάλε το χέρι σου έξω, κρέμασέ το κάτω και άσε την γόπα να πέσει, όχι απο μέσα σφεντόνα!!!!!!!
    Επι της ευκαιρίας ξέρετε κανένα καλό μαγαζί να πάω να αλλάξω το κάλυμμα????
    "There he goes. One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die"

ΕγώοΜικρόςοΑμνόςΤουΘεού Το avatar του/της jtoros
    Άσε φίλε μου... Πριν κάνα τρίμηνο κι εγώ κατεβαίνω όλο χαρά να πάρω τη μηχανή και βλέπω μια γόπα στη σέλα. Προφανώς κάποιος την πέταξε από κάποιο μπαλκόνι μιας και εκεί που έχω τη μηχανή δεν είναι πέρασμα.

Μετά από καλή παρατήρηση βρήκα ποιο μαλακισμένο πετάει γόπες όπου βρει από μπαλκόνι διπλανής πολυκατοικίας. Αν το πιάσω στα πράσα, ή ξαναβρώ τσιγάρο στη σέλα μου, θα του σβήσω το Marlboro στη μάπα!

Ασχτρ με τα μ%&#*π@ν@ πια!
    Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.

Nothing is Impossible!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Τσιγάρο στην σέλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από space_ape
    Πρωί πρωί κατεβάινω να πάρω τη μηχανή να πάω στη δουλειά και βλέπω την γόπα στην σέλα φαρδιά πλατιά, ναί, κάποιο μαλ-σμένο (μάλλον απο καμμιά Τιθόρα, δίπλα μένω) σκέφτηκε οτι είναι μαγκιά να μου αφήσει αναμμένο τσιγάρο στην σέλα, μόνο και μόνο για να τραβιέμαι κερατιάτικα να τα σκάω για καινούργιο κάλυμα.
    Ξενέρωσα πρωί πρωί....
    Το τιθορα λειτουργει ακομα, τι λεει?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: Re: Τσιγάρο στην σέλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Το τιθορα λειτουργει ακομα, τι λεει?

και εγω το ιδιο σκευτικα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Re: Re: Re: Τσιγάρο στην σέλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750
    και εγω το ιδιο σκευτικα
    σβησε κανενα ΠΜ ρε συ...

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    καλο ειναι να φας γοπα στο δρομο.σκεφτειτε πως ειναι να τρως σακουλα με εμετο απο προπορευομενο οχημα στην εθνικη οδο.το εχω δει με τα ματια μου . :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    καλο ειναι να φας γοπα στο δρομο.σκεφτειτε πως ειναι να τρως σακουλα με εμετο απο προπορευομενο οχημα στην εθνικη οδο.το εχω δει με τα ματια μου . :hypnotize

Τι λές τώρα???? Σοβαρά???? Αυτος και αν θέλει παλούκωμα!!!!
    Το Τιθώρα πάντως υπάρχει ακόμα, δεν ξέρω τι ηλικίες είστε αλλά η πιτσιρικαρία πάει σύννεφο, 5 μαζί που φωνάζουν και όλα τα σχετικά.

πωω ξενερα!Καποιο μαλακισμενο θα την πεταξε.Τιθορα,αν κ απο εκει ειμαι 2 τετραγωνα,δεν παω!5 ωρες για μια μπυριτσα.
    ...appetite for destruction...

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. πόσα χιλιόμετρα έχετε στη ΣΕΛΑ !! ?
    από kiriakost στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2013, 18:33
  3. τσιγαρο στη σελα
    από bentouza στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2011, 17:18
  4. Γατιά πάνω στην σέλα της μηχανής