Καταπληκτικη η χθεσινοβραδυνη εμφανιση του Φαμμελου στο αιθριο.
Ενα μεγαλο μπραβο
Καταπληκτικη η χθεσινοβραδυνη εμφανιση του Φαμμελου στο αιθριο.
Ενα μεγαλο μπραβο
Βρωμίζει η φάρα μας
Τι προδοσία
Ολοι στον ύπνο τους, βρίσκουν επιτέλους αιτία
Κάποιοι φιμώσαν και βρωμίσαν την γενιά μου
βαλσαμωμένα είδωλα, θεοί μπροστά μου
Α ρε βλασθήμια μου, αλήθεια μεγάλη
χρυσοντυμένοι φαφλατάδες, υψώσαν κεφάλι
Το μαύρο χάλι μας, ποιός θα το φτιάξει
Ολοι στο βόλεμά τους είναι εντάξει
Πλούσιοι ανίδρωτοι χασκογελάνε
και το γλεντάνε και το γλεντάμε
ξυπνήστε γρήγορα, γιατί γερνάμε
Αντι για λίπασμα, νεκρούς ριχνούν στο χώμα
Δεν το πιστεύω πως δε σ’αγγίξαν ακόμα........
Παίρνουμε γεμιστά μπισκότα και τα ξεκολλάμε προσεκτικά. Στρώνουμε σε γυάλινη πιατέλα εκείνα που έχουν επάνω την κρέμα(η κρέμα να είναι προς τα επάνω και στην πιατέλα να ακουμπούν τα μπισκότα). Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και κόβουμε κάθε μία σε 3 οριζόντιες φέτες.Στρώνουμε τις φέτες επάνω στα μπισκότα και επάνω στις μπανάνες στρώνουμε μια παχειά στρώση κρέμας σαντιγί. Επάνω στη σαντιγί στρώνουμε τα υπόλοιπα μπισκότα. Ανοίγουμε το κουτί της κονσέρβας και με ένα πηρούνι πιάνουμε ένα-ένα βερύκοκκο και το τοποθετούμε επάνω στα μπισκότα, έτσι ώστε μαζί με το βερύκοκκο να πέφτει στα μπισκότα και ελάχιστο σιρόπι. Στρώνουμε όλη την επιφάνεια και τα πλάγια της τούρτας με την υπόλοιπη σαντιγί και βάζουμε στο ψυγείο μας να μείνει 8-10 ώρες.
Καλή επιτυχία.
safety doesn't happen by accident
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Two questions:Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
..............
1. Πως λέγεται αυτό το "πράγμα" ???
2. Τρώγεται αυτό το "πράγμα" ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
που το βλεπεις το ασχετο 620;;;;;;
γρηγορα δωσε το τηλεφωνο του μπαμπα της να του δωσω συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Δηλαδη απο την κοπελια και την συνταγη εσυ προσεξες την συνταγη?
Να σημαινει κατι αυτο αραγε ? :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Παθολογικός spammer!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(Δε μπορείς ρε να μπεις στο κλίμα?)
:rotflmao: :rotflmao:
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρωτήξαμε κάτι , κύριος ???Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
.....................![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ποιο κλίμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Παθολογικός spammer!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(Δε μπορείς ρε να μπεις στο κλίμα?)
:rotflmao: :rotflmao:
ποιος είμαι;
τι κάνω εδώ;
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οταν φαμε το γλυκο της Vanda να παρουμε το ιδιο ταψι [να το πλυνουμε] κ να στρωσουμε ολο τον πατο με μπισκοτα σαβαγιαρ.
κατοπιν χτυπαμε 2-3 φακελακια μους σοκολατα κ οταν τελειωσουμε αφηνουμε το μειγμα στην ακρη κ ανοιγουμε 2 κονσερβες με κομποστα ανανα.
Αφηνουμε 5-6 ροδελες στην ακρη κοβουμε τις υπολοιπες σε μικρα κομματακια κ τις ανακατευουμε στη μους. Ολα μαζι τα βαζουμε πανω στα σαβαγιαρ, απλωνουμε απο πανω σαντιγυ κ τις ροδελες που περισεψαν.
Στο ψυγειο για μερικες ωριτσες κ μετα μου φερνετε ολοι αυτο που φτιαξατε να δοκιμασω να σας πω τη γνωμη μου :rotflmao:
Αυτά για σήμερα Βέφα μου...
:wacko:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε Καλεσίν ποια μπισκότα είναι αυτά τα σαβαγιάρ γιατί δεν τα θυμάμαι ;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εχετε κατι να προσφερετε στην συζητηση κυριε εκτος απο το να σπαμαρετε;
![]()
Βεβαίως!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
εχετε κατι να προσφερετε στην συζητηση κυριε εκτος απο το να σπαμαρετε;
![]()
(πραγματική και δοκιμασμενη συνταγη)
Spaghetti with Wild Mushrooms
9 to 11 ounces (250 to 300 grams) wild mixed mushrooms (I would probably buy around 14 ounces (400 grams) mushrooms, as you have to trim a bit off)
3 tablespoons olive oil
1 clove garlic, finely chopped
1 to 2 small dried red chiles, pounded or very finely chopped
Salt and freshly ground black pepper
1/2 lemon, juiced
1 pound (455 grams) dried spaghetti
A small handful grated Parmesan
1 handful fresh parsley, roughly chopped
2 ounces (55 grams) unsalted butter
Brush off any dirt from the mushrooms with a pastry brush or a tea towel. Slice the mushrooms thinly, but tear any larger mushrooms, like girolles, chanterelles. and blewits in half. Put the olive oil in a very hot frying pan, and add the mushrooms. Let them fry fast, tossing once or twice, then add the garlic and chile with a pinch of salt (it is very important to season mushrooms slightly, as it really brings out the flavor). Continue to fry fast for 4 to 5 minutes, tossing regularly. Then turn the heat off and squeeze in the lemon juice. Toss and season, to taste.
Meanwhile, cook the pasta in boiling, salted water until al dente. Drain and add to the mushrooms, with the Parmesan, parsley, and butter. Toss gently, coating the pasta with the mushrooms and their flavor. Serve, scraping out all of the last bits of mushroom from the pan, and sprinkle with a little extra parsley and Parmesan.
Yield: 4 servings
Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 10 minutes
Difficulty: Easy
Copyright: Jamie Oliver
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais