Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Παράσυρση πεζών από τζιπ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Παράσυρση πεζών από τζιπ!

Μόλις το άκουσα στις ειδήσεις και τρελάθηκα!!!
    Μαύρο τζιπ Λαντ Ρόβερ ξέφυγε χτες το βράδυ από την πορεία του καβάλησα πεζοδρόμιο και χτύπησε 2 γυναίκες.
    Η συνέχεια;;;;;

Τις εγκατέλειψε!!!!!!!!!!!!
    Η μία πέθανε και η άλλη νοσηλεύεται ακόμα σε σοβαρή κατάσταση.
    Το τσογλάνι ετών 30 είχε πάρει το αμάξι του μπαμπά χτύπησε τις γυναίκες πάνω στο πεζοδρόμιο και μετά πήγε και κρύφτηκε.
    Τελικά "παραδόθηκε" σήμερα και θα περάσει εισαγγελέα.

Ο νόμος απ' όσο ξέρω δεν κλείνει φυλακή το τσογλάνι και γενικά παρόμοιους "μάγκες". Τους αφήνει απέξω. Και αν δεν κάνω λάθος η πιο βαριά ποινή που μπορεί να φάει εκτός του προστίμου είναι 8 χρόνια με αναστολή.
    Αλλά και φυλακή να μπει...
    αυτό θα φέρει πίσω τη γυναίκα;
    Ώρες-ώρες ρε γαμώτο με κάνουν να νιώθω ότι ζω σε απόλυτη μπανανία!!!!!!!

ΝΑΙ...
    ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ

The man who has never lied to a woman, has no respect for her feelings

Παλαιό μέλος
    απλούστατα, ο μπαμπάς (ή η μαμά, αν αυτή είναι η ιδιοκτήτης του αμαξιού) ευθύνεται για τις πράξεις του βλαμμένου/κακοαναθρεμμένου τους.

ΕΤΩΝ 30 ΕΊΠΕΣ?!?!

πως μου ξέφυγε αυτό?!?!

προφανώς άκυρες οι πίπες που είπα πριν, ο αρχιτσόγλανος στη φυλακή και τέλος.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δυστυχώς αυτό θα έπρεπε να θεωρείται ανθρωποκτονία, εκ προμελέτης, μιας και τις εγκατέλειψε και έφυγε που σημαίνει , οτι το σκέφτηκε , την έκανε και πήγε να κρυφτεί για να γλυτώσει το αυτόφωρο ίσως.

Ανθρωποκτονία εκ προμελέτης είναι 25 χρόνια αν δεν απατώμαι , με έξοδο στα 10 ή στα 15 λόγω καλής διαγωγής...
    Αυτό χρειάζονται ... αλλά πρέπει να υπάρξει κράτος πρώτα.

τι είπαμε Land Rover jeep;... μάλιστα , έχοντες και κατέχοντες δηλαδή, που σημαίνει οτι με καλό δικηγόρο θα πάρει αναστολή και ίσως κανά σωφέρ για να πηγαίνει στην δουλειά , αν του πάρουν το δίπλωμα...

Αν ήμουν πατέρας, αυτής της κόρης, θα έβρισκα ενα "παληκάρι" απο αυτά που κυκλοφορούν και μόλις πέρναγε αρκετό διάστημα, δεν κρύβω οτι θα τον έβαζα να του κάνει μια "επίσκεψη - δρεπανιού" ... ειδικά αν το σκεφτεί κανείς απο την άποψη του πατέρα της γυναίκας, δεν νομίζω οτι θα διαφωνήσει.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

τι είπαμε Land Rover jeep;... μάλιστα , έχοντες και κατέχοντες δηλαδή, που σημαίνει οτι με καλό δικηγόρο θα πάρει αναστολή και ίσως κανά σωφέρ για να πηγαίνει στην δουλειά , αν του πάρουν το δίπλωμα...

Gandalf

Αν είχε μια MV Agusta ή ένα Κ6 τα ίδια θα λέγαμε άραγε ?
    - So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Κλασικό κόλπο (παράδοση την επομενη) για να αποφύγουν το αυτόφωρο (και όλα τα "όμορφα" που αυτό συνεπάγεται. Απο εκεί και πέρα, όλα θα εξαρτηθούν από το πόσα $$ έχει ο τύπος.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Nik0s ,

Δεν νομίζω πως υπάρχει μοτοσυκλετιστής που θα παράταγε χτυπημένο άτομο , αιμόφυρτο...

Θες απο συνείδηση, θες απο φυσικής άποψης (αν χτυπήσεις άτομο με μηχανή, ενώ έχεις ξεφύγει απο την πορεία, είναι αδύνατο να σηκωθείς και να την "κάνεις" αμέσως), δεν έχει σημειωθεί τέτοιο περιστατικό με μηχανή, για αυτό και τα περισσότερα ατυχήματα που συμβαίνουν , με ανθρώπινο τραυματισμό και εμπλοκή μηχανής, είναι σαν "ανθρωποκτονία απο αμέλεια" και δίνουν τα 8 χρόνια με αναστολή.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Nik0s ,

Δεν νομίζω πως υπάρχει μοτοσυκλετιστής που θα παράταγε χτυπημένο άτομο , αιμόφυρτο...

Θες απο συνείδηση, θες απο φυσικής άποψης (αν χτυπήσεις άτομο με μηχανή, ενώ έχεις ξεφύγει απο την πορεία, είναι αδύνατο να σηκωθείς και να την "κάνεις" αμέσως), δεν έχει σημειωθεί τέτοιο περιστατικό με μηχανή, για αυτό και τα περισσότερα ατυχήματα που συμβαίνουν , με ανθρώπινο τραυματισμό και εμπλοκή μηχανής, είναι σαν "ανθρωποκτονία απο αμέλεια" και δίνουν τα 8 χρόνια με αναστολή.

Gandalf

Τον συλλογισμό σου τον αντιλαμβάνομαι αν και είμαι σίγουρος οτι μπορείς να φανταστείς τι θα συνέβαινε αν μια μηχανή πηγαίνοντας με κάποια χιλιόμετρα "έβρισκε" έναν πεζό.... Το αν θα τον παρατούσε ή οχι είναι άλλο θέμα που και πάλι νομίζω λίγο έχει να κάνει με το μέσο μετακίνησης που επιλέγουμε !

Όπως και να 'χει, εγώ αναφέρθηκα στον τύπου "ρατσισμό" που συναντώ πολύ συχνά μέσα στο forum αλλά και αλλού, όσον αφορά τους οδηγούς αυτοκινήτων (γνωστό και ως κουτί), πόσο μάλλον όταν το αυτοκίνητο είναι ακριβό...

Το να έχεις τζιπ - ακριβό - καλό αυτοκίνητο σε κάνει αμέσως τσογλάνι, κωλόπαιδο, πλουσιόπαιδο και παιδί του μπαμπα.....
    - I'm sorry ?

Patrick Bateman
    Bikepics Photo Album

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic

Αν ήμουν πατέρας, αυτής της κόρης, θα έβρισκα ενα "παληκάρι" απο αυτά που κυκλοφορούν και μόλις πέρναγε αρκετό διάστημα, δεν κρύβω οτι θα τον έβαζα να του κάνει μια "επίσκεψη - δρεπανιού" ... ειδικά αν το σκεφτεί κανείς απο την άποψη του πατέρα της γυναίκας, δεν νομίζω οτι θα διαφωνήσει.

Στις ειδήσεις είπανε οτι δεν έιχε δίπλωμα ο "δολοφόνος"!!! Οπότε σίγουρα με σωφέρ θα πηγαινει απο εδω και πέρα. Πάντως για να πάει τότε να παραδωθει σίγουρα δικηγόρος του το είπε.
    Όσο για το δευτερο φίλε μου +100000000000000000000000000000
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Τον συλλογισμό σου τον αντιλαμβάνομαι αν και είμαι σίγουρος οτι μπορείς να φανταστείς τι θα συνέβαινε αν μια μηχανή πηγαίνοντας με κάποια χιλιόμετρα "έβρισκε" έναν πεζό.... Το αν θα τον παρατούσε ή οχι είναι άλλο θέμα που και πάλι νομίζω λίγο έχει να κάνει με το μέσο μετακίνησης που επιλέγουμε !

Όπως και να 'χει, εγώ αναφέρθηκα στον τύπου "ρατσισμό" που συναντώ πολύ συχνά μέσα στο forum αλλά και αλλού, όσον αφορά τους οδηγούς αυτοκινήτων (γνωστό και ως κουτί), πόσο μάλλον όταν το αυτοκίνητο είναι ακριβό...

Το να έχεις τζιπ - ακριβό - καλό αυτοκίνητο σε κάνει αμέσως τσογλάνι, κωλόπαιδο, πλουσιόπαιδο και παιδί του μπαμπα.....
    Μην αλλάζουμε το θέμα παρακαλώ!!!
    Γιατί χάνεται το ζητούμενο όχι για κανα άλλο λόγο!!!
    Να το θέσω αλλιώς...
    στα... μου αν δεν είχε τζιπ και είχε Augusta Ducati Honda ή... πατίνι!
    Δεν κριτικάρουμε το όχημα. Το συγκεκριμένο άτομο και την συγκεκριμένη συμπεριφορά.
    Και όσοι έγραψαν για τζιπ και λεφτά δεν αναφέρονται γενικά σε όλους όσοι έχουν λεφτά και Λαντ Ρόβερ αλλά σε αυτούς που έχουν αποκτήσει τέτοια αντιμετώπιση ζωής. Του έχω φράγκα και δεν με ακουμπάνε.
    Μην τα συγχέουμε και μην τα βάζουμε στο ίδιο σακούλι.
    Δεν συζητάμε το αν στο φόρουμ υπάρχει ρατσιστική συμπεριφορά προς τους οδηγούς ΙΧ. ΑΥτό είναι άλλο ζήτημα και πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Όχι όμως εδώ!
    Εδώ μιλάμε για έναν 30'αχρονο χωρίς δίπλωμα όπως γράφτηκε πιο πάνω ο οποίος σκότωσε μία γυναίκα χτύπησε μία άλλη και σηκώθηκε κι έφυγε!!!
    Χέστηκα τι οδηγούσε! Με νιάζει τι έκανε!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Μην αλλάζουμε το θέμα παρακαλώ...

Μην συγχίζεσαι βρε Στέλιο, από το θέμα δεν φεύγουμε....

Το ζητούμενο όμως όπως λες, ποιο είναι... ? Τραγικό συμβάν δεν το αμφισβητούμε, εγκληματική αμέλεια, ούτε κι αυτό το αμφισβητούμε....
    - I'm sorry ?

Patrick Bateman
    Bikepics Photo Album

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Κλασικό κόλπο (παράδοση την επομενη) για να αποφύγουν το αυτόφωρο (και όλα τα "όμορφα" που αυτό συνεπάγεται. Απο εκεί και πέρα, όλα θα εξαρτηθούν από το πόσα $$ έχει ο τύπος.
    Ο κυριότερος λόγος δεν είναι τόσο το αυτόφωρο, όσο η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΤΕΣΤ...

Συνήθως παρουσιάζονται την επόμενη που δεν αποδυκνείεται τίποτα και δικαιολογούνται ότι δεν παραδόθηκαν γιατί ήταν σοκαρισμένοι... Παρουσιάζουν και ένα κωλόχαρτο από γιατρό και οι εισαγγελείς "το τρώνε" ή κάνουν πως το τρώνε, και τους παραπέμπουν για ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ... Δυστυχώς σε τέτοια κοινωνία ζούμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Ο κυριότερος λόγος δεν είναι τόσο το αυτόφωρο, όσο η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΤΕΣΤ...

+ 1
    - I'm sorry ?

Patrick Bateman
    Bikepics Photo Album

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Ξέρετε τι δε μπορω να καταλάβω? Πως ζούνε μετά ενω ξέρουν τι έχουν κάνει. Δεν έχουν τύψεις δηλαδή? Τι στο διάολο ανθρώπους παρέσυραν όχι ζώα(εδώ που τα λέμε και σκύλο να είχα χτυπήσει θα τα είχα παίξει). Εγω χέζομαι στην ιδέα να χτυπήσω άλλον πάντως. Κάθε φορά που βλέπω πεζό πάω σαν κότα να μη γίνει μαλακια.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παλαιό μέλος
    Ότι και να του κάνουν, ο άνθρωπος δε γυρίζει πίσω! Οποιαδήποτε ποινή του επιβληθεί δεν θα αλλάξει τίποτα!
    Τώρα είναι θέμα τιμωρίας; Θέμα παραδειγματισμού; Θέμα επανένταξης του οδηγού στην κοινωνία;
    Σίγουρα κι εγώ είμαι υπέρ της αυστηρότατης ποινής!
    Αλλά αν γινόταν αυτό το ατύχημα χωρίς να εμπλακούν τρίτα άτομα, στην προκειμένη περίπτωση τα θύματα, ποια ποινή θα του επέβαλλαν; Ποιος από μας εδώ θα γκρίνιαζε;
    Αν δεν μπουν αυστηρές ποινές ανεξαρτήτως των συνεπειών που έχει η παράβασή μας, όσες τούμπες και να κάνουμε, δεν αλλάζει τίποτα!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:54
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 16:14
  3. Απο Σημερα.................
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 08:16
  4. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…
    από superfour στο forum Ταξιδιωτικά