γαμώ τα typo...
καλά, δεν πειράζει, δεν είμαι ο μόνος...αν Α + Β = Α + Γ αρα Α=Γ?
γαμώ τα typo...
καλά, δεν πειράζει, δεν είμαι ο μόνος...αν Α + Β = Α + Γ αρα Α=Γ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
γαμώ τα typo...
καλά, δεν πειράζει, δεν είμαι ο μόνος...![]()
![]()
somebody ban him
αχαχαχαχα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
![]()
![]()
somebody ban him
τι υπογραφη εχεις ρε συ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε π@στ#.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αχαχαχαχα!
τι υπογραφη εχεις ρε συ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μου βγήκε το ζαμπονακι απο την μύτη....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
spam spam spam .... yaaaaaaaam!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
ρε π@στ#.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μου βγήκε το ζαμπονακι απο την μύτη....
![]()
![]()
![]()
re lewnida, giati zitas ban? e? vrikame ton tsiro kai olo ban, e? oi 99 apo edo lene oti klasi o kolos tus, alla de sas kani, thelate kapoion sigkekrimeno gia apodiopompaio trago, e?
αμ δε μου τι λέει το "μισό φόρουμ". μου τι λέτε εσείς οι ίδιοι που με αναγνωρίζετε... έχει φανεί ξεκάθαρα ότι δε σας νοιάζει τι λέω, αλλά ότι εγώ το λέω. Το έχω δει αυτό σε τσακωμό μεταξύ εμού κ του crs-k, που ο rapidshade μη έχοντας προσέξει τι είπα, άθελά του με υποστήριξε και ο crs-k νομίζοντας ότι ο rapidshade λέει πράματα που τον συμφέρουν, του λέει "μην κάνεις τον κόπο rapid, δεν καταλαβαίνει"...
βρε Γιωργo, ειλικρινα, δεν εχω προβλημα μαζι σου. το μονο που κανω ειναι απλα να μην ανοιγω συζητησεις μαζι σου. ξερεις γιατι? γινεσαι μονοτονος, απολυτος, (εννιοτε) ειρων και το χειροτερο απ΄ολα, κουραστικος. ΔΕΝ στην λεω, απλα σου λεω ευθεως πως σε βλεπω μεσα απο τα γραπτα σου εδω μεσα. τωρα, αν θελεις να το καταλαβεις, οκ, αν δεν θελεις, μπορεις να συνεχιζεις να μιλας απο τον Αρη (οχι, δεν ειναι υπονοουμενο για μπανιο, δεν εχω τετοιες δυνατοτητες!).Αρχικά δημιουργήθηκε από Φιλαλήθης
αμ δε μου τι λέει το "μισό φόρουμ". μου τι λέτε εσείς οι ίδιοι που με αναγνωρίζετε... έχει φανεί ξεκάθαρα ότι δε σας νοιάζει τι λέω, αλλά ότι εγώ το λέω. Το έχω δει αυτό σε τσακωμό μεταξύ εμού κ του crs-k, που ο rapidshade μη έχοντας προσέξει τι είπα, άθελά του με υποστήριξε και ο crs-k νομίζοντας ότι ο rapidshade λέει πράματα που τον συμφέρουν, του λέει "μην κάνεις τον κόπο rapid, δεν καταλαβαίνει"...
παντου πρεπει να βλεπεις conspirancy theories και εσυ, αλλα δεν ειναι ετσι! δηλαδη τι? ξυπνησαμε μια μερα 20 απο εμας και κανονισαμε απο τοτε να σε πειραζουμε και να στη λεμε και στο τελος για το χαβαλε να σε ΒΑΝαρουμε?
φιλικα (αν και λιιιιγο περισσοτερο ευθυς απο οτι πρεπει),
(ο συνονοματος) Γιωργος
![]()
λέω αυτό που σκέφτομαι, ευθέως και χωρίς πολλά-πολλά. Δεν λογαριάζω τίποτα και όταν κάποιος μου λέει πίπες, του ζητάω εξηγήσεις. Δεν το βάζω κάτω και δε χάφτω τα "φιλικά σου λέω να πας να δεις ψυχίατρο".
Δε με πειράζει να είσαι ευθύς, ίσα ίσα το προτιμάω.
Για τελευταία φορά και όποιος θέλει, το σκέφτεται:
Το "τελεία και παύλα" που χρησιμοποιούμε στην ομιλία γράφεται ως "._", όχι ως ".+_". Η φράση "τελεία και παύλα" προέρχεται από την ανάγνωση των συμβόλων "._". Το σύμβολο "+" δεν συγκαταλέγεται στα σύμβολα της ελληνικής (, . : << >> " ; ! _ και η άνω τελεία που δε ξέρω πως διάολο τυπώνεται στο γαμωpc).
Ζαμπονάκι μ'έκανεεεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αχαχαχαχα!
τι υπογραφη εχεις ρε συ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Εγώ ένα έχω να πω!!!
Ο μπάτσος είναι όργανο!
Το μπουζούκι είναι όργανο!
Άρα βάση επαγωγής:
Ο μπάτσος είναι μπουζούκι!!!
![]()
![]()