Και εγώ σε αυτό είμαι, δεν είχα υπολογίσει ότι τόσο βγαίνει. Μήπως έχεις το δεύτερο άρθρο της έρευνας περί λαδιών που είχαν κάνει πριν 3-4 χρόνια? (τότε δεν ήμουν συνδρομητής και είχα χάσει την συνέχεια)
Και εγώ σε αυτό είμαι, δεν είχα υπολογίσει ότι τόσο βγαίνει. Μήπως έχεις το δεύτερο άρθρο της έρευνας περί λαδιών που είχαν κάνει πριν 3-4 χρόνια? (τότε δεν ήμουν συνδρομητής και είχα χάσει την συνέχεια)
You BETA believe...
Μπα όχι, φέτος γράφτηκα...............Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
Για το Ζ.
Δε συμφωνω με τιποτα για τη θεση οδηγησεις και το τιμονι,τα βρισκω πολυ ανετα.
Ζελεδιαζει ή λαστιχαρει στα καμποσα χλμ(100+ σε πολλες αποτομες αλλαγες διευθηνσης) αυτο δε σημαινει οτι δε μπορει κανεις να παει γρηγορα.Μπορει,απλα εμενα μου δημιουργει μια μικρη ανασφαλεια.Θελει λιγη παραπανω αποφασιστικοτητα .Δεν ειναι αυτο που λεμε "ξυραφι".
Για το μοτερακι, τι να πω,αμα το Ζ μαζευει 1 δευτερο γρηγοροτερα τα 100 μετα αποκλειεται να το προφτασει ουτε το BMW,ουτε κανενα αλλο δυκιλινδρο με αισθητα ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΛΟΓΑ (-10).Ειναι γνωστο οτι τα πολυστροφα τετρακυλινδρα εχουν τη δυναμη ψηλα.Το θεμα ειναι να τα περασει κανεις πριν ανεβασουν στροφες,αμα τις ανεβασουν,αντε γεια.
Γεια τα ρεπριζ ειμαι επιφυλακτικος, μπορει το Bmw να ειναι πιο γρηγορο,μιας και το Ζ στα 50χλμ/ωρα με 60 και 3χιλ στροφες δεν ειναι κι οτι πιο γραμμικο.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αμάν ρε Κωστάκη ....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Δεν ξέρω τι σημαίνει "κουρασμένο μπροστινό".
(Sex machine είσαι ρε πουλάκι μου ???)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
an diladi mia motosikleta einai 81 aloga kai granazomenh gia teliki 210 den mporei na exei idio 0-150 me mia alli poy einai 101 ippous kai einai makria me teliki gia 230????
exete akoysei pote pos oi epidoseis exoyn na kanoyn me tis sinthikes? an to ena exei 30.000xlm kai to allo 1000?
an exei 10 mpofor aera? an to ena spinarei kathos einai 4kilindro kai to allo xekinaei epeidi einai 2 kilindro kai bgazei kato dinami??
protrexeis megale.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
an diladi mia motosikleta einai 81 aloga kai granazomenh gia teliki 210 den mporei na exei idio 0-150 me mia alli poy einai 101 ippous kai einai makria me teliki gia 230????
exete akoysei pote pos oi epidoseis exoyn na kanoyn me tis sinthikes? an to ena exei 30.000xlm kai to allo 1000?
an exei 10 mpofor aera? an to ena spinarei kathos einai 4kilindro kai to allo xekinaei epeidi einai 2 kilindro kai bgazei kato dinami??
protrexeis megale.......
δηλαδη ΔΕΝ συγκρινονται ΥΠΟ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ?????
Και γιατι δεν αναφερεται πουθενα;
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ε.... κάνουνε κι αυτοί το λάθος και συγκρίνουν τα Ζ με άλλα μηχανάκια.... αφου είναι τα καλυτερότερα όλων των εποχών....Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
protrexeis megale.......![]()
Ιωάννα ου μπλέξεις με Ζάδες....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ε.... κάνουνε κι αυτοί το λάθος και συγκρίνουν τα Ζ με άλλα μηχανάκια.... αφου είναι τα καλυτερότερα όλων των εποχών....
Ιωάννα ου μπλέξεις με Ζάδες....![]()
μ'αρεσει η σοβαροτητα της αποψης σου....![]()
![]()
kawasaki street warriors
παιδιά για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα, η Jarv είμαι εγώ δηλαδή Ιωάννα Αρβανιτάκη από το περιοδικό 0-300, και γράφω πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά κάποιος άλλος απάντησε με το δικό μου κωδικό οι λόγοι ευνόητοι, άλλωστε δεν έχω καμία σχέση με τη σύνταξη... τι γίνεται;;;;;;;;;;;;;;; οι υπεύθυνοι του site παρακαλώ να το δουν. ΕυχαριστώΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Αμάν ρε Κωστάκη ....!!!
(Sex machine είσαι ρε πουλάκι μου ???)![]()
τι να απαντήσω ρε Ανταμ;Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
μ'αρεσει η σοβαροτητα της αποψης σου....![]()
![]()
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν αλλά επειδή βγήκε το Ζ υποδεέστερο από κάποιο άλλο μοτοσακό αρχίζουμε και λέμε διάφορα....
Αρκεί να μην πούμε κακή κουβέντα για το υπερόπλο όλων των εποχών που λέγεται Ζ.
Σας βαρέθηκα με το Ζ σας...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τι να απαντήσω ρε Ανταμ;
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν αλλά επειδή βγήκε το Ζ υποδεέστερο από κάποιο άλλο μοτοσακό αρχίζουμε και λέμε διάφορα....
Αρκεί να μην πούμε κακή κουβέντα για το υπερόπλο όλων των εποχών που λέγεται Ζ.
Σας βαρέθηκα με το Ζ σας...
εγω βαρεθηκα το "δεν εχω αποψη αλλα πρεπει αν πω κατι"
Για μενα δεν ειναι θεμα Ζ, και δεν εχω ασχολειθει με το θεμα (μεχρι τωρα).
Αλλα... αναφερθηκα στην συγκεριμενη απαντηση της Ιωάννας...
Και υστερα σχολιασα την υπεροχη απαντηση σου...![]()
kawasaki street warriors
Εμένα ΓΙΑΤΙ με έκανες quote ???Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
παιδιά για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα, η Jarv είμαι εγώ δηλαδή Ιωάννα Αρβανιτάκη από το περιοδικό 0-300, και γράφω πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά κάποιος άλλος απάντησε με το δικό μου κωδικό οι λόγοι ευνόητοι, άλλωστε δεν έχω καμία σχέση με τη σύνταξη... τι γίνεται;;;;;;;;;;;;;;; οι υπεύθυνοι του site παρακαλώ να το δουν. Ευχαριστώ![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εμένα ΓΙΑΤΙ με έκανες quote ???![]()
επειδη γιορταζεις, εχεις τη τιμητικη σου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
Σου απάντησα....Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
παιδιά για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα, η Jarv είμαι εγώ δηλαδή Ιωάννα Αρβανιτάκη από το περιοδικό 0-300, και γράφω πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά κάποιος άλλος απάντησε με το δικό μου κωδικό οι λόγοι ευνόητοι, άλλωστε δεν έχω καμία σχέση με τη σύνταξη... τι γίνεται;;;;;;;;;;;;;;; οι υπεύθυνοι του site παρακαλώ να το δουν. Ευχαριστώ
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
protrexeis megale.......
Οποιος κι αν το εγραψε αυτο!
Αν πιστευεις οτι ειναι πιο γρηγορο το F800S/ST στα 0-400, τοτε ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ προσφορα για μετρηση με οργανα σε ελεγχομενο περιβαλλον, με οδηγο εμενα