Οk. Thanks!..![]()
Οk. Thanks!..![]()
Περίμενε ντε... :o ΑΝΥΠΟΜΟΝΕ!![]()
![]()
α. έχω δουλειά,
β. δεν εχω χρόνο λόγω του παραπάνω,
γ. δεν έχω την εικόνα μαζί μου που δείχνει πως γίνεται...
Αυτό είναι το καπάκι όπως ορθά λέει ο Powerphot και κάτω θα προσέξεις δυο βιδούλες (εξάγωνα) που συγκρατούν (προσοχή αυτές για μόνο το πλαστικό μην βγάλεις του συμπλέκτη...) αν τις βγάλεις θα απομακρύνεις το πλαστικό και θα καθαρίσεις απο κάτω...![]()
Ναι βρε!!! Χωρίς παρεξήγηση...
μπας και είσαι πόντιος???
αν δεν είναι ο σένσορας της νεκράς είναι ο σένσορας της ταχύτητας...![]()
![]()
Αν δεν κανω λαθος ειναι ο σενσορας του κοντερ.
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Λοιπόν! Κανονίστε να πάτε να του το φτιάξετε γιατί βαρέθηκα να βλέπω την ίδια φωτογραφία!Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Αν δεν κανω λαθος ειναι ο σενσορας του κοντερ.
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Λοιπόν! Κανονίστε να πάτε να του το φτιάξετε γιατί βαρέθηκα να βλέπω την ίδια φωτογραφία!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Ρε..
![]()
λίγο άσχετος είμαι και προσπαθώ να μάθω & να κάνω τα απαραίτητα χωρίς να γίνει καμιά παπαριά! Γι'αυτό συνεχίζω και ρωτώ πάλι: αν ξεβιδώσω τις εξάγωνες μόνο στο κάτω μέρος το καπάκι θα βγει; διότι έτσι όπως το βλέπω μου φαίνεται ό,τι δε θα βγει.Αν πάλι χρειάζεται ξεβίδωμα και ο συμπλέκτης πρέπει να προσέξω κάτι;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Powerphot δε μπορούσα να αντισταθώ σε αυτό που ζήτησες και γι'αυτό το λόγο παραθέτω τη παρακάτω foto που τράβηξα σε ένα φιλαράκο που γνώρισα ενώ περίμενα ένα πρωινό στη Βάρη να με φορτώσουν![]()
Πάντως είχες καλή παρέα!![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Λοιπόν.. σε περίπτωση που έχει και άλλος τις ίδιες ασχετοαπορίες με εμένα έχουμε και λέμε: Ξεβιδώνουμε τις 2 allen βίδες του συμπλέκτη, τραβάμε με προσοχή προς τα έξω και βγαίνει το μαρκούτσι. Από μέσα θα δούμε το κεντρικό πίρο.
Ξεβιδώνουμε επίσης με allen τον αισθητήρα του κοντέρ και με 8 Τ + γερμανικό 8 ξεβιδώνουμε και το καπάκι και "καπάκι καθαρίζουμε την απίστευτη λασπολαδομουτζούρα που θα βρούμε εκεί. Βιδώνουμε όπως ξεβιδώσαμε και δε τρέχει ΤΙΠΟΤΑ.-
[Φυσικά δε κάνουμε πειράματα με το μαρκούτσι λυμένο (μη πατήσεις το συμπλέκτη ή βάλεις μπροστά γιατί δε ξέρω τι θα συμβεί)]
Αφού έκανες το κόπο δε καθαρίζεις και την αλυσίδα καθώς και το γρανάζι;
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=19075
Θα πάθεις πλάκα με το αποτέλεσμα! ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Η MOTO!!!!![]()
![]()
![]()