Δεν με νοιάζει τι λες, ούτε σου αφαιρεί κανείς το δικαίωμα να το πεις. Με νοιάζει την ώρα και το σημείο που το λές να μην δημιουργούν εντυπώσεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
δεν πεταω μπαρουφες και ουτε ειπα κατι με υφος ...χαλαρα ολοι λιγο...πιειτε ενα μπυρονι και χαλαρωστε..
λοιπον εγω εχω βαλει συνολικα στο φορουμ 3 αγγελίες...
η μια υπάρχει, η άλλη καλώς σβήστηκε (ήταν του super4 το οποίο πούλησα) και μια τρίτη το ΒΜW φίλου μου, το οποίο δεν έπρεπε να σβηστεί και σβήστηκε...!
δεν το έκανα θέμα, είπα κάποια μαλακία θα έγινε , θα το ξαναβάλω.Απλά έτυχε αυτό το πόστ και το ανέφερα..ΝΤΑΞΕΙ?![]()
τώρα όσο για την αγγελία του παιδιού που έγινε θέμα, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μαλακία ξεμαλακία η αγγελία, έχει κάθε δικάιωμα νομίζω να την ποστάρει και αν δε συμφέρει ή οτιδήποτε, ας μην το αγοράσει κανένας!!!Τουλάχιστον δεν είναι σαν κάτι άλλους παπάρες , χωρίς να αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν, που αρχίζουν τα up lai upa kai up kai up, και μας πρήζουν τα @ρχιδ@ -απ-αν!!!
εντελώς φιλικά![]()
καλνύχτα
Μπορώ να σε διαβεβαιώσω χωρίς καν να ξέρω για ποια αγγελία μιλάς, ότι τίποτα δεν θα έγινε (αν έγινε) σκόπιμα.
Όσο για το δικαίωμα καθενός να βάζει αγγελίες, ναι το έχει. Αλλά τα δικαιώματα σε ένα χώρο που δεν έχει κανόνες για τα πάντα τα καθορίζουμε μόνοι μας και πρώτα απ'όλα για τον εαυτό μας.
Κάποιοι έχουμε αναλάβει το άχαρο έργο να κρατάμε ισορροπίες ανάμεσα σε αυτούς που δεν μπορούν να διακρίνουν πότε τα δικαιώματα τους, δημιουργούν πρόβλημα στους άλλους. Μεγάλο ή μικρό δεν έχει σημασία...
Και εντέλει.... ποσώς με ενδιαφέρει να συνεχίσω να το κάνω.