Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 75

Θέμα: Αγγελίες εξαφανίζονται!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    δεν πεταω μπαρουφες και ουτε ειπα κατι με υφος ...χαλαρα ολοι λιγο... πιειτε ενα μπυρονι και χαλαρωστε..

λοιπον εγω εχω βαλει συνολικα στο φορουμ 3 αγγελίες...

η μια υπάρχει, η άλλη καλώς σβήστηκε (ήταν του super4 το οποίο πούλησα) και μια τρίτη το ΒΜW φίλου μου, το οποίο δεν έπρεπε να σβηστεί και σβήστηκε...!

δεν το έκανα θέμα, είπα κάποια μαλακία θα έγινε , θα το ξαναβάλω.Απλά έτυχε αυτό το πόστ και το ανέφερα..ΝΤΑΞΕΙ?

τώρα όσο για την αγγελία του παιδιού που έγινε θέμα, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μαλακία ξεμαλακία η αγγελία, έχει κάθε δικάιωμα νομίζω να την ποστάρει και αν δε συμφέρει ή οτιδήποτε, ας μην το αγοράσει κανένας!!!Τουλάχιστον δεν είναι σαν κάτι άλλους παπάρες , χωρίς να αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν, που αρχίζουν τα up lai upa kai up kai up, και μας πρήζουν τα @ρχιδ@ -απ-αν!!!

εντελώς φιλικά
    καλνύχτα
    Δεν με νοιάζει τι λες, ούτε σου αφαιρεί κανείς το δικαίωμα να το πεις. Με νοιάζει την ώρα και το σημείο που το λές να μην δημιουργούν εντυπώσεις!

Μπορώ να σε διαβεβαιώσω χωρίς καν να ξέρω για ποια αγγελία μιλάς, ότι τίποτα δεν θα έγινε (αν έγινε) σκόπιμα.

Όσο για το δικαίωμα καθενός να βάζει αγγελίες, ναι το έχει. Αλλά τα δικαιώματα σε ένα χώρο που δεν έχει κανόνες για τα πάντα τα καθορίζουμε μόνοι μας και πρώτα απ'όλα για τον εαυτό μας.

Κάποιοι έχουμε αναλάβει το άχαρο έργο να κρατάμε ισορροπίες ανάμεσα σε αυτούς που δεν μπορούν να διακρίνουν πότε τα δικαιώματα τους, δημιουργούν πρόβλημα στους άλλους. Μεγάλο ή μικρό δεν έχει σημασία...

Και εντέλει.... ποσώς με ενδιαφέρει να συνεχίσω να το κάνω.
    Θάνος..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Φίλε μου καθόλου ψωμί δεν έχει.

Κάνουμε την πλάκα μας αφιλοκερδώς, χωρίς καθόλου ελεύθερο χρόνο για να μπορούμε να γουστάρουμε την παρέα και κάποιες "υπηρεσίες" που μόνοι μας δημιουργούμε από εμάς για μας. Κάποιοι νομίζουν ότι εδώ θα πρέπει να βρουν εφαρμογή από τα αρχαία ελληνικά ιδεώδη, μέχρι όποια επαναστατική ή μή, φανταστική ή ουτοπική ιδέα έχει ο καθένας για την τέλεια κοινωνία με τους ιδανικούς χρήστες!

ΕΕΕΕΕ ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!

Αγαπητοί συνήγοροι που στραβώσατε γιατί έκοψα ΔΥΟ αγγελίες συνολικής αξίας 13 ευρώ που θεωρώ ότι ουδείς νοήμων άνθρωπος θα έμπαινε στη διαδικασία να ασχοληθεί, το έκανα για να προστατέψω ΕΣΑΣ! που αύριο μεθαύριο θα θελήσετε να πουλήσετε τη μηχανή σας για παράδειγμα και θα αγωνιάτε κάθε μέρα αν μπήκε κόσμος να τη διαβάσει, αν απάντησε κανείς, αν ενδιαφέρθηκε να σας στείλει ένα π.μ.... και θα αγωνιάτε μη τυχόν και φύγει στη δεύτερη, τρίτη σελίδα και θα γράφετε ό,τι μπούρδα σας έρθει στο κεφάλι για να την ξαναφέρετε μπροστά...

Όλοι εσείς λοιπόν μην παραπονιέστε.

Πάρτε πίσω τις αγγελίες για να γουστάρετε και ποσώς μ'ενδιαφέρει αν νομίζετε ότι τραβάω κανένα προσωπικό ζόρι! Μη σας χαλάσω τη δημοκρατία!

Ορίστε και τα link:

Αγγελία 1

Αγγελία 2

Happy?
    εγω ουτε στραβωσα ουτε τιποτα απλα σας παρακολουθω...αυτο εννοουσα εχει ψωμι.

μηπως να το ριξετε στις διαμαχες?????

λεω εγω τωρα...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Εγω βασικα αν και πλεον εβαλε μυαλο ο ανθρωπας-τσιπης-ας μην το πω το αλλο...θα ντρεπομουνα και να την εβαζα...να βαλω αγγελια για 8 ευρω ενα λαδι!!!

Να ειχε μια ολοκληρη κουτα προς 8 ευρω το κομματι να το καταλαβω αλλα να πουλησω ενα λαδι και 5 ευρω κατι παλιοφλασακια δηλαδη 13 ευρω...μα για να πας να τα παρεις θα καψεις 5 ευρω βενζινα!!!

Δηλαδη καταλαβετε μερικα πραγματα καταντουν γελοια!!!!!

Και τωρα τσαμπα που τα δινει δεν θα παει κανεις!

shameless self promotion Το avatar του/της island
    Τι μάθαμε σήμερα?

αν κάνεις post στα Στραβά & ανάποδα γιατι έχεις πέσει κάτω αλλα έπαθες μόνο 2 γρατζουνιές ? φσίτ!!!!

αν έχεις πάει εκδρομή σε μια θαυμάσια λίμνη και θέλεις να δείξεις φώτο αλλα επειδή ήταν μόνο 60 χιλιόμετρα απο τον τόπο κατοικίας σου? φίουυυυ!!!

Αν ψάχνεις να αγοράσεις επιγωνατίδες και θέλεις γνώμη καλού κακού ρώτα και για κανενα μπουφανάκι να μείνει το post
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

οταν δεν θες να καταλαβεις !!!

βρισκεις πολλα αμπελια για να φιλοσοφισεις!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1

δεν πεταω μπαρουφες και ουτε ειπα κατι με υφος ...χαλαρα ολοι λιγο... πιειτε ενα μπυρονι και χαλαρωστε..

λοιπον εγω εχω βαλει συνολικα στο φορουμ 3 αγγελίες...

η μια υπάρχει, η άλλη καλώς σβήστηκε (ήταν του super4 το οποίο πούλησα) και μια τρίτη το ΒΜW φίλου μου, το οποίο δεν έπρεπε να σβηστεί και σβήστηκε...!

δεν το έκανα θέμα, είπα κάποια μαλακία θα έγινε , θα το ξαναβάλω.Απλά έτυχε αυτό το πόστ και το ανέφερα..ΝΤΑΞΕΙ?

τώρα όσο για την αγγελία του παιδιού που έγινε θέμα, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μαλακία ξεμαλακία η αγγελία, έχει κάθε δικάιωμα νομίζω να την ποστάρει και αν δε συμφέρει ή οτιδήποτε, ας μην το αγοράσει κανένας!!!
    επειδη εχω κοψει τις μπυρες και παρ'ολα αυτα παραμενω χαλαρος, σου ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ οτι το gs υπαρχει ακομα. Απλα, ειναι στην ΜΟΛΙΣ 26η σελιδα των αγγελιων. Τουλαχιστον, ψαξ'το λιιιιιιιιγο παραπανω, πριν κατηγορησεις ΑΔΙΚΑ οτι σου "ξυρισαμε" αγγελια....

Στην τελικη, για φαντασου να πουλαγαμε ο καθενας απο 1 ροδελα, τι (χειροτερη) τυχη θα ειχε η μηχανη του φιλου σου!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    για να μην τσακωνομαστε μπορειτε να φτιαξετε μια υποκατηγορια αγγελιων για τετοια πραγματα;

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Τες πα σε αλλα φορουμ δεν παιζουν πολυ αυτα τα κολπα και αυτός ο τσαμπουκάς γι'αυτό χαλαρώστε...
    Εχω ξενερώσει πολυ με τον τροπο καποιων εδω μέσα...

ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TO FORUM ΧΡΗΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Και μονο οτι οι απαντησεις εστιαζουν στην αξια των πωληθεντων(στα 13 ευρω δηλαδη),δειχνει την λαθος λογικη μερικων.Ποια η σημασια της αξιας;Δεν υποχρεωνεται κανενας να αγορασει τιποτα.

Τις αγγελιες μπορουμε με μια απλα παραθεση να τις επαναφερουμε ψηλα.Οποιος καιγεται να πουλησει την μοτοσυκλετα του,αυτο κανει.Αρα,ουτε εδω ευσταθει ο αντιλογος.

Περιμενα εδω μεσα τουλαχιστον,να υπαρχει μεγαλυτερη δημοκρατια.Αλλωστε και ο μοτοσυκλετισμος ειναι ταυτοσημος με την ελευθερη σκεψη και βουληση...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
    Και μονο οτι οι απαντησεις εστιαζουν στην αξια των πωληθεντων(στα 13 ευρω δηλαδη),δειχνει την λαθος λογικη μερικων.Ποια η σημασια της αξιας;Δεν υποχρεωνεται κανενας να αγορασει τιποτα.

Τις αγγελιες μπορουμε με μια απλα παραθεση να τις επαναφερουμε ψηλα.Οποιος καιγεται να πουλησει την μοτοσυκλετα του,αυτο κανει.Αρα,ουτε εδω ευσταθει ο αντιλογος.

Περιμενα εδω μεσα τουλαχιστον,να υπαρχει μεγαλυτερη δημοκρατια.Αλλωστε και ο μοτοσυκλετισμος ειναι ταυτοσημος με την ελευθερη σκεψη και βουληση...

βλεπεις την υπογραφή μου;

έτσι απλά, γιατι απο τον Μάρτη που την έχω θα έπρεπε να κάνω δεκάδες παραθέσεις, και οι φρέσκες αγγελίες, να πηγαίνουν στα πίσω.
    Αλλωστε όποιος ψάχνει κάτι, δεν θα αρκεστει στη πρώτη σελίδα.....θα ψάξει.

Γνώμη μου......
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Τες πα σε αλλα φορουμ δεν παιζουν πολυ αυτα τα κολπα και αυτός ο τσαμπουκάς γι'αυτό χαλαρώστε...
    Εχω ξενερώσει πολυ με τον τροπο καποιων εδω μέσα...

ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TO FORUM ΧΡΗΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ....
    Το τι είναι και τι δεν είναι το φόρουμ δεν θα το κρίνει κανένας από εσάς.

Αυτό βρήκατε και άμα σας αρέσει κάθεστε. Άμα σας ξενερώνει φεύγετε.

Δεν είναι κανένας αρμόδιος να βάζει κανόνες σε ένα χώρο που δεν του ανήκει.

Προστακτικές του τύπου "ξεκολλήστε", όχι σ'εμάς γιατί δεν είμαστε τίποτα παιδάκια.

Τις γνώμες σας κρατήστε τις για τον εαυτό σας σε θέματα που δεν σας πέφτει λόγος.

Να κλείσει κάπου η κουβέντα έχει ήδη εξαντληθεί το θέμα.
    Θάνος..

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    ΓΙΕΣ ΣΕΡ!!!!!!!!!
    Και αφου δεν εισαι παιδάκι όπως λές...πες μου τι είσαι?
    Ο μαμαω και δέρνω???Αν εχουν καποια αντίρηση τα μέλη τα γράφεις στα τετοια σου και τους λές τους ορους τους βάζω ΕΓΩ και αμα δεν γουστάρεται Δρόμο?

Εισαι φιλε μου η ντροπη του μοτοσυκλετισμου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    ειρήνη υμίν

Che is everywhere

You BETA believe...

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    admin ειστε ΛΑΘΟΣ , παρτε το χαμπαρι, ανοιχτε τα αυτια σας και ακουστε τοσο διαφορετικους χρηστες που ομως σας λενε το ιδιο πραγμα. Αυτο που εγινε μπορει να ειναι μεσα στα δικαιωματα σας, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ. Οι εντυπωσεις τουλαχιστον μεχρι τωρα οι δικες μου ειναι αψογες και απο admin και απο το πληθος των χρηστων του forum,

αα και κατι τελευταιο η δυναμη ενος forum σαν και αυτο ειναι το πληθος αλλα και κυριως η ποιοτητα των μελων του, και το δικο μας forum μεχρι τωρα παιρνει αριστα (τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω).

Μπορει να ...
    Τις γνώμες σας κρατήστε τις για τον εαυτό σας σε θέματα που δεν σας πέφτει λόγος
    αλλα εγω τα ειπα γιατι θεωρω οτι σε ολους μας πεφτει λογος σε ενα τετοιο thread
    Παντα με τις καλυτερες προθεσεις,
    Μιχαλης
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγγελίες
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 09:40
  2. Μικρές Αγγελίες....
    από DEMINIO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 12:01
  3. Αγγελιες
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ