Κυριακή χθες και σαν νέος στον χώρο της μοτο αποφάσισα με την καλή μου να κάνουμε την "κλασσική" μονοήμερη εξόρμηση στον Αι Γιάννη. Ξεκινήσαμε το πρωί από Αθήνα με το Τρανς και παγαίναμε. Στο πάγαινε είδαμε μια ομάδα από παληκάρια (με μοτο) σταματημένες δεξιά παρέα με ένα ασθενοφόρο. Λίγο πιο κάτω είδαμε να έρχονται και δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Δεν σταματήσαμε αφού είδαμε ότι ήδη υπήρχε το ασθενόφορο και κόσμος γύρω. Οπότε δεν νομίζω να μπορούσαμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω.
Πήγαμε για καφέ, λουκουμάδες κτλ (τον ανακάλυψα τον Αλεξίου, ας είναι καλά τα παιδιά από την Χαλκίδα στο παραδοσιακό καφενείο στον St John που μου είπαν που είναι) και στην επιστροφή (στο έλα ή γύρνα) είδαμε άλλο ενα ατύχημα με δύο μοτο αυτή την φορά. Παρέα, ο ένας πρέπει να έχασε τα φρένα κι άλλος να κόλλησε πίσω του. Το αποτέλεσμα αγορά μπαξέ που βρισκόταν δίπλα (ευτυχώς). Σταματήσαμε (πάλι δεν μπορούσαμε να προσφέρουμε όμως κάτι -αχρείαστα να ναι τα μαθήματα που λέγαμε) είδαμε ότι τα παιδιά ήταν σε ψιλοκαλή κατάσταση αν σκεφτείς πόσο τυχεροί ήταν, δώσαμε ένα νεράκι (το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε) ήρθε πάλι το ασθενοφόρο και μετά από λίγο την κάναμε.
Ξέρει κανείς τι έγινε με τα παιδιά;
Το δεύτερο ατύχημα ήταν με ένα κιτρινο μαύρο KTM Duke που από motard κατέληξε χωματινο.
Anyway, περαστικά στα παιδιά....