Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 75

Θέμα: Αγγελίες εξαφανίζονται!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    ΓΙΕΣ ΣΕΡ!!!!!!!!!
    Και αφου δεν εισαι παιδάκι όπως λές...πες μου τι είσαι?
    Ο μαμαω και δέρνω???Αν εχουν καποια αντίρηση τα μέλη τα γράφεις στα τετοια σου και τους λές τους ορους τους βάζω ΕΓΩ και αμα δεν γουστάρεται Δρόμο?

Εισαι φιλε μου η ντροπη του μοτοσυκλετισμου
    Κι εσένα ποιος σε έχρισε κριτή των πάντων; και που σπούδασες τον μοτοσυκλετισμο και αφορίζεις τους πάντες;

Κοτσάραμε ένα Τσε στο άβαταρ και γίναμε επαναστάτες; Ελα πάρτε το λίγο απο την άλλη γιατί θα βρείτε....

Ντροπή είναι να την λέτε σε κάποιον που δεν τον ξέρετε επειδή προσπαθεί να μην γίνει μπαχαλο αυτό το μέρος για να μπορούνε όσοι θέλουν να πουν 10 πράγματα.... όχι για να τσακωνόμαστε αν θα έπρεπε να βάλει κάποιος αγγελία για μεταχειρισμένη καπότα!

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Che is everywhere

χρόνια τώρα!!!

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Κοτσάραμε ένα Τσε στο άβαταρ και γίναμε επαναστάτες; Ελα πάρτε το λίγο απο την άλλη γιατί θα βρείτε....

γιατι ρε συ μου την λές;

Να βάλω τον φιντέλ;

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Fidel was in bed :hypnotize

You BETA believe...

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    μαλλον μπερδεψαμε τους Τσε εδω μεσα
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Κι εσένα ποιος σε έχρισε κριτή των πάντων; και που σπούδασες τον μοτοσυκλετισμο και αφορίζεις τους πάντες;

Ντροπή είναι να την λέτε σε κάποιον που δεν τον ξέρετε επειδή προσπαθεί να μην γίνει μπαχαλο αυτό το μέρος για να μπορούνε όσοι θέλουν να πουν 10 πράγματα.... όχι για να τσακωνόμαστε αν θα έπρεπε να βάλει κάποιος αγγελία για μεταχειρισμένη καπότα!
    Μην κολλας στα αβανταρ και στις μαλακίες ούτε το παίζω επαναστάτης ουτε τιποτα τετοιο....
    Αν σε ενα φορουμ μοτοσυκλετιστικο δεν μπορουν όλοι να εκφέρουν άποψη πράγμα που μας το ξεκόβει ο κυρ Θανος (Το τι είναι και τι δεν είναι το φόρουμ δεν θα το κρίνει κανένας από εσάς.

Αυτό βρήκατε και άμα σας αρέσει κάθεστε. Άμα σας ξενερώνει φεύγετε.

Δεν είναι κανένας αρμόδιος να βάζει κανόνες σε ένα χώρο που δεν του ανήκει.

Προστακτικές του τύπου "ξεκολλήστε", όχι σ'εμάς γιατί δεν είμαστε τίποτα παιδάκια.

Τις γνώμες σας κρατήστε τις για τον εαυτό σας σε θέματα που δεν σας πέφτει λόγος.)και ο κάθε κυρ θάνος εχω το δικαιωμα να κρίνω την απαντηση του αλλα και το ύφος του...

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Και μην κολλας στο αν έπρεπε η όχι να σβήσει την αγγελεία αλλα στον τροπο με τον οποίο μιλά!

Η κατηγορια πλεον απο hornet και sniper κρινεται unmoderated καντε οτι νομιζετε αλλα δεν θελω να με ενοχλησει κανεις πλεον για το αντικειμενο...ειτε πουληστε ειτε δεν πουλησετε κατι ποσως πλεον μας ενδιαφερει εμας τους δυο...εαν θελετε κατι απευθυνθειτε στον julius

Αρκετα μας ζαλισατε τα αρχιδια!!!!!!!!!!

Τι κερδίζετε με το να είστε συνεχώς σε μια αντιπαράθεση, δεν έχω καταλάβει ακόμα...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    .......
    Απο την άνεση της καρέκλας σου αρχίζεις τις φιλοσοφίες. Έκρινε ότι δεν έπρεπε να παραμείνει μια αγγελία στο φόρουμ και την έστειλε. Δεν έστειλε αγγελία για μοτο, ουτε για μπουφάν αλλά μια αγγελία για 1 λιτρο λάδι!!!!!! 8Ε τρελλή ευκαιρία μοναδική στον πλανήτη γιατί φευγει στην Αγγλία και δεν χώραγε στην αποθήκη του....

κι εγώ που έχω αγγελία και πουλάω εδώ και 4 μήνες ένα μηχανάκι θα πρέπει να ψάξω την αγγελία μου για να πάει απο πάνω απο το 1 λίτρο λάδι.....

Δεν έχετε καταλάβει κάτι.... Ελευθερία υπάρχει εδώ μέσα και ίσως πιο πολύ από όσο φαντάζεστε... Το ότι υπάρχουμε εμείς οι mod δεν είναι κάποιος τιτλος τιμής, αξίωμα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... ΧΑΜΑΛΙΚΙ είναι γιατί πρέπει να διαβάζω το καθε ποστ που βάζει ο οποιοσδήποτε.

Κάνε κάτι.... κάτσε και διάβασε ΟΛΟ το φόρουμ. ΟΛΟ όμως.... και μετά κάτσε και διάβασε και ότι μπήκε απο τότε που αρχισες να διαβάζεις.... όταν τελειώσεις έλα να μας διαφωτίσεις περι moderation κλπ.... (Για σταγόνες για τα μάτια θα βάλω αγγελία αργότερα)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    δεν καταλαβενω γιατι ασχοληστε ρε mods ? Αφου καθε δευτερη βδομαδα προκυπτει και απο ενα θέμα.

Η ουσία ειναι μια. Υπαρχει κανονας (αγραφος η μη) και εφαρμοζετε. Το να μπλεκεις σε αντιπαραθεση δεν οφελει.

Και κανονικα αν καναμε recycle τα παραπονα δεν θα προλαβενε ο κυρ. Λεωνίδας και ο Προεδρας.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Εγώ για να μην απαντήσω στο ίδιο ύφος, άλλωστε όλοι ξέρουμε να βρίζουμε και επειδή βαρέθηκα τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες, αποχωρώ οικειοθελώς από το moderation.

Κάντε ό,τι γουστάρετε από μένα για να τελειώσει ο χαβαλές.

Απ'ό,τι φαίνεται κακώς τόσο καιρό κλέβω το χρόνο από την οικογένεια και τη δουλειά μου.

Τίποτα παραπάνω...
    Θάνος..

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Έκατσα και διάβασα όλες τις απαντήσεις στο θρεντ. Όλοι λέμε ποιοί είναι οι mod που θα κρίνουν για τις τιμές, τι θα μπεί και τι όχι.
    Μήπως εμείς οι ίδιοι κρίνουμε συναδέλφους και αγγελίες τους ???

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Και κανονικα αν καναμε recycle τα παραπονα δεν θα προλαβενε ο κυρ. Λεωνίδας και ο Προεδρας.
    [apelpisia]οχιιιιιΙΙιιιιιιΙΙΙΙΙΙΙι [/apelpisia]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Μήπως εμείς οι ίδιοι κρίνουμε συναδέλφους και αγγελίες τους ???

Εκεί βέβαια ζητάμε τη βοήθεια των mods...

Κι επειδή μου το έχουν κάνει κι εμένα αυτό σε αγγελία (έγραψε ένας "τόσο που το πουλάς έχει καινούριο" ) απλά ποτε μου δεν κατάλαβα τους τυπάδες που μπάινουν και γράφουν απλα για να γράψουν, λες και τους ανέθεσε κανείς το ρόλο του θεματοφύλακα/προστάτη των υπολοίπων "αθώων και άβγαλτων χρηστών".

Όπως ποτέ δεν κατάλαβα τα ποστ στις αγγελίες του τύπου "γιατί το πουλάς αν επιτρέπεται;"

συνήθως αυτοί που τα γράφουν δεν δείχνουν κι ενδιαφέρον για το προϊόν απλά "είδα φως και μπήκα"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγγελίες
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 09:40
  2. Μικρές Αγγελίες....
    από DEMINIO στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2