ολικη κλοπη
η ιντεραμερικαν καλυπτει..
το θεμα ειναι... δινεις τοσα ειδικα μολις εχεις κανει κ μια αγορα που τους περισσοτερους τους εχει ή χρεωμένους ή γονατισμένους;
ολικη κλοπη
το θεμα ειναι... δινεις τοσα ειδικα μολις εχεις κανει κ μια αγορα που τους περισσοτερους τους εχει ή χρεωμένους ή γονατισμένους;
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Διαφωτιστικό το link...Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ολικη κλοπη
το θεμα ειναι... δινεις τοσα ειδικα μολις εχεις κανει κ μια αγορα που τους περισσοτερους τους εχει ή χρεωμένους ή γονατισμένους;![]()
Στην περίπτωση που έχεις παλιά μηχανή, τι γίνεται? Με τι τιμή να σε αποζημιώνουν άραγε?
Εντωμεταξύ, στο site της Interamerican έχει 1002 ασφαλίσεις και μ@λ@κίες (μέχρι και ασφάλιση Η/Υ έχει!!) και για δίκυκλα/μηχανές/μηχανάκια δε λέει πουθενά τίποτα... Ότι να 'ναι...
![]()
Εγώ που πήγα μεταχειρισμένη, την βγάλανε φωτογραφίες, τους έγραψα και κάποια extra που έχει πάνω και την δήλωσα για 4500 ευρώ αξία..Τελικά το δεχτήκανε τόσο, οπότε δίνω συνολικά 120 το εξάμηνο τα 50 για ασφάλεια κλοπής..
Αν θες πες μας πού έκανες την ασφάλεια αυτή, τι ασφαλιστικής είναι και δώσε και κανένα link ή τηλέφωνο να επικοινωνήσω γιατί μ' ενδιαφέρει σχετικά άμεσα να δω τι θα κάνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από alexandrosm
Εγώ που πήγα μεταχειρισμένη, την βγάλανε φωτογραφίες, τους έγραψα και κάποια extra που έχει πάνω και την δήλωσα για 4500 ευρώ αξία..Τελικά το δεχτήκανε τόσο, οπότε δίνω συνολικά 120 το εξάμηνο τα 50 για ασφάλεια κλοπής..
![]()
εγω εχω ασφαλεια κλοπης
ειναι 320€ το εξαμηνο για ασφαλεια 10,500 οσο κανει το 636
αποζημιωση 100%
βεβαια οσο ο καιρος παιρναει πεφτει και η αποζημιωση(πανε βαση τιμης της περιοδου που σου το κλεψανε-πουστιες των ασφαλειστικων)
για να ασφαλεισουν τη μηχανη πρεπει να ειναι λιγο ακριβη (υποθετω 7000€ και ανω) ,καινουρια εκτος αν εχετε γνωστο και δεν θελει τπτ απο τα παραπανω
οσο για γκαραζ,συναργεμο τα ζηταγαν παλια τωρα τα εχουν κοψει
και δεν κανουν ολες
μερικες κανουν μονο με αποζημιωση 70%
αυτα
αα..!! εχω interamerican
[SIZE=4]ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ[SIZE=4]
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Φίλε είναι ΙΝΤΕRAMERICAN αλλά μόνο για ολική κλοπή..Που σημαίνει ότι άμα βρούνε κάποιο ποσοστό και αποδείξουν ότι είναι η μηχανή σου δεν παίρνεις μία..Λογικά δηλαδή άμα βρούνε το σκελετό που έχει πάνω τον αριθμό πλαισίου και είναι μάλλον το μόνο που το ξεχωρίζει..Τωρα για λεπτομέρειες από αύριο άμα θες στείλε p.m για να βρω το ασφαλιστήριο.Άμα βιάζεσαι απλά παίρνεις yamaha μοτοδυναμική και τους ζητάς να σε συνδέσουν με την υπηρεσία για ασφάλειες..
καμια δεν κανει μερικηΑρχικά δημιουργήθηκε από alexandrosm
Φίλε είναι ΙΝΤΕRAMERICAN αλλά μόνο για ολική κλοπή..Που σημαίνει ότι άμα βρούνε κάποιο ποσοστό και αποδείξουν ότι είναι η μηχανή σου δεν παίρνεις μία..Λογικά δηλαδή άμα βρούνε το σκελετό που έχει πάνω τον αριθμό πλαισίου και είναι μάλλον το μόνο που το ξεχωρίζει..Τωρα για λεπτομέρειες από αύριο άμα θες στείλε p.m για να βρω το ασφαλιστήριο.Άμα βιάζεσαι απλά παίρνεις yamaha μοτοδυναμική και τους ζητάς να σε συνδέσουν με την υπηρεσία για ασφάλειες..![]()
![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Η εθνική ασφαλιστική κάνει μερική..αλλά στην ολική καλύπτει μόνο το 70%.Και πρέπει να εγκριθεί από μέσα η ασφάλιση..
Xairomai pragmatika, giati thimame tin periptosi tou palikariou. Alla mou kanei pragmatika entiposi pos sou edosan 14xiliarika?
Ego tin Rena mou otan to asfalisa stin interamerican mou zitisan tin apodeiksei agoras.
Anyway telos kalo ola kala!
Giati re paidia den pame mia omadiki stin interamerican na exoume kai ena kalo pososto ekptosis?
Thelete na miliso me ton asfalistei mou?
Να σου πω, δεν έχεις κι άδικο...Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Xairomai pragmatika, giati thimame tin periptosi tou palikariou. Alla mou kanei pragmatika entiposi pos sou edosan 14xiliarika?
Ego tin Rena mou otan to asfalisa stin interamerican mou zitisan tin apodeiksei agoras.
Anyway telos kalo ola kala!
Giati re paidia den pame mia omadiki stin interamerican na exoume kai ena kalo pososto ekptosis?
Thelete na miliso me ton asfalistei mou?![]()
Το έχει προχωρήσει κανεις για την ομαδική ασφάλιση?
Οντως μερική δεν κανει καμια ασφαλιστική και
Ασφάλεια κλοπής κανεί μονο η Ιντεραμερικαν
Nai milisa mazi tou kai mou erikse akyro gia omadiki giati poly apla
kseroun oti einai i monadiki asfalistiki pou kanei klopis kai se kales times opote den tous
endiaferei. Malista mou eipe opoios goustarei erxete.
Πληρωνω κοντα 240 για το GSR αλλα πιστευω τα αξιζει με το παραπανο...Γυρναω το βραδυ σπιτι δεν βαζω ουτε λουκετο και ειμαι ησυχος![]()
Nα ρώτησω κατι αν και την ασφάλησα και εγώ...
Πώς του παλικαριού του έδωσαν 14,000 αφού μου ζήτησα και εμενα απόδειξη αγοράς?
Και χρονο με χρονο πέφτει η αποζημίωση μαζί με το ασφάλιστρο?
Επειδή αυτές τις ημέρες πάιρνω και εγώ την ζουζού μου ρώτησα τον γείτονα μου που είναι ασφαλιστής να μου πει πόσο θα μου κοστίσει η ασφάλεια κλοπής στην μηχανή. Η μηχανή κάνει 8150 και τα ασφάλιστρα βγαίνουν 484.12 τον χρόνο. Εκτος των γνωστών περιλαμβάνει και μερικά άλλα καλά όπως
1.πυρκαια(σκέτο) και πυρκαια απο τρομοκρατικές ενέργειες
2.(φυσικά) ολική κλοπή
3.Ζημιές απο καταιγίδες,θύελλα,σεισμό,πλημμύρα,χαλάζι
4.ζημιές απο στάσεις(οχι λεωφορείου ρε),απεργείες,οχλαγωγίες,διαδηλώσεις,πολιτικές ταραχες
5.νομκή προστασία οχήματος και οδηγού(απεριόριστη)
6.οδική βοήθεια
7.παλαιότητα ανταλλακτικών
8.Νεα Αστική Ευθύνη(κάλυψη σε πάρκινγ,καράβια,πορθμεία,απο υγρά κάυσιμα,αστική ευθύνη φωτιάς κλπ) Δεν έχω ιδέα τι σημαίνουν τα δύο τελευταία.
Έτσι είναι το πακέτο και δεν μπορείς να βγάλεις κάτι για να ρίξεις την τιμή πχ το 4 που είναι ψιλοαχρείαστο
Δεν μίλησα για τα ψιλά γράμματα γιατι μου άφησε το χαρτι της προσφοράς στην εξώπορτα μπροστά αφού δεν ήμουν σπιτι(είπαμε είναι γείτονας). Προφανώς όμως θα την κάνω μόλις πάρω την μηχανή και θα γράψω και άλλες λεπτομέρειες.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!