Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 219

Θέμα: Πωλούνται κράνη

Re: Re: Re: Re: Πέντε

Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
    .Αν βαλω εγω αγγελια για το 636 14000€ δεν θα μου πεις ξυπνα?
    τι θα σου πω το ασφαλισα και ξερεις ποσοι την εχουν φαει με νταλικες που ανατραπηκαν

Με μια ΜΙΚΡΗ διαφορά : το 636 έχει 11 χιλιάρικα στην αντιπροσωπεία. To Corsair replica 850. Οπότε ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    εγω λεω να σβηστει εντελως γιατι δεν ωφελει κανενα.οσοι καταλαβαν καταλαβαν.
    Οχι δεν θα σβηστεί.... Αφου θέλετε να γράφετε και να γίνεται πουτάνα κάθε ποστ το thread παραμένει εδώ για να τα διαβάζουν οσοι θέλουν....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Re: Re: Re: Πέντε

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ρε συ πονηρόπουλε που πηρες και 2 κρανη και ζΗτω και ΟΥαΟ και μας άνοιξες τα μάτια και μας έδειξες οτι μας κλεβει ο βιφιρις αμα παω εγω και παρω απο το σάιτ που λες και φαω κανα σφόλι και δε πάρω κράνος και και και και

ΝΑ ΡΘΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ?????

αν ναι ασε τα στοιχεία σου εδώ να παρω 30 κράνη απο κει που τα πήρες και εσυ να τελειώνω.
    η παρε εσυ τα κρανη και φέρτα εδω να με τα πουλήσεις με 450.γιατι εισαι και ρομπέν των κρανων λεμε..

μαλλον εσύ δεν εχεις ιδέα για τι πακέτα εχει φάει κοσμος και κοσμάκης απο αγορές στο νετ.αλλα σας έκατσε εσας καλα και ολοι οι αλλοι ειμαστε ψαράδες και δε ξέρουμε και θύματα του βιφιρι...κτλ κτλ.

Re: Re: Re: Re: Re: Πέντε

Δε βγάζουμε ακρη.
    το κρανος το πουλά σε μικροτερη τιμή απο αυτη που μπορεις να το παρεις απο τα μαγαζα εδω και τελος.
    αν μπορεις να το παρεις με ΟΠΟΙΟ ρίσκο πιο φτηνα απο εξω μεσω νετ κτλ εισαι ωραίος αλλα δεν ειναι κλεφτης αυτος που στο πουλα σε μικροτερη τιμη.

Re: Re: Re: Re: Πέντε

Αρχικά δημιουργήθηκε από supergeorge
    για πες μας εσυ ρε φιλε που επιβραβευεις τι πακετα εχει φαει ο κοσμος?
    να σας φερω δυο κρανακια και τους δυο , μια yoshimura, σωληνακια υψηλης, ζελατινες για τα αραι, οθονη κινητου, πλαστικα κινητου, φλασακια, πισω φαναρι?
    θελω ομως να βγαλω 35% γιατι το βρισκετε λογικο.μετα σας κερναω και μια μπυρα.
    αλλα οπως ξαναειπα καλακανετε αυριο μπορει να χρειαστει και εγω να κοροιδεψω κανενα.νανουριστε τους φιλοι μου.
    μην δω ομως κανενα απο σας να γραφει μην ψωνιζετε απο την αντιπροσωπεια τοσο γιατι και αυτοι αυτο κανουν μας πιανουν στον υπνο οπως και εσεις θελετε να το κανετε εδω
    :ZZZ:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Πέντε

Αρχικά δημιουργήθηκε από supergeorge
    ειναι κλεφτης γιατι εμπορευεται ενα ειδος το οποιο εξ' αρχης ειναι λαθραιο και εν τελη το πουλαει λαθραια.Αυτα ετσι για την ιστορια
    απο την μερια μου ομως ειμαι ενας καταναλωτης ο οποιος απλως αγορασα.η διαφορα ειναι στο οτι ο εμπορος βγαζει κερδος

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

απλα για

τη ιστορία να πω οτι το παλικάρι με τα κράνη δεν εχω ιδεα ποιος σας είπε οτι είναι φιλος μου.
    αν γινει όμως θα του πω να με δωσει ποσοστα απο τη πωληση του κράνους.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ο MOZARD ντρεποταν να πουλησει το κρανος του πριν λιγες μερες στη τιμη που το αγορασε (450 ε) και το εδωσε σε συνφουριτη 380...

ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ

για το αν θελει κανεις να παρει κρανος 600 Ε.. ε... δεν ειναι δικο μου θεμα.... εδω υπαρχουν ακομα ατομα που αγοραζουν HONDA ...χαχαχαχα πεταμενα λεφτα.... θα επρεπε σε καθε ποστ να λεω "ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ HONDA????" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Re: απλα για

τη ιστορία να πω οτι το παλικάρι με τα κράνη δεν εχω ιδεα ποιος σας είπε οτι είναι φιλος μου.
    αν γινει όμως θα του πω να με δωσει ποσοστα απο τη πωληση του κράνους.
    σιγουρα το αξιζεις.μην παρεις κατω απο 50€ ειναι κλεψια για σενα

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Πέντε

ειναι κλεφτης γιατι εμπορευεται ενα ειδος το οποιο εξ' αρχης ειναι λαθραιο και εν τελη το πουλαει λαθραια.Αυτα ετσι για την ιστορια
    απο την μερια μου ομως ειμαι ενας καταναλωτης ο οποιος απλως αγορασα.η διαφορα ειναι στο οτι ο εμπορος βγαζει κερδος
    OK.... έτσι λοιπόν και δουμε ξανά ποστ του στυλ "Και τι έξυπνος που είμαι και πήρα κράνος απο την Ζουαζηλάνδη χωρίς να πληρώσω φόρους" θα θεωρήσω ότι εφόσον η συναλλαγή είναι βάση της Ελληνικής Νομοθεσίας ΠΑΡΑΝΟΜΗ (λαθραία εισαγωγή), είναι ΟΚ να δώσουμε τα στοιχεία του User στην Εφορία/Τελωνείο για τα περαιτέρω.... Σωστά;

Ρε έχουμε ξεφύγει λέμε......

Re: Re: απλα για

σιγουρα το αξιζεις.μην παρεις κατω απο 50€ ειναι κλεψια για σενα
    να σε ρωτήσω κάτι τωρα?
    εγω δουλευω σε ασφαλιστική και πολλα ανταλλακτικα μου μενουν στα χερια ΤΣΑΜΠΑ!!!

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΩ ΟΣΟ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ (ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑ) Η ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΑΓΓΕΛΙΑ ΟΤΙ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ?

για πες μου γιατι εχω αρκετα πραμματα για πούλημα να ξερω να τα βαλω τσαμπα γιατι αλλιως ειμα λησταρχος.

και φυσικα τα ιδια πραμματα μπορεις να τα παρεις απο το πεκινο και το e-bay ...πανω κατω στη τιμη που τα δινω και εγω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Re: Re: απλα για

να σε ρωτήσω κάτι τωρα?
    εγω δουλευω σε ασφαλιστική και πολλα ανταλλακτικα μου μενουν στα χερια ΤΣΑΜΠΑ!!!

Καλώς δεν έδωσα το κράνος μου λοιπόν που μου ζήτησαν όταν είχα το τρακάρισμα...

Άσε που θα το πούλαγαν, άσε που θα έπερνε κάποιος ενα ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ!

Re: Re: Re: Re: απλα για

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

και στην κορφή κανέλα.... αυτό κατάλαβες;

Re: Re: Re: Re: απλα για

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Re: Re: Re: Re: απλα για

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    και στην κορφή κανέλα.... αυτό κατάλαβες;

Ναι, έχεις δίκιο αλλά εμένα αυτό ήταν πρόβλημα τότε (που το έλυσα όπως ήθελα) και τώρα έφαγα φλάς!
    Κολάει όμως σε μια συζήτηση με συμφορουμήτη ότι ΔΕΝ ξέρεις ποιός διαβάζει, ΤΙ είναι και στην τελική ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ στις αγγελίες μεταχειρισμένων ειδικά ΚΡΑΝΩΝ!
    Άν είναι τόσο άσχετο αυτό εδώ, σβήστε το!

Sorry για το spam...ειλικρινά!

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF